07.06.06, 11:56
cio? No cio?:)

Cio..?!

No way! :DDDDDDDDDDDDDD

M.S.
Obserwuj wątek
    • kowianeczka Re: Dyziu, 07.06.06, 12:37
      Pedze, placisz iles tam i trzeba reklamowac. Dlaczego nie moge miec czegos z
      obszarow mojej oczyzny bez reklamacji?

A Dyziu? Polegl, teraz beda jego trupa rozwloczac kruki i wrony.

k.
      • mathias_sammer Re: Dyziu, 07.06.06, 13:24
        Nie wiem jak Ciebie, ale mnie reklamacja skladana w Polsce z tytulu zle
        wykonanej roboty potrojnie przytlacza. Na male bledy mozna machnac reka, ale na
        wieksze nie da sie:( Normalnie smutek i bol gdzies w okolicy zoladka :(((((((

M.S.
        • mathias_sammer Re: Dyziu, 07.06.06, 15:51
          i zapomnialem z tego wszystkiego (dolozyli mi sporo roboty) napisac do Dyzia:

Dyziu- za pozno. Co najmniej o 2-3 lata za pozno- czas, z ktorego Ty
          skorzystales. Co oczywiscie nie bedzie przeszkadzac nam uprawiac rozne sztuki
          walki:)

Za Twoja osobiste sprawe uwazam natomiast jak traktujesz przyboczna netowa,
          wiec moze dobrze byloby, zeby chociaz czesc materialu poszla na priv, bo au w
          uchu dwoni jak harcerke rzucasz na mate? Chociaz Ty badz ludzki, ktos musi:)))

Natomiast- jesli nastepnym razem bedziesz chcial ciagnac drzewo do lasu (czytaj
          prochno) musisz uwazac, zeby nie bylo za sucho, bo ostatnio wysuszona na wior
          sciolka jakos szybko sie zajmuje i ze wzgledu na Ciebie wlasnie! byloby mi
          szkoda pozbawiac Dyzia doznan estetycznych zapachu igliwia, czy jakichs inynch
          doznan, wktorych Dyziek sie rozlubowal. A zatem 1 m2 ode mnie, inaczej bede
          musial znow REagowac, anie chce misie zbytnio. Mam inne plany.

Capito?

No to narka! Wpadne jak bede mogl.

M.S.
    • pypciek Re: Dyziu, 07.06.06, 15:56
      matjas slyszalam ze jestes na Harz /iles tam/
      mozesz powiedziec,co tzrba zrobic ,zeby ja otrzymac?
      • pypciek Re: Dyziu, 07.06.06, 15:58
        no nie fstydz sie..
        powiedz

internet jest przezroczysty..
      • mathias_sammer Re: Dyziu, 07.06.06, 17:01
        Na klar, jestem na Herz V ein euro job z bonuesm za odsniezanie podwyrka.

ale nic to, p. to- co mi Polacy dzis zrobili, eeech. Nigdy nie naucza sie
        rzemiosla:(

M.S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka