omega29 15.06.06, 23:42 domisku_21,wredna.suka,kicia jakas tam----3 glupie idiotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozczochrany_jelonek Re: post anty... 16.06.06, 00:05 zdan nigdy nie dziele ,wychodza jakies takie niedorobione wtedy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: post anty... 16.06.06, 10:15 domisku, wredna, kicia.... Ja Was pozdrawiam. Serdecznie pozdrawiam. Świat powinien być kolorowy i wieloodcieniowy. Kolorów i odcieni dużo. Wybór = w/gustu i upodobań. Ja kilka kolorów lubię ( ale pozostałych, mniej lubianych, z przyrody nie usuwam). Ludzie powinni być różni. Różność = nie powinna iść w parze z złośliwością. Ale: obrona jest obroną a nie złośliwością. Oraz: i burze bywają. Jak po burzy jest deszcz = to jest prawidłowo = oczyszczenie a potem słońce. Pozdrawiam: domisku, wredną i kicię. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: post anty... 16.06.06, 10:32 Sraliz mazgaliz Masz kompleksy? Omega jesteś dupek i tyla Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: Omega 29 ... 16.06.06, 21:39 ...bardzo nie ładnie z Twojej strony że właśnie w ten sposob oceniasz Moje netowe koleżanki. Jeśli Tobie coś nie odpowiada to trudno, ale nie bądz osobą o niskim poziomie inteligencji, stań na wysokości zadania i dołącz się do większości FORUMOWICZÓW lub znikaj. I nie mów mi że to Forum jest ogólnie dostępne...bo ja o tym wiem. Więc zastanów się nad swoim być lub nie tu na Forum. Bądz osobą grzeczną o to Ciebie proszę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: post anty... 17.06.06, 15:22 A któż Ci tak do strumyka nasikał? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś