Dodaj do ulubionych

BRAK MÓZGU I JAJ

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.10.01, 21:03
Spotykam wielu facetów na różńych płaszczyznach i bardzo przykre jest to że
większość z nich nie ma tzw. jaj i oczywiście brak im zwojów mózgowych. Jest to
bardzo smutne, bo nasi zagubieni samczykowie, staja się coraz bardziej
zagubieni, zamknięci i samotni. Jak więc maja być oparciem dla nas-kobiet?
Obserwuj wątek
    • Gość: sami Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.10.01, 21:09
      niewiem jak to sie dzieje, ale wiekszość samczyków to zagubione biedactwa,
      które napinaja majty i klaty aby wydać się większymi, zupełnie jak mój pies-
      musi się powiększyc jak zobaczy większego sabaczkę.
      • Gość: pablo Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.softlab.com.pl 23.10.01, 21:15
        no i co dalej?
        ps. rozmawiasz sama ze soba czy z kolezanka?
        • Gość: agnie- Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.10.01, 21:16
          chętnie porozmawiam tez z Toba jeśli chcesz?
          • Gość: pablo Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.softlab.com.pl 23.10.01, 21:26
            ok. tylko nie wiem oczym chcesz rozmawiac
    • Gość: agnie- Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.10.01, 21:15
      Niestety w większości to my kobiety tworzymy poprzez swoje zachowanie
      napuszonych samczyków, ale zeby tylko to, oni potrafia byc tak bezdennie głupi,
      agresywni i aroganccy i fatalnie prowadzą samochody, jest tylko niewielu którzy
      nie daja się złapać na moje podpuszczanie ich jak zapala się zielone światło to
      udaję że ruszam z piskiem a on oczywiście łapie się na haczyk i sam rusza,
      nieźle z takich mozna się pośmiać, a jeśli naprawdę ruszam i co więcej na
      nieszczęscie jestem pierwsza i również potem wczucając dwójkę itd. to tak się
      gotują w sobie że jak by mogli to by mnie zjedli, zamiast poprostu wystarczy
      ciepły uśmiech i przyznanie że jest ktoś lepszy a że to kobieto ?-no to co? czy
      to zniewaga?, zapewniam, że dla prawdziwego mężczyzny to zaszczyt a nie
      zniewaga, niestety takich facetów z klasa juz nie ma i to jest ból...
    • Gość: samanta1 Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 21:16
      Jak sie Ciebie slucha to mozna sadzic ze co jak co, ale Ty oparcia nie
      potrzebujesz.;))Moze masz pecha do takich?
      • Gość: agnie- Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.10.01, 21:19
        Może odniesiecie wrażenie że tryskam niebywałą wręcz nienawiścią do faciów
        tak nie jest absolutnie no i pecha tez do takich nie miałam raczej przeciwnie.
        Podjęłam temat gdyz poprostu mam takie wrażenie jakby zalewała nas(a może tylko
        MNIE) fala bezmózgich gości.
        • Gość: samanta1 Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: 213.76.59.* 23.10.01, 21:30
          Eeee..przesadzasz ! Mysle ze rownowaga w glupocie plci jest zachowana.:))
          Zarowno tu i tu mozna spotkac idiote ,idiotke. Chyba cos Cie dobrze wkurzylo
          dzisiaj i musialas odreagowac.:))) Nie lam sie!Pozdrawiam
          • Gość: agnie- Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.10.01, 21:36
            Dzięki za pozdrowienia Samanto1, kurczaki stan wkurzenia trwa dobre kilka
            miesięcy i zaraz dojdzie do roku, ratunku, - choc to prawda że idiotów i
            idiotek jest w miare po równo, ale, ale, sami męzczyźni tak mówią, że kobiet
            (kom) wiele się wybacza, miły usmieszek, kawałek biuściku i spoko ..., no ale
            od mężczyzny ja na przykład wymagam czegos innego, halo, halo,...czy jest tu
            taki który udowodni że się mylę?? Pozdrowienia dla Ciebie Samanto1.
        • Gość: krm Re: BRAK MÓZGU I JAJ aytorce IP: *.olsza.krakow.pl 23.10.01, 21:31
          smialo podejmujesz temat i slusznie. nie mam czasu aby dzis pogadac, jedno
          tylko jesli pozwolisz, otoz moim zdaniem wskazane przez Ciebie elementy
          jakkolwiek istotne nie wyczerpuja postaci mezczyzny. Bardzo to dalekie
          uproszczenie i wydaja mi sie nietaktownym bylbym wprost odbijajac pilke.
          Problem jednak jest i dotyczy sporych grup wsrod obydwu plci.
          Ja sobie mysle, ze mam jedno , drugie i jeszcze pare wanzych drobniejszych i
          mniej drobnych czastek, a tez nie zawsze czuje sie az tak dobrym. No ale
          ompleksow nie mam i zarozumialym staram sie nie byc. Lubie rozmowe z ludzmi
          nawet tak radykalnie okreslajacymi swoje niepokoje, wiec jesli to troska, a nie
          jedynie zaczepna prowokacja to ...sadze, ze temat szybko nie spadnie. Ja spadam
          do jutra. Pozdrawiam serdecznie ale rozumnie i jajecznie
          krm
          • Gość: agnie- Re: BRAK MÓZGU I JAJ aytorce IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.10.01, 21:41
            Odpowiadając KRM-owi (?)- coż.. nie chciałam nikogo zdenerwować,
            PS> nic nie mam między nigami, bo jestem kobietą, a tytuł wątku to oczywiście
            jak najbardziej temat do dystusji i podjęcia jeśli oczywiście życzliwi goście
            zechcą...a potrosze i prowokacja, ale, ale
            Mężczyźni..nie obrażajcie się !!!!
    • Gość: niunia Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.opole.dialup.inetia.pl 23.10.01, 21:56
      masz racje, bo nie ma nic smacniejszego niz swiezy meski mozdzek z jajeczkiem
      • sombre Re: BRAK MÓZGU I JAJ 23.10.01, 21:58
        Niunio, a jak świeży? Z przedszkola czy z Opola...:)))
        • Gość: pablo Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.softlab.com.pl 23.10.01, 22:01
          z Kolobrzegu w chelmie
    • Gość: szybki Re: BRAK MÓZGU I JAJ ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 22:01
      Przykre, ale powiedzmy, ze widocznie scigasz sie jednak zbyt wolno i tych
      ktorych szukasz to juz dawno sa po drugiej stronie skrzyzowania nim zdazysz
      obejrzec sie za usmiechami (no a prowokacja niech bedzie, ze robia to nawet
      maluchem, gdyz tajeminca tkwi oczywiscie ze w predkosci, ale i technice a nie
      samej umiejetnosci wdepniecia w podloge ), musisz troszke przyspieszyc bo jak
      na razie taki post dla mnie to druga liga, a tam rzeczywiscie kupa facetow
      wydmuszek obgryza paznokcie jak im kobieta sprzed nosa odfrunie.
      Patrz przed siebie a nie na boki jak jedziesz !
    • grapefruit_dead Re: BRAK MÓZGU I JAJ 24.10.01, 00:35
      Gość portalu: agnie- napisał(a):

>Jak więc maja być oparciem dla nas-kobiet?

no właśnie! jak same sobie te "nasze-kobiety" z radością się wspierają

PS. czy Twój kierownik to kobieta? ;)
    • Gość: jasmina Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: 194.181.38.* 24.10.01, 11:19
      Nie czytałam treści powyższych postów, ale mnie życie nauczyło jednego: umiesz liczyć, licz na
      siebie...
      pozdrawiam
      jasmin

> Spotykam wielu facetów na różńych płaszczyznach i bardzo przykre jest to że
      > większość z nich nie ma tzw. jaj i oczywiście brak im zwojów mózgowych. Jest to
      >
      > bardzo smutne, bo nasi zagubieni samczykowie, staja się coraz bardziej
      > zagubieni, zamknięci i samotni. Jak więc maja być oparciem dla nas-kobiet?

• grapefruit_dead brak i musdżadża 24.10.01, 12:24
        Gość portalu: jasmina napisał(a):

> Nie czytałam treści powyższych postów

ja tez! don't worry!

, ale mnie życie nauczyło jednego: umiesz
        > liczyć, licz na
        > siebie...
        > pozdrawiam
        > jasmin

albo to ... biznes is biznes mmm czym chata bogata tym rada ( dobre? )
        tez znam - wlazł kotek na płotek ;)

PS. jestes księgową?;>

pozdrawiam niesiebie
        • Gość: jasmin Re: brak i musdżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 13:01
          Nie... Mam w spadku po dziadku liczydło....:-)))
          Poza tym potrafię się jeszcze podpisać, więc wszystko przede mną.

grapefruit_dead napisał(a):

> Gość portalu: jasmina napisał(a):
          >
          > > Nie czytałam treści powyższych postów
          >
          > ja tez! don't worry!
          >
          >
          > , ale mnie życie nauczyło jednego: umiesz
          > > liczyć, licz na
          > > siebie...
          > > pozdrawiam
          > > jasmin
          >
          > albo to ... biznes is biznes mmm czym chata bogata tym rada ( dobre? )
          > tez znam - wlazł kotek na płotek ;)
          >
          >
          > PS. jestes księgową?;>
          >
          >
          > pozdrawiam niesiebie

• grapefruit_dead Re: brak i musdżadża 24.10.01, 13:48
            Gość portalu: jasmin napisał(a):

> Nie... Mam w spadku po dziadku liczydło....:-)))
            > Poza tym potrafię się jeszcze podpisać, więc wszystko przede mną.

i już zzzadrossszcze Ci ... ;>
            • Gość: jasmin Re: brak i musdżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 14:05
              Eeeeeeeeee... nie ma czego... wolałabym być jasnowidzem i przewidzieć dzisiejsze numery w totka!:-)

> Gość portalu: jasmin napisał(a):
              >
              > > Nie... Mam w spadku po dziadku liczydło....:-)))
              > > Poza tym potrafię się jeszcze podpisać, więc wszystko przede mną.
              >
              > i już zzzadrossszcze Ci ... ;>

• grapefruit_dead Re: brak i musdżadża 24.10.01, 14:11

> Eeeeeeeeee... nie ma czego... wolałabym być jasnowidzem i przewidzieć dzisiejsz
                > e numery w totka!:-)

tottotka?:) 7 12 16 23 28 38 albo 1 2 3 4 5 6 =:> albo ... następna kumulacja i
                wtedy to dopiero sie poszaleje! :>
                • Gość: jasmin Re: brak i musdżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 14:14
                  Eh!! Już wysłałam.... Ja chcę tylko na Hawaje!!!! Nic więcej :-))))

>
                  > > Eeeeeeeeee... nie ma czego... wolałabym być jasnowidzem i przewidzieć dzis
                  > iejsz
                  > > e numery w totka!:-)
                  >
                  > tottotka?:) 7 12 16 23 28 38 albo 1 2 3 4 5 6 =:> albo ... następna kumulacj
                  > a i
                  > wtedy to dopiero sie poszaleje! :>

• grapefruit_dead Re: brak i musdżadża 24.10.01, 14:15

> Eh!! Już wysłałam.... Ja chcę tylko na Hawaje!!!! Nic więcej :-))))

tylko? ;(
                    • Gość: jasmina Re: brak i musdżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 14:25
                      Ok ok przyznaję się....
                      Bora Bora Mauritius Kanary Afryka trochę Azji Europa wzdłóż i wszerz... wystarczy?????????:-))))))
                      No i jeszcze troszeczkę :-)))))

>
                      > > Eh!! Już wysłałam.... Ja chcę tylko na Hawaje!!!! Nic więcej :-))))
                      >
                      > tylko? ;(

• grapefruit_dead Re: brak i musdżadża 24.10.01, 14:29

> Ok ok przyznaję się....
                        > Bora Bora Mauritius Kanary Afryka trochę Azji Europa wzdłóż i wszerz... wystarc
                        > zy?????????:-))))))
                        > No i jeszcze troszeczkę :-)))))

no nie bedę dziś aż tak wybredny! ;> optowałbym również za nówką zelandyjką i
                        letnią islandką ;>>

PS. księżyc odpada! ( narazie )
                        • Gość: jasmin Re: brak i musdżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 14:34
                          Jak księżyc odpada, to gwiazdki z nieba też nie będzie!

>
                          > > Ok ok przyznaję się....
                          > > Bora Bora Mauritius Kanary Afryka trochę Azji Europa wzdłóż i wszerz... wy
                          > starc
                          > > zy?????????:-))))))
                          > > No i jeszcze troszeczkę :-)))))
                          >
                          > no nie bedę dziś aż tak wybredny! ;> optowałbym również za nówką zelandyjką
                          > i
                          > letnią islandką ;>>
                          >
                          > PS. księżyc odpada! ( narazie )

• grapefruit_dead Re: brak i musdżadża 24.10.01, 14:36

> Jak księżyc odpada, to gwiazdki z nieba też nie będzie!

ups! czarodziejka z Księżyca? :( ( że też mam pecha! )
                            • Gość: jasmin Re: brak i musdżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 15:48
                              Nie... ale do Japonii z chęcią bym skoczyła...to tak a propos kreskówek...:-)))

>
                              > > Jak księżyc odpada, to gwiazdki z nieba też nie będzie!
                              >
                              > ups! czarodziejka z Księżyca? :( ( że też mam pecha! )

• grapefruit_dead Re: brak i musdżadża 24.10.01, 16:15

> Nie... ale do Japonii z chęcią bym skoczyła...to tak a propos kreskówek...:-)))

JaPanią prosze! zgadne! (nawet) duże niebieskie oczy? 8)

PS. czy takie jak Ally McB.?;)
                                • Gość: jasmin Re: brak i musdżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 16:33
                                  Och! Och! och! Zauważyłeś??? Siedzę tu tylko dla niej! Za każdym razem gdy widzę te wyskakujące
                                  gałki, mam wrażenie, że zaraz padnę!!!!
                                  Nieeeeeee....nie niebieskie :-(

>
                                  > > Nie... ale do Japonii z chęcią bym skoczyła...to tak a propos kreskówek...
                                  > :-)))
                                  >
                                  > JaPanią prosze! zgadne! (nawet) duże niebieskie oczy? 8)
                                  >
                                  > PS. czy takie jak Ally McB.?;)

• grapefruit_dead Re: brak i musdżadża 24.10.01, 16:36

> Och! Och! och! Zauważyłeś??? Siedzę tu tylko dla niej! Za każdym razem gdy widz
                                    > ę te wyskakujące
                                    > gałki, mam wrażenie, że zaraz padnę!!!!
                                    > Nieeeeeee....nie niebieskie :-(

to nic! :) luzik tez ładne nie az tak duze i nie tylko niebieskie ale i
                                    szmargdowe, zielone, brązowe i rózne ...
                                    och nie padaj! ;)
                                    • Gość: jasmin Re: brak i musdżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 16:41
                                      Och padłam..........:-)))

>
                                      > > Och! Och! och! Zauważyłeś??? Siedzę tu tylko dla niej! Za każdym razem gdy
                                      > widz
                                      > > ę te wyskakujące
                                      > > gałki, mam wrażenie, że zaraz padnę!!!!
                                      > > Nieeeeeee....nie niebieskie :-(
                                      >
                                      > to nic! :) luzik tez ładne nie az tak duze i nie tylko niebieskie ale i
                                      > szmargdowe, zielone, brązowe i rózne ...
                                      > och nie padaj! ;)

• grapefruit_dead Re: brak i musdżadża 24.10.01, 16:56

> Och padłam..........:-)))

ale z jakim dźwiękiem! ;)

PS. chwila chwila i co ja mam teraz zrobic?:| hmm
                                        • Gość: jasmin Re: brak i musdżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 19:30
                                          Trochę inwencji młody człowieku! Leżę tak już kilka godzin! :-)))

>
                                          > > Och padłam..........:-)))
                                          >
                                          > ale z jakim dźwiękiem! ;)
                                          >
                                          > PS. chwila chwila i co ja mam teraz zrobic?:| hmm

• grapefruit_dead Re: braki musdżadżadża 24.10.01, 19:49

> Trochę inwencji młody człowieku! Leżę tak już kilka godzin! :-)))

A. Dedukcja
                                            1. mówi "młody człowieku" - oznaka 1. żyyyje! (szansa jest!) ;) 2. uwielbia
                                            młodość ...
                                            2. leży kilka godzin! czy mogę przewrócić Szanowną Panią na drugi bok?:>
                                            3. dalszy odpoczyyynek ;)

PS. jak sie pisze? młoda człowieczko? tak?:> Młoda Jaśminko! khm to raczej brzmi
                                            jakoś tak ... jakbym ... nieee! lizusem! nie jestem! ;)
                                            • Gość: jasmina Re: braki musdżadżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 19:53
                                              Za późno! Za późno! :-))) Lizus hehehehe...
                                              I wolałabym na plecy...Pozycja horyzontalna ma w sobie tyle uroku....

>
                                              > > Trochę inwencji młody człowieku! Leżę tak już kilka godzin! :-)))
                                              >
                                              >
                                              > A. Dedukcja
                                              > 1. mówi "młody człowieku" - oznaka 1. żyyyje! (szansa jest!) ;) 2. uwielbia
                                              > młodość ...
                                              > 2. leży kilka godzin! czy mogę przewrócić Szanowną Panią na drugi bok?:>
                                              > 3. dalszy odpoczyyynek ;)
                                              >
                                              >
                                              >
                                              > PS. jak sie pisze? młoda człowieczko? tak?:> Młoda Jaśminko! khm to raczej b
                                              > rzmi
                                              > jakoś tak ... jakbym ... nieee! lizusem! nie jestem! ;)

• grapefruit_dead Re: braki musdżadżadża 24.10.01, 20:02

> Za późno! Za późno! :-))) Lizus hehehehe...
                                                > I wolałabym na plecy...Pozycja horyzontalna ma w sobie tyle uroku....

Prosze tylko nie za późno! reszte ( jakoś ) mogę zrozumieć! :))
                                                ech... odpoczynek!

Ps... w medytacji vertykalnej przy klawiaturze ;)
                                                • Gość: jasmin Re: braki musdżadżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 20:18
                                                  Nie przesadzaj z tym rozumieniem; znajdujemy się na wątku dla bezmózgowców :-))) Chcesz oberwać
                                                  kłonicą?!
                                                  No i co wymedytowałeś?

>
                                                  > > Za późno! Za późno! :-))) Lizus hehehehe...
                                                  > > I wolałabym na plecy...Pozycja horyzontalna ma w sobie tyle uroku....
                                                  >
                                                  > Prosze tylko nie za późno! reszte ( jakoś ) mogę zrozumieć! :))
                                                  > ech... odpoczynek!
                                                  >
                                                  >
                                                  > Ps... w medytacji vertykalnej przy klawiaturze ;)

• grapefruit_dead Re: braki musdżadżadża 24.10.01, 20:26

> Nie przesadzaj z tym rozumieniem; znajdujemy się na wątku dla bezmózgowców :-))
                                                    > ) Chcesz oberwać
                                                    > kłonicą?!
                                                    > No i co wymedytowałeś?

spokój ducha! ( nieprawdopodobne )

PS. to przez kłonicę ;>
                                                  • Gość: jasmina Re: braki musdżadżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 20:51
                                                    Hmmmmm.... widzisz duchy o tak wczesnej porze?! Ciekawe :-))))

>
                                                    > > Nie przesadzaj z tym rozumieniem; znajdujemy się na wątku dla bezmózgowców
                                                    > :-))
                                                    > > ) Chcesz oberwać
                                                    > > kłonicą?!
                                                    > > No i co wymedytowałeś?
                                                    >
                                                    > spokój ducha! ( nieprawdopodobne )
                                                    >
                                                    > PS. to przez kłonicę ;>

• grapefruit_dead Re: braki musdżadżadża 24.10.01, 21:01

> Hmmmmm.... widzisz duchy o tak wczesnej porze?! Ciekawe :-))))

wczesna pora?:) w świecie kłonic wydawało mi sie ze czas jest względny ...

i się pojawiła "duszna ciekawa pora"! hmmmm :>

Jaśnie Pani pozwoli żem odejde ... sobie! ( sprzeciwu nie słysze! )
                                                    :)
                                                  • Gość: jasmina Re: braki musdżadżadża IP: 194.181.38.* 24.10.01, 21:03
                                                    buuuuuuuuuuuu....samą z duchami zostawił.........:-(((

>
                                                    > > Hmmmmm.... widzisz duchy o tak wczesnej porze?! Ciekawe :-))))
                                                    >
                                                    > wczesna pora?:) w świecie kłonic wydawało mi sie ze czas jest względny ...
                                                    >
                                                    > i się pojawiła "duszna ciekawa pora"! hmmmm :>
                                                    >
                                                    >
                                                    > Jaśnie Pani pozwoli żem odejde ... sobie! ( sprzeciwu nie słysze! )
                                                    > :)

• potwor Re: BRAK MÓZGU I JAJ 24.10.01, 13:31
      bardzo przykre jest to że
      większość z nich nie
      ma tzw. jaj i oczywiście brak im zwojów mózgowych.

No to ciekawe bardzo czym oni mianowicie sa
      wypelnieni. W tej polowie ktorej im nie zajmuje
      watrobka.
      • Gość: mad Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.pl 24.10.01, 13:40
        potwor napisał(a):

> No to ciekawe bardzo czym oni mianowicie sa
        > wypelnieni. W tej polowie ktorej im nie zajmuje
        > watrobka.

Niektórzy pewnie słomą (te słomiane zapały),
        inni nawet mogą być szczerozłoci w środku (rzadkie przypadki,mówią do ciebie
        "złotko");
        jedni są strrrasznie twardzi (nie dotykaj!!),
        a jeszcze inni to chyba własną dumą są rozepchani i wyglądają jak baloniki..

a biednym kobitkom pozostaje troszczenie się o ich wątróbki..jedno, co ludzkie i
        tak samo działające u każdego egzemplarza..
        • Gość: Lisel Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: 213.77.81.* 24.10.01, 13:54
          Acha , czyli mamy jajecznice na sniadanie ,watrobke na obiad i mozdzek na
          kolacje - buuu ...za duzo , utyje.
          • Gość: mad Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.pl 24.10.01, 13:56
            spoko, wszystko takie mało kaloryczne, tylko nie polecam tego móżdżku, wiesz
            BSE i takie tam..
    • Gość: gnu Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: 195.216.121.* 24.10.01, 14:02
      Eeeeee, pewnie jakaś napuszona redaktorka z "Cosmo ... coś tam" zbiera materiał
      na kolejny sztandarowy anty-manifest przeciwko czemuś tam?! Pozdrowienia dla
      autorki wątku i Woodego Allena, dzięki któremu nie martwię się tym, że nie
      robię za wieszak dla jakiejś lejąco-mdlejącej, a wydepilowanej :)
    • Gość: moris Re: BRAK MÓZGU I JAJ IP: *.mcps.com 24.10.01, 15:07

> Spotykam wielu facetów na różńych płaszczyznach i bardzo przykre jest to że
      > większość z nich nie ma tzw. jaj i oczywiście brak im zwojów mózgowych. Jest to
      >
      > bardzo smutne, bo nasi zagubieni samczykowie, staja się coraz bardziej
      > zagubieni, zamknięci i samotni. Jak więc maja być oparciem dla nas-kobiet?

Nie ma to jak konstruktywna krytyka, do której autorka dochodzi po emirycznych
      przejsciach. Po tych slowach chetnie pochylilbym sie nad soba w zadumie i
      refleksji, ale nie moge, bo brak mi zwojow mózgowych.
      W odpowiedzi spobuje autorce zrezwanzowac sie rownie konstruktywna krytyka. Oto
      ona: Zrodlo problemow autorki z oparciem tkwi w jej niewykształconym biuscie.
      • Gość: Sam Re: do Agnie- IP: 204.174.215.* 24.10.01, 17:28

Widzisz Agnie-, zagrozenie i bezsilnosc rodza zlosc. Moze zrodla problemu
        musisz szukac raczej w sobie. Nie wazne czy jestes kobieta czy mezczyzna, ktory
        przez ta mala prowokacje probuje sie sztucznie dowartosciowac. Byloby to nawet
        dosc sympatyczne. Jezeli jestes kobieta, to chyba nalezy ci wspolczoc. To nie
        mozg i jaja, szukasz; moze nie umiesz poprostu znalezc samej siebie.
        Dla mnie wszystkie kobiety, kazda moze na swoj sposob, sa piekne.
        Trzeba to umiec zobaczyc i znalezc. Nic nie dzieje sie bez powodu. Swiat bez
        kobiet...? Straszne!
        Zycie uczy nas bardzo duzo brzydkich rzeczy; zupelnie fatalnych zachowan.
        Przyswajamy absurdalne stereotypy bez odrobiny krytycyzmu. Okladamy sie na
        wzajem stekami wyzwisk zapominajac o absolutnie podstawowej prawdzie: ze nie
        umiemy bez siebie nawzajem zyc.
        Ci, ktorzy twierdza inaczej, klamia alba potrzebuja pomocy lekarskiej.
        Matka natura tak perfidnie urzadzila ten swiat, ze gdzies od dwunastego roku
        zycia malo kto z nas mysli o czyms innym niz 'chlopcy-i-dziewczyny'.
        Pozdrawiam wszystkie prawdziwe kobiety, te z 'jajami' czy juz bez.
        prawie ten sam SAM
        • Gość: samanta1 Re: do Agnie- IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 20:16
          Widze ze dyskusja trwa na temat "jaj" .Nie mialam okazji przywitac sie dzisiaj
          co czynie teraz :Witam Wszystkich i zycze milego wieczoru.
          nawet sam Sam tu zajrzal? Pozdrawiam
          • Gość: jasmina Re: Samanta :-))))) IP: 194.181.38.* 24.10.01, 20:21
            Cześć Zakało!
            Kieckę na Sylwestra kupiła?! Bizon znaleziony?!

Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Widze ze dyskusja trwa na temat "jaj" .Nie mialam okazji przywitac sie dzisiaj
            > co czynie teraz :Witam Wszystkich i zycze milego wieczoru.
            > nawet sam Sam tu zajrzal? Pozdrawiam

• Gość: samanta1 Re: Samanta :-))))) IP: 213.76.59.* 24.10.01, 20:37
              Bizio znalazl sie na szczescie! Moje stare nogi nie nadazaja za jego klusem!;)
              Kiecke??????A to trzeba miec kiecke na TAKIEGO Sylwestra????????? Zupelnie cos
              innego zaplanowalam na te noc ,stroj goralki!;)
              • Gość: jasmina Re: Samanta :-))))) IP: 194.181.38.* 24.10.01, 20:54
                Pls, pls zabierz aparat fotograficzny!!! Samanta w kierpcach... rany julek :-)))) Muszę to zobaczyć! No
                a co z góralami? Masz już jakiegoś na oku do zabrania?

> Bizio znalazl sie na szczescie! Moje stare nogi nie nadazaja za jego klusem!;)
                > Kiecke??????A to trzeba miec kiecke na TAKIEGO Sylwestra????????? Zupelnie cos
                > innego zaplanowalam na te noc ,stroj goralki!;)

• Gość: samanta1 Re: Samanta :-))))) IP: 213.76.59.* 24.10.01, 21:52
                  Potrzebna bedzie kamera bo Samanta w kierpcach to nic ale Samanta tanczaca po
                  goralsku...?:))))) Zabrac gorala od hal???????? Wywiezc nad morze?????Nieee,nie
                  mialabym sumienia!:)))
                  • Gość: jasmina Re: Samanta :-))))) IP: 194.181.38.* 25.10.01, 09:34
                    Samanta chodziło mi raczej o wilka morskiego, z którego chwilowo możnaby zrobić górala! Taka opcja
                    chyba wchodzi w grę! No chyba że po powrocie do domu chcesz upychać po kątach kierdle słodkich
                    owieczek! :-)))

> Potrzebna bedzie kamera bo Samanta w kierpcach to nic ale Samanta tanczaca po
                    > goralsku...?:))))) Zabrac gorala od hal???????? Wywiezc nad morze?????Nieee,nie
                    >
                    > mialabym sumienia!:)))

• Gość: samanta1 Re: Samanta :-))))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 10:01
                      ...Z tymi owieczkami to wiesz...nieglupi pomysl!;))))
                      • Gość: jasmin Re: Samanta :-))))) IP: 194.181.38.* 25.10.01, 10:12
                        Nooooooooo ......:-))))) Na to jeszcze nie wpadłam! Zawsze to łatwiejsze w obsłudze niż Piesek czy
                        Kotek...:-)))) No i poza tym jak grzeje!!!!!!!!!!!! Samanto...jesteś genialna!!!!

> ...Z tymi owieczkami to wiesz...nieglupi pomysl!;))))

• Gość: samanta1 Re: Samanta :-))))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 15:56
                          A pomysl..tak ze trzy owieczki..?To Ci luxus!!!;)))))
          • Gość: Sam Re: do Agnie- IP: 204.174.215.* 24.10.01, 21:22
            Po ponad miesiacu...nieobecnosci na forum malym i 'duzym', wizyta tutaj
            przypomina powrot do kraju po trzydziestu latach: niby rozumiesz jezyk ale juz
            nie nierozpoznajesz ludzi i miejsc, ktore kiedys byly ci bliskie. Gdzie sie
            mialem podlaczyc? Popatrz na te wszystkie watki. 'Jaja' zawsze mi pasowaly.
            Z mozgiem bywa czasami roznie, ale cos tam jeszcze bulgocze. Mam uczulenie na
            koty i boje sie zeby nie strzelic 'byka'. Coz mi innego zostalo?
            tez pozdrawiam
            Sam
            • Gość: samanta1 Re: do Sama IP: 213.76.59.* 24.10.01, 21:59
              Jak zwykle spostrzegawczy ,leciutko ironiczny i jak zawsze uroczy!:)))Ciesze
              sie ze nie znam Twoich mysli bo pewnie popadlabym w chandre i kompleksy.:)
              Czasami dobrze jest wejsc miedzy wrony.....mnie to pomaga na stan duszy i
              umyslu.:)
              • Gość: Sam Re: do Sama/nty IP: 204.174.215.* 24.10.01, 22:20
                Jest mi bardzo milo znow zamieninc z Toba pare slow. Wiesz, ze moja ironia
                nigdy nie ma na celu Ciebie zranic. Jezeli tak, to chyba ze wzgledu na zla
                interpretacje (tak to juz bywa z ironiami). Moge Ci jedynie sluzyc asysta
                jezeli bedziesz w potrzebie. Juz to kiedys deklarowalem.
                Ciesze sie, ze, jak mi sie wydaje, dobrze sie bawisz. Ten Sylwester wyglada jak
                swietna zabawa. Zazdroszcze szczerze. Gdyby nie odleglosc chetnie bym sie
                wybral. Tanczyc bym z Toba nie mogl bo... mialem bardzo brzydka przygode z moim
                'swietej pamieci' autkiem jakies piec tygodni temu. Juz sie trzyczwarte z tego
                wylizalem; jak ten PIES!
                posdrawiam
                Sam
                • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 22:35
                  Och,Sam!Twoja ironia nie rani ,jest leciutka jak piorko...:) Mozesz byc jednak
                  pewien ze wole byc Twoim przyjacielem jak wrogiem:)))jestem pewna ze gdybys
                  chcial to slowem potrafilbys podziurawic przeciwnika jak..szpada!;)
                  ...wypadek???:((( Swiat ponioslby wielkie straty a ja nawet nic bym nie
                  wiedziala. Mam nadzieje ze juz wszystko w porzadku ? Gdybys nie mogl tanczyc
                  trzymalabym Cie za reke i dreptala przed Toba w kierpcuszkach:))) Wie,
                  wiem ..daleeeko..... Pozdrowie od Ciebie gory ,szuwarki ,strumyk a o polnocy
                  przesle w myslach zyczenia..Obiecuje!!!
                  • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 22:36
                    Zapomnialam.....mowie dobranoc bo marze juz o lozeczku.Dalo mi dzisiaj w kosc!
                    Pa!Samanta
                    • Gość: Sam Re: do Sama/nty IP: 204.174.215.* 24.10.01, 22:48
                      Dzieki za mile slowa. Jestes ...taka jak myslaem: niebezpiecznie mila.
                      Uwazaj co i jak do mnie piszesz. Spij dobrze (jezeli jeszcze dzsiaj to
                      przeczytasz) albo dzien dobry jezeli rzeczywiscie Cie scielo.
                      Tak wiec milego dnia Samanto.
                      Jeszcze mamy troche czasu do Sylwestra, ale tez juz teraz moge Cie zapewnic, ze
                      jak bedziesz wznoscic kielich z zyczeniami myslac o mnie, ja dokladnie w tym
                      samym czasie bede trzymal moj kielich w gorze rzyczac Ci duzo wiecej niz mozesz
                      sobie wyobrazic.
                      pozdrawiam
                      Sam
                      • Gość: Sam Re: do Sama/nty IP: 204.174.215.* 24.10.01, 23:02
                        Teraz dopiero doszlo do mnie, ze wyglada na to, ze bede musial zaczac pic juz
                        gdzies kolo drugiej po poludniu w dzien sylwestrowy?! Nie wiem czy doczekam
                        wsojej polnocy, ale morowane, ze tam gdzies z duchmi moze mnie zobaczysz u
                        siebie w gorach i szuwarach....
                        Sam
                        • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 07:30
                          To moze lepiej poprzestanmy na tym ze tylko pomyslisz sobie o mnie .Szkoda by
                          bylo zebys Sylwestra przywital zamroczony kompletnie alkoholem.:)))Milego dnia
                          sam ..pora szykowac sie do pracy.pa! Ta sama Samanta.
                      • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 07:21
                        Sam..czy ja kiedykolwiek bylam niemila? Poza tym przeiez jestes
                        zabezpieczony,upancerzony czyli w pelni chroniony przed moimi "milymi"
                        slowami:)) Czyzby Sam sie odmienil...???? Nieee,raczej niemozliwe.
                        • krzysztof.r.m Re: Tylko dla 69 25.10.01, 11:04
                          Jedynie dla takiego skojarzenia decyduje sie na udzial w tej rozmowie.
                          Otoz jest to tekst majacy w tym watku nr 69, a wiec klasyczne szesc na
                          dziewiec, co nawiazuje jako uklad cielesny do wskazanych w temacie watku
                          elementow w sposob prosty. Bliskosc wymienianych elementow jest niewatpliwa,
                          jakkolwiek do roznych osob naleza wzmiankowane "mozg" i "jaja". Ale przeciez
                          tacy kochankowie to jak jedno, wiec wszystko jest w porzadku...
                          Pozdrawiam agnie- i pozostalych rozmowcow
                          krm
                        • Gość: Sam Re: do Sama/nty IP: 204.174.215.* 25.10.01, 15:22
                          Zawsze bylas dla mnie mila. Chyba przez ten miesiac nieobecnosci tutaj odwyklem
                          od tej 'milosci' (mily=milosc?, szczery=szczerosc?, glupi=...gluposc???). Jakos
                          tak. Wiesz, ze zawsze Cie lubilem i moge Cie zapewnic, ze przynajmniej w tym
                          wzgledzie moja nieobecnosc tutaj nic nie zmienila. Zbyt wiele rzeczy zmienilo
                          sie dookola mnie w ostatnich kilku miesiacach zebym mogl zachowac pewnosc
                          siebie co do niektorych (jak to sie pisze?) wartosci w zyciu, ktore jeszcze
                          wczoraj wydawaly sie byc niepodwazalne. Szanuje Cie jednak na tyle, jak wiesz,
                          ze nie potrafilbym Ci 'mydlic oczu' i opowiadac bzdury czy bawic sie Twoim
                          kosztem. Mysle, ze mozemy byc dalej dla siebie mili bezinteresownie. Jezeli
                          pozwolisz?
                          Sam
                          • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 15:55
                            miesiac..? Przez ten czas poroslam mchem ,rdza ,patyna...zapomniales ze
                            zostawiles mnie w ciemnym lochu?????;))))) Sam,nie widze przeszkod ,jestem
                            taka sama jak dawniej ,pelna sympatii ,usmiechu i ..(teraz juz wiem!) podziwu
                            dla Ciebie ! (mowie powaznie!)
                            Ps.Moje sandalki robaki chyba zezarly przez ten czas,zostaly gdzies w
                            piaskownicy chyba..;)))))
                            • Gość: Sam Re: do Sama/nty IP: 204.174.215.* 25.10.01, 16:53
                              Piaskownica? Pamietam! Tam juz nie ma chyba po co wracac. Zarosla zupelnie i
                              'koty' ja rowno zassss...ypaly piachem. O sandalkach tez zapomnij. Nie dlogo
                              trzeba bedzie wyciagnac 'walonki'. Jak snieg spadnie mozemy pojsc razem
                              zbudowac jakiegos 'balwana'!! Co Ty na to? To ci bedzie zabawa. Balwany sa
                              takie fajne. Ja juz zaczynam szkicowac, zeby nie marnowac czasu.
                              Trzeba bedzie sie wyniesc z tego tutaj grajdolka bo jakos malo jest chetnych na
                              jajecznice z mozdzkiem.
                              Autor/ka musi byc jednym z tych dzieciakow osiedlowych, ktore to pluna ci na
                              glowe z balkonu i zaraz sie schowaja.
                              pozdrowienia
                              Sam
                              • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 19:41
                                Nie wiem czy skarbie zauwazyles ale balwanki maja dziwna ceche..same czesto
                                sie buduja.No,ale w koncu my mozemy jakiemus pomoc,prawda????;))))Mysle ze z
                                Twoim polotem i moim jadem moglaby byc to zupelnie udana zabawa!:)))
                                • Gość: Sam Re: do Sama/nty IP: 204.174.215.* 25.10.01, 20:30
                                  Wiem, wiem. Wlasnie o takich mowilem. Moze nam sie uda jakiegos w nowego
                                  'zbudowac'. Sa takie balwanki, ze sie same buduja. 'Sniezyca' ciezka w nocy;
                                  rano wychodzisz a tu pelno 'balwankow'. O! jeden lezy w bramie, a drugi kieruje
                                  autobusem miejskim...Brac wybierac. My jednak jestesmy kreatywnymi jednostkami
                                  i mozemy zbudowac cos zupelnie oryginalnego. Moze balwana z muzgiem i jajami?!
                                  pozdrawiam
                                  Sam
                                  • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 20:36
                                    jestem baaardzo "za"!:))) proponuje zebys zaczal ,ja bede snieg dokladac.:)))
                                    ciekawe czy sie w tym miejscu rozumiemy.:)))buziaka sle w daaaaal!
                                    • Gość: Sam Re: do Sama/nty IP: 204.174.215.* 25.10.01, 20:43
                                      Nie wiem czy uda mi sie coskolwiek dzisiaj zaczac. Za dwdziescia minut mam
                                      jakis idiotyczny, nudny jak zwykle meeting.
                                      Sprobujemy jutro. Jak chcesz mozesz zaczac zbierac snieg na 'kupke'. Jak wiesz
                                      balwanki czasmi...
                                      pa
                                      Sam
                                      • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: 213.76.59.* 25.10.01, 20:54
                                        Nie kotku!daje Ci pole do popisu!!!:))) Wreszcie chce zobaczyc do czego jestes
                                        zdolny!!!;)))ja tylko sily zmobilizuje ale..jak ja Cie poznam?????pa,pa!!!
                                        • Gość: Sam Re: do Sama/nty IP: 204.174.215.* 26.10.01, 15:16
                                          Nie bardzo wiem do czego tutaj jestem zdolny. Wypadam z rytmu troche jak ten
                                          watek. Moze jednak poczekam az spadnie snieg; latwiej sie 'ciagnie'. Mam
                                          jeszcze pare rzeczy do zalatwienia ze soba, ktore beda mnie trzymaly z daleka
                                          od komputera (pracy), z malymi przerwami, przez jakies dwa miesiace. Mozna by
                                          powiedziec, ze nie moge dluzej usiedziec w jednym miejscu.
                                          pozdrawiam
                                          Sam
                                          • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 20:04
                                            czy to oznacza ze znowu mnie porzucisz?;))))) Dobrze ze nie dalam sie wciagnac
                                            w te zaspe sniegowa bo pewnie bym zamarzla!;)
                                            Ps.Dopiero teraz pisze bo niedawno wrocilam do domku.
                                            • Gość: Sam Re: do Sama/nty IP: 204.174.215.* 26.10.01, 21:06
                                              Czasami nie pisze, bo nie moge, ale nigdy cie nie opuszczam. Tak wlasnie
                                              jestesmy umowieni na Sylwestra.
                                              Musza mi jeszcze raz zrobic przeglad techniczny. Bylem wczoraj u swojego
                                              glownego 'mechanika'. Niby wszystko jest na dobrej drodze...ale...
                                              Mam kompleks hipochodryka tak ze nie chce sie wdawac w detale.
                                              Masz dobry instynkt. To sie bardzo w zyciu przydaje. Na wchdzenie w zaspy
                                              jeszcze przyjdzie czas. Lepszy snie lepsze 'balwany'. Jednego juz nawet
                                              znalezlismy razem, nawet o tym nie wiedzac (patrz: Blondyka 23....).
                                              Odpowiedzielismy jej/jemu w tym samym prawie czasie. Troche inaczej, ale czy
                                              nie jest to wlasnie przez to piekniejsze.
                                              pozdrawiam
                                              Sam
                                              • Gość: samanta1 Re: do Sama/nty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 22:09
                                                Ty masz kompleks hipochondryka ??? No przestan!:))))Ech,zebys Ty nie byl ciagle
                                                ten sam Sam to juz dawno stracilabym glowe dla Ciebie ;)) ale rownie mocno
                                                sobie cenie przyjacielskie uklady jak wiesz.Ide obejrzec Blondynke:)))
                                                Jesli juz sie nie odezwe dzisiaj to wybacz skarbie ,bedzie to znaczylo ze
                                                padlam spac.Mam cieeezkie dni ostatnio,bardzo pracowite.na wszelki wypadek sle
                                                buziaka na dobranoc. Pa,pa Sam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka