Dodaj do ulubionych

SPODNIE I SWETEREK CZY RAJSTOPY i

26.10.01, 13:47
No wlasnie. Rozbiegane pomaranczowo, zloto, rumiane plomyczki. Swiatlo
rozbiegane od wlasnie tego plomyka. Cieplutko. Szemrze muzyczka, zabulgotal
szampanik... i wlasnie co ? Jaka toaleta obowiazuje przy kominkowym posiadku?
Trzaska iskierka...
Portki i tshorcik,a moze rajstopki i jakies kolczyki odbijajace swiatelko...
No kurcze, czemu Magnolia mowisz co mowisz?
krm
Obserwuj wątek
    • Gość: jasmine Re: SPODNIE I SWETEREK CZY RAJSTOPY i IP: 194.181.38.* 26.10.01, 13:49
      Osobiście owinęłabym się w zapach dobrych perfum...... Wystarczy :-))))
      • krzysztof.r.m Re: SPODNIE I SWETEREK CZY JASMINE 26.10.01, 13:51
        Malo, ale kierunek dobry...
        Trwale? Pytam czy sie w domu na dlugo zatrzyma ten cudny zapach...
        krm
        • Gość: jasmina Re: SPODNIE I SWETEREK CZY JASMINE IP: 194.181.38.* 26.10.01, 13:55
          Ja i mój zapach jesteśmy nierozłączni... Pytanie: jak długo wytrzymasz przed kominkiem :-)))

krzysztof.r.m napisał(a):

> Malo, ale kierunek dobry...
          > Trwale? Pytam czy sie w domu na dlugo zatrzyma ten cudny zapach...
          > krm

• krzysztof.r.m Re: SPODNIE I SWETEREK CZY JASMINE 26.10.01, 14:03
            I to jest jakis konret. Znac,ze na Ciebie mozna liczyc. A kominek?
            To otwarty kominek, wiec dosc glosny i trzaskajacy, ale wytrzymac sie przy nim
            da.Pewnie, ze jesli tylko drew podrzucac dla podrzucania to sie nie chce, ale
            jesli Ty z nierozlacznym Swym zapachem, lepiej w cieplym sie trzymacie i
            oczywiscie dluzej, to postaram sie dotrzymac aktywnego towarzystwa...
            A jasmin mi w ogrodzie na dwu galazkach zakwitl ze dwa dni temu...serio, choc
            na marginesie.
            krm
            • Gość: jasmin Re: SPODNIE I SWETEREK CZY JASMINE IP: 194.181.38.* 26.10.01, 14:07
              Ogień mnie hipnotyzuje, zapach zniewala swą zmysłowością.... może się okazać, że zostanę
              wiecznie.... jak jaśmin na gałązkach...
              Innymi słowy, rób zapasy drewna!

krzysztof.r.m napisał(a):

> I to jest jakis konret. Znac,ze na Ciebie mozna liczyc. A kominek?
              > To otwarty kominek, wiec dosc glosny i trzaskajacy, ale wytrzymac sie przy nim
              > da.Pewnie, ze jesli tylko drew podrzucac dla podrzucania to sie nie chce, ale
              > jesli Ty z nierozlacznym Swym zapachem, lepiej w cieplym sie trzymacie i
              > oczywiscie dluzej, to postaram sie dotrzymac aktywnego towarzystwa...
              > A jasmin mi w ogrodzie na dwu galazkach zakwitl ze dwa dni temu...serio, choc
              > na marginesie.
              > krm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka