shatmach 19.06.06, 15:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: Chore... 19.06.06, 15:18 jezeli to kolejny show od japonczykow to mozecie nie otwierac.... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Chore... 19.06.06, 15:31 nie obejrzalam do konca, bo nudne, ta sama babka, ten sam facet. jak mi na poczatku szczeka opadla ze zdziwienia, ze takie cos mozna nagrac, uwazac za smieszne, tak mi wreszcie wrocila na swoje miejsce i dlatego pytam: Shatmach, PO CO? czemu to wkleiles, czemu zalozyles z tym watek....? po prostu obezwladniajace. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Chore... 19.06.06, 15:34 aa, niewazne. nie wiem, jakie miales intencje, wywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Chore... 19.06.06, 15:36 ale poszedles z ta glupota na przyklad na forum o telekspresie? to jest - odnosze wrazenie - cos wiecej, niz glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Chore... 19.06.06, 15:41 Nie poszedłem ponieważ jak widzisz tam rozmawia się tylko o Teleexpressie, a tu nie tylko o telewizji. Ja zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Skoro film jest na ogólnodostepnej stronie smog czy youtube to dlaczego wielkim problemem jest link wlasnie tutaj? Kto nie chce to nie zajrzy. Poza tym tak jak napisałem wiele tam nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chore... 19.06.06, 15:45 no właśnie, też nie wiem... jak wklejają linki do giertycha to problemu nie ma...i nikt sie nie wstydzi... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Chore... 19.06.06, 15:50 > Ja zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi. o granice dobrego smaku. > skoro film jest > > na ogólnodostepnej stronie smog czy youtube to dlaczego wielkim problemem jest > link wlasnie tutaj? bo to nie jest smietnik, ani spluwaczka. > Kto nie chce to nie zajrzy. jasne, bo ostrzegasz, ze dla doroslych? mogly byc drastyczne sceny o przemocy do obgadania na przyklad. a nie oblesny film o japonskim onaniscie. > Poza tym tak jak napisałem > wiele tam nie widac. teraz ja nie rozumiem. to, co najbardziej oblesnie akurat widac. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Chore... 19.06.06, 16:09 chodzilo o ten trend pl.wikipedia.org/wiki/Bukkake Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chore... 19.06.06, 16:32 żyje już czas jakis ale o tym nie słyszałem.. Mnietka, ty norrrrmalnie kaganiec kultury pod strzechy znosisz... Dzięx Wisłocka nic o bukkake nie pisała... a to takie dictum felerum..paczpani... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Chore... 19.06.06, 16:46 nie to taka minimalna czesc kultury japonskiej ale co ja bede tutaj zaglebiac sie zara kto sie obrazi i wszechpolacy mi zapukajo do drzwi czyco:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Chore... 19.06.06, 16:49 ale jakby co to o te sprawy aherm mozna tez pytac na FENie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Chore... 19.06.06, 17:26 Ej, a co to jest ta ejako... coś? Czy to jest to oczym myślę? Bo filmiku nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Chore... 19.06.06, 17:39 pewnie to o czym myślisz;) łatwe do znalezienia w razie czego na smogu, ale nie polecam. jakoś zabawy Japończyków nie są do końca zrozumiałe na gruncie europejskim chyba. i całe szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Chore... 20.06.06, 09:54 jeśli film był wyreżyserowany- to pal sześć niech se będzie...ale jeśli to było jakieś realityszoł...to ja jestem w szoku!!!tam na końcu filmu było dziecko!!!! DZIECKO!!!! KURWA! przepraszam. uniosłem sie zdziebko... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś