men_ 20.01.03, 18:02 nie bedę udowadniał, że nie jestem wielbładem.., ale fakt, mam coś wspólnego z tamtymi wpisami: o mało nie polałem się ze śmiechu czytając je !:) p.s.; powodzenia na nowej drodze życia, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xp Re: Iksik, gadaj zdrów.., ale i tak IP: *.piekna.pl 20.01.03, 18:12 cieszę się, że z przeogromnej fauny, zdołałem wyeliminować przynajmniej wielbłąda, pozostałe zwierzaki czekają z obawą na swą degradację cieszy mnie, choć bez szans na korelację ze zwieraczem, również fakt, iż potwierdzasz przynależność do dwójki kretynów z tego forum Tobie również życzę powodzenia, na starej drodze, oddany Cii oon, czyli jaa, xp Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ty facet lepiej wyluzuj.., 20.01.03, 18:57 bo nadmiar stresu i jednoczesnie wysiłku fizycznego szkodzi nietylko na nerwy, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Ty facet lepiej wyluzuj.., IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 19:21 no tak... dziękuję! to idę na piwo Odpowiedz Link Zgłoś