teraz_dosyc 31.01.03, 18:36 Teraz już mam dosyć. FT już nawet nie daje się czytać. Ponieważ się nie witałem jak tu przyszedłem to i nie muszę się żegnać wychodząc. Co za ulga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: Mam dosyć 31.01.03, 18:50 A dziewczynka czemu takie głupotki wypisuje??? Przeciez nikt nie prosił, co by się żegnała... Nawet już pod swoim nickiem pisać nie umie, czy może brak odwagi... A nie, to znów demony się pobudziły...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lylly Re: Mam dosyć 31.01.03, 18:54 randia_ napisała: > A dziewczynka czemu takie głupotki wypisuje??? > Przeciez nikt nie prosił, co by się żegnała... > Nawet już pod swoim nickiem pisać nie umie, czy może brak odwagi... > > A nie, to znów demony się pobudziły...:))) > a to dziewczynki pisza przez "-łem"? wydaje się, że brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Mam dosyć 31.01.03, 19:04 teraz_dosyc napisał(a): > Teraz już mam dosyć. FT już nawet nie daje się czytać. > Ponieważ się nie witałem jak tu przyszedłem to i nie muszę się żegnać > wychodząc. Co za ulga. No to Pani inteligentko, popatrz jeszcze troszkę, a może się sama domyślisz... Jak nie, to powiedz, a pokażę paluszkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lylly Re: Mam dosyć 01.02.03, 15:31 randia_ napisała: > teraz_dosyc napisał(a): > > > Teraz już mam dosyć. FT już nawet nie daje się czytać. > > Ponieważ się nie witałem jak tu przyszedłem to i nie muszę się żegnać > > wychodząc. Co za ulga. > > No to Pani inteligentko, popatrz jeszcze troszkę, a może się sama domyślisz... > Jak nie, to powiedz, a pokażę paluszkiem.... jednym lepiej nie. to niekulturalnie. albo zrób to dłonią, albo przynajmniej dwoma. i tylko wtedy, gdy masz pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Mam dosyć 01.02.03, 16:03 A czy ktos mówił, że ja mam być kulturalna??? Jak ktoś czegoś nie wie, to palcem pokazuje i tyle.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lylly Re: Mam dosyć 02.02.03, 11:51 randia_ napisała: > A czy ktos mówił, że ja mam być kulturalna??? Jak ktoś czegoś nie wie, to > palcem pokazuje i tyle.... :)))) jasne, że nie musisz. brawo chamstwo. tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Mam dosyć 02.02.03, 12:03 Bo do takich tumaniastych osób jak ty inaczej się nie dotrze.... paniała?? Odpowiedz Link Zgłoś
cool_eszanka Re: Mam dosyć 01.02.03, 17:57 lylly napisała: > randia_ napisała: > > > teraz_dosyc napisał(a): > > > > > Teraz już mam dosyć. FT już nawet nie daje się czytać. > > > Ponieważ się nie witałem jak tu przyszedłem to i nie muszę się żegnać > > > > wychodząc. Co za ulga. > > > > No to Pani inteligentko, popatrz jeszcze troszkę, a może się sama domyślis > z... > > Jak nie, to powiedz, a pokażę paluszkiem.... > jednym lepiej nie. to niekulturalnie. albo zrób to dłonią, albo przynajmniej > dwoma. i tylko wtedy, gdy masz pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_eszanka Re: Mam dosyć 02.02.03, 13:05 Wczoraj sie nie wyslalo, to dzisiaj sprobuje jeszcze raz. lylly ma racje bo teraz_dosyc to lylly, lylly to hwast, a hwast to mario2:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Mam dosyć 31.01.03, 18:54 Terazie Dosyciu.... czy to nie jest czasem serbskie nazwisko???? no to ziweli, na droge....:)) a Teraz to od Tereski pochodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
lylly Re: Mam dosyć 31.01.03, 18:58 0nly napisała: > Terazie Dosyciu.... > czy to nie jest czasem serbskie nazwisko???? > no to ziweli, na droge....:)) > > a Teraz to od Tereski pochodzi????? może serbsko-chorwackie. a odmiana może być Terazko. Odpowiedz Link Zgłoś