rzulw 02.02.03, 14:54 TEN niespioch juz wie o co chodzi :)) A wszystkich pozostalych informuje, ze od dzis wszyscy tu wchodzacy maszeruja do srodka po czerwonym dywanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 02.02.03, 14:57 ....czerwona sukienka, czerwone buciki, czerowna torebka.... kto dokonczy? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 03.02.03, 04:39 tralalumpek napisała: > ....czerwona sukienka, czerwone buciki, czerowna torebka.... > kto dokonczy? pan lesniczy...na koncu jak wilk zje Czerwonego Kapturka a pozniej wszyscy beda zyli dlugo i nieszczesliwie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 03.02.03, 10:59 vika411 napisała: > tralalumpek napisała: > > > ....czerwona sukienka, czerwone buciki, czerowna torebka.... > > kto dokonczy? > pan lesniczy...na koncu jak wilk zje Czerwonego Kapturka a pozniej wszyscy beda > > zyli dlugo i nieszczesliwie...:-) nie vikus, to byl taki brzydki kawal ale nie wolno opowiadac brzydkich kawalow na ekranie wiec zarzucilam fragment-haslo Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 03.02.03, 12:19 ojej.. jak fajnie sie chodzi po takim dywanie :))) az inaczej sie baje opowiada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 26.07.03, 01:06 Odebrałem z pralni i znów rozwinąłem przed wejściem, nad którym widnieje napis: WELCOME ! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 26.07.03, 20:24 po praniu jest jak miekka trawka, przystrzyzona, na angielskich trawnikach.. :)) kto wie, czy tu sie nie przeniesiemy w taki upal... zamiast na poduszce lezec ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Zamek zapraszamy "na dywanik" 26.07.03, 20:52 Od dziś czeka na Ciebie miękka i przytulna poducha. Jeszcze tylko pobranie nocnika od Ulali i jesteś "swój" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Zamek zapraszamy 'na dywanik' 26.07.03, 21:00 witamy witamy :)) juz ide do skladzika.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Zamek zapraszamy 'na dywanik' 28.07.03, 23:07 Dzieńdobrywieczór :))) Zaraz idę po naczyńko i w podusię :) Serdeczne podziękowania za zaproszenie :) Obiecuję się zachowywać jak potrafię najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Witam Cię Ano_75 26.07.03, 22:49 Zapraszam do przemarszu po tym purpurowym dywaniku w kierunku centralnej poduchy, a drodze wstąp do naszego składziku nocników :) Witaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Poducha dla Capa_negry :) 28.07.03, 09:11 Witaj na Poduchach :) Poduszkę dobierasz sobie sama, ale ziiuuukacz (nocnik) pobrać musisz od Ulalki, z magazynu. Przyjemnego tutaj pobytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Witanko Pacio :) 28.07.03, 09:35 Poduszka jaką chcesz, nocnik jaki wytargujesz z Ulalą. Tu zawsze jest cieplutko i przyjemnie za sprawą naszego Sło-onka, które nas tu smaga promyczkami:) chłodzić możesz się w basenie albo w piwniczce:) Witaj Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Witanko Pacio :) 28.07.03, 10:27 Radze w piwniczce bo jest chlodno i mozna zcasem potanczyc za sprawa spiewow roznych zwierzatek ;-) albo tez wziac butelke wina do abseniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Witanko Pacio :) 28.07.03, 10:42 BO ja to juz chyba mam oczoplas od tego , ze mysle o winie. nie zdazylam skosztowac a juz zle widze i zle pisze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw cześć Domi_niko1 28.07.03, 10:47 Rozgość się, pobierz nocnik i może kaffki z samowara ? Czuj się jak u siebie... Witanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Witamy i Ciebie Matya 28.07.03, 10:52 Tak jak w przypadku całej reszty poduszanek i poduchowiczów jesteś od teraz członkinią tego teamu :) Nocniki wiesz gdzie dają ? Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: Witamy i Ciebie Matya 28.07.03, 10:55 witam:) wiem wiem, ide odebrac przydzial:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Witamy i Ciebie Matya 28.07.03, 11:15 I poduche sobie wybierz juz sama, sa takie przez nas przyozdabiane w serduszka i inne bajery :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Witamy, witamy Daffne 28.07.03, 19:01 Wejdz, siadaj, kafuj, ziuukaj i dobrze sie czuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw po purpurowym dywanie Lawendowy_sloggi kroczy 28.07.03, 19:03 Witaj, jak wszyscy jestes u siebie. Mysle, ze i Twoj kolor ziuukacza tez sie znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw I Sloggiego witam 28.07.03, 19:09 może to nie salony, ale też miło :)) Siadaj i poduchuj :) Wcześniej pobierz nocnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: I Sloggiego witam 28.07.03, 23:41 rzulw napisał: > może to nie salony, ale też miło :)) > Siadaj i poduchuj :) Wcześniej pobierz nocnik :) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Nanette75 kolejna poduszka w naszym pokoiku :) 31.07.03, 20:53 i kolejne zapotrzebowanie na nocnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa w takim tempie 02.08.03, 01:40 siadania na poduchach / pobierania nocników serduszko Ci wysiądzie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ta Re: w takim tempie 04.08.03, 00:14 No to wszystko pokręciłam, najpierw się przywitałam, wzięłam nonik, teraz z tym nocnikiem cała piękna przez czerwony dywan kroczę...a poducha gdzie........? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: w takim tempie 04.08.03, 00:38 poduch to u nas dostatek, na kanapce - do wyboru, do koloru :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Rozwijamy dla gacus2:))) 13.08.03, 12:35 Witamy witamy:) Sypiemy platki róż, sztandary szumia, wizyty w zakladach pracy umówione..:))) Czuj sie tu jak u Nas Gacus2:))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kszysio Witam wszystkich 25.07.04, 13:54 Zaniedbałem ostatnio obowiazki gospodarza :( Naprawiam swóją nieobowiązkowość, witając wszystkich niewitanych obywateli R.P. Zapraszam do przespacerowania się po dywaniku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka uwaga...wchodzę po zcerwonym dywanie;-) 25.07.04, 21:59 ten dywan to chyba dla solenizantów powinien być:-) witajcie kochani, alatana jestem ostatnio i jakoś wyrobić ze wszystkim się nie mogę:-( z soboty wiśnie na jutro zostawiłam , bo już mi się nie chce na nie dziś patrzyć;-) a może się poczęstujecie i zjecie je??? to nie będę musiała nic z nimi robić??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: uwaga...wchodzę po zcerwonym dywanie;-) 26.07.04, 08:01 dzieki Jtka ale mnie to wszystkie owoce procz bananow i truskawek gryzą w zeby:D wisnie rowniez:D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: uwaga...wchodzę po zcerwonym dywanie;-) 31.07.04, 18:19 hi,hi, czerwony dywanik, jak u mnie w domu,,,,mowie ze go zascielilam dla tesciowej:-)))))))))) a pomijajac zarcik, to zrobilo sie milusinsko....mieciutko od razu.... Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 29.05.05, 11:32 a to ja przejdę tym dywanikiem, a co się będę :D, tylko trzeba będzie zamówić pochodnie a potem w komnatach zastawić sutą ucztę Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 29.05.05, 12:55 to przychodz...robimy uczte,moze poduchy sie zleca, teraz chyba kazda poducha na "sloncu sie wietrzy";)) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 29.05.05, 13:12 no już jestem sama bym sięna słońcu pogrzała ale cóz ktośmusi pracować:D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 29.05.05, 13:14 jak to mowia,praca uszlachetnia;)) odbijesz sobie jak wolne bedziesz miec :-)) milego dnia pracy zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 29.05.05, 13:13 no to co nkarywmay stół,kładziemy jadło, stawiamy rożno i pieczemy tego swiniaka:d Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 29.05.05, 13:16 e dziś to poudaję że pracuję taki skwar, że nie da się pracować:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 29.05.05, 16:39 polalam,poprzewracalam prosiecie i niech sie dopieka....browarek schodony czeka.... jeno czy przyjdzie ktos na pieczyste????????????????? prawda,ciezko sie w upal pracuje:(( choc jezeli to w murach ,to troszke chlodniej jest, Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 07.06.05, 08:21 pycha :), chrupiaca skórka, soczyste mięsko i chłodne bąbelki, zapraszamy do stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Purpurowy dywan rowiniety i czeka :))) 07.06.05, 09:38 zasiadam....czestujac sie pyshotkami....:)) hmmmmmmmmm...a zapach wspanialy, moze kogos zacheci tu do przybycia:) Odpowiedz Link Zgłoś