Gość: anka IP: *.uni.lodz.pl 15.01.03, 09:59 mam kumpelę, aktualnie singla, która chętnie poznałaby sympatycznego chłopaka na poziomie. studiuje na 5 roku psychologii, ma 175 cm wzrostu, jest szczupła, ma poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rayoff Re: studentka z łodzi IP: *.warszawa.tpnet.pl 15.01.03, 10:00 to fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: studentka z łodzi 15.01.03, 10:02 a ma ta kumpela samochód????,..szybki w dodatku....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: studentka z łodzi IP: proxy / 134.65.105.* 15.01.03, 13:38 czemu nie? tez jestem singiel mam to i tamto ale nie za wiele nie chce miec nic wiecej poza kumpela ... no moze zona tylko Lodz jest dosc daleko czy to przeszkoda? a psik Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: studentka z łodzi 15.01.03, 13:52 kolezanka studiuje psychologie na lodzi?? moze podwodnej????? no ale przeciez wszyscy ci marynarze......czyzby trafila na zenska zaloge??? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: studentka z łodzi 15.01.03, 14:15 Szanowna Koleżanko Only :) Pragnął bym zasugerować sprostowanie pewnej nieścisłości w koleżnki wypowiedzi . A mianowicie jeśli przymiemy nomenklature wodną to na okręcie są marynarze do wiek wieków. Na łodzi byli zawsze majtki lub jak koleżanka woli majtkowie. Dla tego studentka w łodzi może być w majtkach lub bez. Wg zapewnień że to singiel to wynika z tego że bez. To gwoli sprostowania. Do nóg sie ścielę Odpowiedz Link Zgłoś
mgz Re: studentka z łodzi 15.01.03, 18:51 mowi sie "poznac chlopaka W poziomie", nie "na poziomie" Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: studentka z łodzi 15.01.03, 18:57 mowi sie " na poziomie"....... poziomki jak wiesz sa male, i "w poziome" nie zmiesci sie....... po prostu dziewczyna chce umowic kolezanke z chlopakiem na poziomki do lasu.......panie czepliwy...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 onlontko, tez leci na studentke............. 16.01.03, 07:39 wiec, wie co robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: onlontko, tez leci na studentke............. 17.01.03, 15:51 a kitek by chetnie prze-lecial.......tyle ze pewnie co dzien z rana modli sie: "panie, odebrales mi mozliwosc, odbierz i checi....."... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: onlontko, tez leci na studentke............. 17.01.03, 16:04 no wiesz onlontko mlode, w pewnym wieku, czlowiek staje sie koneserem, i na byle co, nie leci, Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: onlontko, tez leci na studentke............. 17.01.03, 16:36 szczerbaty powiedzial ze nie jada skorek od chleba bo mu na zoladek szkodza...... Odpowiedz Link Zgłoś