fantka 10.06.06, 17:18 Lubicie wiatr? Bo mnie to rozstraja :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flowe Re: Wiatr 10.06.06, 17:22 fantka napisała: > Lubicie wiatr? > Bo mnie to rozstraja :( hmmmm to zależy ... nad morzem gdy jest gorąco lubię Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Wiatr 10.06.06, 17:26 powiew, zefirek to tak, dobry jest chłodzący, ale taki solidny wiatr to działa mi na nerwy, jestem wtedy rozdrażniona... Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: Wiatr 11.06.06, 13:33 uwielbiam jak wiatr wchodzi w każdy zakątek mojej kurtki rozkładam wtedy ręce i unoszę się wysoko nad ziemią i lecę daleko i już wszystko co było jest daleko za mną i tak bardzo nie chcę wracać tak bardzo chcę by wiało mocniej i mocniej... P.S. ale czasem to mnie też wkurza gdy piździ jak w kieleckiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Wiatr 11.06.06, 13:36 A ja jak witr wieje otulam sie własnymi ramionami i szybko uciekam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
misbaskerwill Re: Wiatr 12.06.06, 11:35 fantka napisała: > Wiatr to dziewczynom spódnice zadziera ;( za to go też lubię:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Wiatr 12.06.06, 17:12 Stoi mały Jaś na przystanku i czeka na tramwaj. Obok stoi elegancka pani. Nagle zawiał wiatr i poderwał jej spódnicę. Złapała, szybko opuściła na dół i mówi do Jasia: - Mam refleks prawda? - U nas to się nazywa d..a. Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Wiatr 13.06.06, 19:50 Uwielbiam wiatr. To, co robi z moimi włosami. Wiatr na plaży , gdy ciało oddycha. Wiatr jesienny hulający w polu. Wiatr wiosenny :) Ale zimowy mnie drażni, chyba, ze siedzę w ciepłym pomieszczeniu z knigą w ręku i piję coś gorącego:) Odpowiedz Link Zgłoś