chloe30 20.06.06, 10:07 Czy siedzicie gdzieś po kątach??? Mam okropny dzień znowu, a tu końca nie widać. Jebane negocjacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: Jestem sama... 20.06.06, 11:31 tez mam okropny dzien:( a przez godzine nie mielismy....swiatla;) przypomina wam to cos?:) w ogole jestem zrabana strasznie. nie mam sily na nic. ochoty tez nie:( coz zrobic...trudno. jakos przeleci. aby do weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Jestem sama... 20.06.06, 12:01 A kuźwa, roboty do zajebania, pocieszam się tym że mam dzisiaj zajebiste buty w których się po pracy poparaduję po rynku :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Jestem sama... 20.06.06, 12:31 Takie dżinsowe dwa cienkie paseczki tylko, na konturnie tez dżinsowej z biało czerwonym wyłożeniem pod stope. Do tego dżinsowa spódnica i biało czerwona bluzeczka. Fajny zestaw, dzisiaj się dobrze czuję :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Jestem sama... 20.06.06, 12:43 To fajowo :) Ja obcasów nie noszę - z racji mistrzostw nabyłam sobie śliczne buty sportowe puma, budzące pożądanie wśród młodzieży z ogólniaka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Jestem sama... 20.06.06, 13:00 tez nie noszę, chyba ze musze - ale nie lubie a co wy dzisiaj takie przykapturzone wszystkie? za zimno zle, za goraco tez zle? ja miałam dzisiaj taki orgazm , ze mnie cały dzien podbrzusze boli.. we snie , oczywiscie heh, ale ostra jazda była, daaaaawno mi sie tak nie sniło :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Jestem sama... 20.06.06, 13:18 No ładnie Kati, no pięknie - jak sie ma stan BŁGOSŁAWIONY do orgazmu (brrrr :PPP) Żeby takie świństwa przy dziecku :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Jestem sama... 20.06.06, 13:24 A to ciekawe. Mi sie też całą noc jakies szmergensy sniły:) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 kati 20.06.06, 13:49 katimai napisała: > tez nie noszę, chyba ze musze - ale nie lubie > > a co wy dzisiaj takie przykapturzone wszystkie? > za zimno zle, za goraco tez zle? > > ja miałam dzisiaj taki orgazm , ze mnie cały dzien podbrzusze boli.. > we snie , oczywiscie heh, ale ostra jazda była, daaaaawno mi sie tak nie > sniło :DDD no to zajebiscie kati!!!:):) ja sie obeszlam niestety wczoraj bez, bo moj po meczu i partyjce pokera zwalil sie do wyra...hm...w stanie nieuzytecznosci publicznej;) a kto/co ci sie snilo? Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: kati 20.06.06, 13:57 > a kto/co ci sie snilo? o dziwo z chłopem własnym jazda była, w kontekscie takim, ze to nasz ostatni raz, bo on odchodzi do innej i wieczorem bedzie z inna musial sie bzykac heheh ale mowie wam ----ogien !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: kati 20.06.06, 14:53 A mnie to sie śni że się po poręczy wspinam. Na pierwszym piętrze mam orgazm :DDD Ale żeby z jakims chłopem to nigdy (we śnie rzecz jasna :PPPP) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: kati 21.06.06, 07:37 heh to ja ci nie chce nic pisac Chloe ale wspinanie sie w snie oznacza dążenie i osiągnienicie celu a orgazm to orgazm czyli mega przyjemnosc analizując:P twa praca kreci cie niesamowicie:) nawet jak prosiak świnia to i tak ci tam fajnie :) krecą cie różne wyzwania Tobie stawiane :) krecą cie każde schody które musisz pokonac :) - ot taki zboczony typ z ciebie heheh:D Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: kati 20.06.06, 16:19 katimai napisała: > > > a kto/co ci sie snilo? > > > o dziwo z chłopem własnym jazda była, w kontekscie takim, ze to nasz ostatni > raz, bo on odchodzi do innej i wieczorem bedzie z inna musial sie bzykac heheh > > ale mowie wam ----ogien !!! > :)) to jest szansa, ze w realu sie uda:) tylko powtorzyc wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: kati 20.06.06, 23:18 ależ błogosławione są błogosławione bo mają takie błogo sny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Wstan powiedz nie jestem sam:) nt 21.06.06, 09:26 chloe30 napisała: > Czy siedzicie gdzieś po kątach??? > Mam okropny dzień znowu, a tu końca nie widać. Jebane negocjacje... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wstan powiedz nie jestem sam:) nt 21.06.06, 09:29 Mam nadzieję, że dzisiaj w pracy odpocznę :P Tylko prosiaka unieszkodliwić, z samego rana mnie ściśnieniował, chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Wstan powiedz nie jestem sam:) nt 21.06.06, 09:34 A co? ja jak tylko weszlam, to moja prosiaczka na telefonie siedziala:( normalnie szok! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wstan powiedz nie jestem sam:) nt 21.06.06, 09:39 A o jakis raport, co wczoraj nie zdążyłam napisać - ledwo kurwa wlazł o 8:10 i pyta czy raport skończony. No jasne kurwa, teleportował sie na kompa (ten raport). Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Wstan powiedz nie jestem sam:) nt 21.06.06, 10:06 u mnie to standard:( juz tak jest... jak ich przypilaja z gory, to wiesz, na kogos musza narobic:( szkoda gadac... jak sie udalo paradowanie po rynku w nowych butach? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wstan powiedz nie jestem sam:) nt 21.06.06, 10:21 Paradowanie udało się świetnie, pominąwszy obtarte palce (jak ja kurwa tego nienawidzę - WSZYSTKIE buty mnei obcierają). Oberzjałam drugą połowę meczu w pubie, zrobiłam rundke po rynku, posiedziałam na piwku (niestety nie na rynku pod parasolkami - oni tam już całkiem ocipieli z cenami) i wróciłam do domu po czem padłam na ryj :)))) Dzisiaj grzecznie do domu po pracy, poczytam Życie na gorąco :PPP Odpowiedz Link Zgłoś