karino_ 31.01.03, 18:04 w ostateczności może być mała, krucha owieczka ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: Szukam młodej klaczy.., 31.01.03, 18:08 Od owieczek to trzy w bok...!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konik_garbusek Re: Szukam młodej klaczy.., 31.01.03, 18:46 zamiast piersi mam dwa garby i czesto myla mnie z kobieta mnie to nie przeszkadza i przyzwyczailem sie do zwiazkow z ogierami mysle wiec ze i ty mna nie pogardzisz gdzie sie spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
lylly Re: Szukam młodej klaczy.., 31.01.03, 18:48 konik_garbusek napisała: > zamiast piersi mam dwa garby i czesto myla mnie z kobieta > mnie to nie przeszkadza i przyzwyczailem sie do zwiazkow z ogierami > mysle wiec ze i ty mna nie pogardzisz > gdzie sie spotkamy? aleś Ty posuwisty! Odpowiedz Link Zgłoś
lylly Re: Szukam młodej klaczy.., 31.01.03, 18:47 karino_ napisał(a): > w ostateczności może być mała, krucha owieczka ?:) przecież ten koń kuleje! Odpowiedz Link Zgłoś
konik_garbusek Re: Szukam młodej klaczy.., 31.01.03, 18:48 on kulawy ja garbaty bedzie z nas piekna para :) Odpowiedz Link Zgłoś
lylly Re: Szukam młodej klaczy.., 01.02.03, 15:34 i prowadził ślepy głuchego, albo głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
konik_garbusek Re: Szukam młodej klaczy.., 01.02.03, 15:54 powiedzial niemowa gluchemu ze szczerbaty wygryzl wlosy lysemu Odpowiedz Link Zgłoś