renatasab 31.05.06, 13:28 Witam!Czy koś zagląda tu z Ostrowca?Chętnie pogadam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrtek1 Re: czy ostrowiec żyję 31.05.06, 13:56 Zyje, żyje.No jak ja się ucieszyłam jak zobaczyłam pytanie.Jak do tej pory byłam raczej nastawiona na czytanie, ale w tym wypadku odpisać po prostu musiałam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: czy ostrowiec żyję 31.05.06, 14:17 No kurna toż to ja z OSTROWCA mojego kochanego!!:))W wszoku jestem, jednak jest ktoś z mojego kochanego, pięknego wspaniałego cudownego miasta:)))))) chyba, że chodzi o inny niź Ostrowiec Świętokrzyski!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: czy ostrowiec żyję 31.05.06, 14:18 No kurna toż to ja z OSTROWCA mojego kochanego!!:))W szoku jestem, jednak jest ktoś z mojego kochanego, pięknego wspaniałego cudownego miasta:)))))) chyba, że chodzi o inny niź Ostrowiec Świętokrzyski!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
marrtek1 bmwaracie!!! 31.05.06, 14:25 Można powiedzieć, że Cię znam,mimo,że na oczy Cię nie widziałam ( a może widziałam? kto to wie). Chodzi mi o to, że często czytuje forum Ostrowca, na którym się udzielasz i muszę Ci powiedzieć, że fajnie się Ciebie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: bmwaracie!!! 31.05.06, 14:34 kliknij na mój nick, a tam jest zdjęcie i na tym zdjęciu jestem ja:)ale który?- może zgadniesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
renatasab to jest? 01.06.06, 16:35 to jest jakieś forum z ostrowca?oprucz tego? fajnie że nie jestem sama.bardzo dziękuje ze jeszcze ktoś jest pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: to jest? 02.06.06, 06:31 renata, jest od 3 lat:) tu masz link:D forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15066 Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio Czy Ostrowiec żyje??? - watpie. 01.06.06, 16:46 Slyszalem, ze jak Hute zamkneli, to juz tylko zdycha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Czy Ostrowiec żyje??? - watpie. 02.06.06, 06:30 żle bardzo żle słyszałeś:) Huta wręcz przeciwnie ma się znakomicie:) Obecnie nazywa się CELSA Huta Ostrowiec i jest w niej obecnie najlepiej ze wszystkich Hut:)Jak kiedyś przerabiali 1 tyś ton na zmiane złomu, tak teraz przetapiają 10 tys ton. Tak jak kiedyś stało kilka tirów ze złomem, tak teraz stoją w kolejce o długości 3-4 km. Nie pracuje co prawda jak kiedyś 24 tys ludzi, ale średnia płaca hutnika to 2-2,5 tys zł:) i ostatnio dostali podwyżki:) Celsa kupiła ostatnio także PORT w Gdańsku:) Tak więc jak masz niesprawdzone informacje to lepiej nic nie mów:))) Na terenie Starego Zakłady powstają spółki, jest to teren rewitalizowany:))) Ostrowiec według specjalistów z Banku Światowego znalazł się w pierwszej piątce najszybciej rozwijających się i najlepiej rokujących miast w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio Re: Czy Ostrowiec żyje??? - watpie. 02.06.06, 14:06 Przeciez to byl poniekad zart... A tak powaznie, jesli jest prawda, co piszesz, to tylko mnie to cieszy. (wiem, ze teraz jest boom w przemysle stalowym) Bylem tam w 1999 i wszystko bylo pozamykane na 4 spusty. zanosilo sie nawet , ze wszystko rozbiora do podlogi. Odpowiedz Link Zgłoś