imlardis2 30.06.06, 10:26 Czy wszyscy wyjechali na wakacje??? Muszę przyznać, że byłyśmy mile zaskoczone z Martą zwiekszona aktywnościa bliźniaków. A teraz znów robi sie sennie... szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markizza Re: I znów zastój... 30.06.06, 15:02 wypilam juz ze 3 litry plynow i nic mi sie nie chce, ozywiam sie tylko na mysl o wieczornej imprezie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tatianna1 Re: I znów zastój... 02.07.06, 14:30 nie, ja np nie zrezygnowalam z kontaktow, mam poprostu od 26 utrudniony dostep do internetu Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: I znów zastój... 03.07.06, 11:12 Od razu zastój:). Po porstu w weekendy (i ich okolice) ludziska bawią się pozaforumowo:) (na przykład ja;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemikki Re: I znów zastój... 05.07.06, 02:21 don't worry... jesteśmy / uwielbiam tutaj zaglądać jak jestem w domu (szczególnie nocą, hihihi, choć to już raczej uwarunkowane jest zawodowo... to tak dla wyjaśnienia, gdyby ktoś uznał udzielanie się o nocnych porach za lekki odchył ;) Odpowiedz Link Zgłoś