Dodaj do ulubionych

no dobra pospałyście

05.07.06, 09:42
a teraz proszę opowiadac !!
Chloe co tam u swiniaka? dał juz dzisiaj jakis popis ?
Conejito o czym dzisiaj rozmawiamy przez tel?
Jeanne chodzi na tańce - czego jej szczerze zazdorszcze :) i jak tylko
wykluję to tez sie zabieram za siebie - tylko ten obcy partner jakos mnie
brzydzi ( moze sie przełamie)
Mami i Sonrie - co sie z wami dzieje, nie wspomnę o Hydrze??
prosze tu jak na spowiedzi, bo podsypiam i by mi sie ciekawy temat przydał
POROZMAWIAJMY
:DD
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: no dobra pospałyście 05.07.06, 09:45
      O jak dobrze, że ktoś tu działa, bo ja weny nie mam :DDD
      Prosiak cos pierdolił przed chwilą, że wszystko musi sam załatwiać, zadzwonił i
      załatwił tyle co ja, czyli nic - bo firma X nas olewa.
      Ale co sie spluł.
      Także na razie dzień jak co dzień.
      Aaaaa.... a wiecie że słynna historia baterii do laptoka ma ciąg dalszy???
      • katimai Re: no dobra pospałyście 05.07.06, 10:02

> Aaaaa.... a wiecie że słynna historia baterii do laptoka ma ciąg dalszy???

z tą baterią to są jakies jaja , ja pierdzielę, niezłe macie tempo

ale tam u ciebie to przynajmniej ciekawie jest :)) u mnie z nudów mozna umrzec
        ostatnio , żadnego swira od miesiąca nie widziałam , sami jacys tacy "normalni"
        posucha jakas ehh...
        • chloe30 Historia baterii cd. 05.07.06, 10:12
          Baterię w końcu dostarczyli. W KOŃCU!
          Bateria miała być na 4 - 5 godzin pracy.
          I jest.
          Ale derechtór mówił, że ona ma wystawać.
          Kurwa nie wystaje - wymieniamy.
          Akcja wymiana była wczoraj, przy okazji dowiedziałam sie od derechtóra że lekce
          sobie ważę te sprawę (kurwa, ja juz przez sen mówię o baterii).
          Będzie nowa.
          Na 7 godzin pracy.
          Będzie WYSTAWAŁA - ufffff..........

Ale być może to nie koniec!
          • sonrie Re: Historia baterii cd. 05.07.06, 10:22
            Jestem i zapieprzam, kuźwa. Do jutra; jutro zmieniam swoje życie (zaczynam od
            pójścia po południu na rower :PPPP); a teraz sobie Przystanek Alaska obejrzę, a
            co...
    • conejito13 Re: no dobra pospałyście 05.07.06, 10:56
      Teraz od rana temat: Polacy w domu. A teraz, od jakiejs godziny jej syn
      polnormalny, bo poszedl spac na noc do kolegi, zgubil gdzies klucze, jej corka
      wyszla z domu do domu babki (w innej wsi) wiec teraz jest akcja, ze mlody stoi
      pod drzwiami a ta dzwoni wszedzie (do meza, do corki, do babki, do syna i tak
      naokolo). Bosz........... co za rodzina Adamsow normalnie!!!!!!!!! Ale co sie
      dziwic, skoro ona od rana juz z 10 razy z corka gadala... normalnie cytuje:
      wstalas juz? za 10 min - zjadlas sniadanie, znowu potem - idziesz juz do
      pociagu, wsiadlas, zajechalas i tak 10 telefonow co chwile. normalnie amok:(
      Wczoraj stwierdzila, ze ci Polacy NA PEWNO zle ja zrozumieli, kiedy dala im
      czyste reczniki zeby sie mogli wykapac. Ze oni niby zrozumieli, ze smierdza i
      dlatego. Normalnie ta kobieta jest nienormalna!!! Przyjechali z daleka, upal
      taki, ze po dupie leci wiec to chyba tak naturalne, ze pierwsze co to sie
      czlowiek prysznicuje! Nie wiem, sobie wymysla takie jakies problemy ta kobieta.
      Chce udawac swietsza niz jest, i to jest najgorsze. Dzisiaj w nocy bedzie do
      mnie dzwonila, zeby przekazac Polakom, ze moga sobie z lodowki brac co chca, bo
      ona widzi, ze oni jakos tak nie bardzo, i ze nie jedza kolacji etc. Eh... Mowie
      wam, hipokryzja to najgorsza choroba. Juz jej powiedzialam, zeby ich zostawila
      w spokoju a nie wciaz wymyslala im nowe zabawy! Beda glodni, to wezma sobie
      cos, albo kupia, no kuzesztwojamac, sa dorosli. Acha, maja po ok 30 lat
      i........................... 5.ro dzieci juz!!!!???????????????? Matko...:(:(:(
      • sonrie Re: no dobra pospałyście 05.07.06, 11:06
        :)) Jejku! Jestem o pięcioro dzieci do tyłu, hehe. Współczuję tym Polakom, serio...
        • conejito13 Re: no dobra pospałyście 05.07.06, 12:06
          ale oni sa z tych oazowcow, wiecie, co zyja zgodnie z wola kosciola. czyli co
          rok to prorok:( sa tacy, co lubia. tylko ci moi mnie pytali, czy u nas ludzie
          wszyscy tak maja....... bosz........ ci hiszpanie to dretwe matoly. serio! tak,
          jakby tutaj ciemnoty brakowalo;)
          • mami2 Re: no dobra pospałyście 05.07.06, 13:10
            A ja się wczoraj dowiedziałam po południu że "oni" mają w dupie takie
            zarządzanie:/ więc ja ich też mam w dupie i szukam pracy. Teraz już intensywnie.
            • sonrie Re: no dobra pospałyście 05.07.06, 13:13
              Niech się bujają na drzewo, o.
              • mami2 Re: no dobra pospałyście 05.07.06, 13:27
                tez tak myśle- cieniasy jedne, co sie im wydaje ze jak mają kase to mogą ludźmi
                pomiatac- jezuuu- jak mnie wkurwiają ludzie co wszystkie rozumy pozjadali!
                znacie pewnie takich: specjalisci od wszystkiego- to na chuj im ja? po co mnie
                zatrudnili jak teraz nie akceptują zadnych decyzji podjętych przeze mnie- tam
                decyzji- nawet sugestii nie akceptują zeby cos zmienic
                wrrrr- cała jestem w nerwach
                permanentny wkurw w tej firmie
                a jeszcze kilka lat temu jeździli rozklekotanym autem a kobieta własciciela
                chodziła w relaksach! ludzie! gdzie ja jestem? chyba w jakims równoległym
                swiecie
                ja naprawde moge zrozumiec wiele- ale ludzkiej głupoty nigdy!
              • sonrie Re: no dobra pospałyście 05.07.06, 13:35
                Mami, szukaj roboty na spokojnie, coś fajnego na pewno znajdziesz. Region się
                podobno nieźle rozwija :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka