mathias_sammer 07.06.06, 11:56 cio? No cio?:) Cio..?! No way! :DDDDDDDDDDDDDD M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowianeczka Re: Dyziu, 07.06.06, 12:37 Pedze, placisz iles tam i trzeba reklamowac. Dlaczego nie moge miec czegos z obszarow mojej oczyzny bez reklamacji? A Dyziu? Polegl, teraz beda jego trupa rozwloczac kruki i wrony. k. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dyziu, 07.06.06, 13:24 Nie wiem jak Ciebie, ale mnie reklamacja skladana w Polsce z tytulu zle wykonanej roboty potrojnie przytlacza. Na male bledy mozna machnac reka, ale na wieksze nie da sie:( Normalnie smutek i bol gdzies w okolicy zoladka :((((((( M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dyziu, 07.06.06, 15:51 i zapomnialem z tego wszystkiego (dolozyli mi sporo roboty) napisac do Dyzia: Dyziu- za pozno. Co najmniej o 2-3 lata za pozno- czas, z ktorego Ty skorzystales. Co oczywiscie nie bedzie przeszkadzac nam uprawiac rozne sztuki walki:) Za Twoja osobiste sprawe uwazam natomiast jak traktujesz przyboczna netowa, wiec moze dobrze byloby, zeby chociaz czesc materialu poszla na priv, bo au w uchu dwoni jak harcerke rzucasz na mate? Chociaz Ty badz ludzki, ktos musi:))) Natomiast- jesli nastepnym razem bedziesz chcial ciagnac drzewo do lasu (czytaj prochno) musisz uwazac, zeby nie bylo za sucho, bo ostatnio wysuszona na wior sciolka jakos szybko sie zajmuje i ze wzgledu na Ciebie wlasnie! byloby mi szkoda pozbawiac Dyzia doznan estetycznych zapachu igliwia, czy jakichs inynch doznan, wktorych Dyziek sie rozlubowal. A zatem 1 m2 ode mnie, inaczej bede musial znow REagowac, anie chce misie zbytnio. Mam inne plany. Capito? No to narka! Wpadne jak bede mogl. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
pypciek Re: Dyziu, 07.06.06, 15:56 matjas slyszalam ze jestes na Harz /iles tam/ mozesz powiedziec,co tzrba zrobic ,zeby ja otrzymac? Odpowiedz Link Zgłoś
pypciek Re: Dyziu, 07.06.06, 15:58 no nie fstydz sie.. powiedz internet jest przezroczysty.. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Dyziu, 07.06.06, 17:01 Na klar, jestem na Herz V ein euro job z bonuesm za odsniezanie podwyrka. ale nic to, p. to- co mi Polacy dzis zrobili, eeech. Nigdy nie naucza sie rzemiosla:( M.S. Odpowiedz Link Zgłoś