7x 03.02.03, 16:56 Każdy, kto zniewala siebie lub partnera w wymianie myśli z kimkolwiek, zostaje skazany na karcer iluzji. Nigdy nie pozna prawdziwego smaku drugiego człowieka. Umrze martwy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xp no ale co to obchodzi trupy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 20:09 teatralne trupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no ale co to obchodzi trupy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 20:16 Mnie obchodzi. Chciałam się dopisać do Twojej wypowiedzi, ale nie potrafiłam do niej nic dodać, ani ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Ty! możesz mnie ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 21:48 znać :) jeden to nieskończenie więcej niż nikt uniknęłaś wyroku :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ty! możesz mnie ... 09.02.03, 14:54 Nieprawda, albo i prawda. Mnie tez zabroniono szantazem kontaktowania sie z kims i wymiany mysli. Dobry uczynek, to jak Kali komus ukrasc krowy, a zly to jak kto Kalemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS 03.02.03, 21:52 7x napisał: > Każdy, kto zniewala siebie lub partnera > w wymianie myśli z kimkolwiek, zostaje > skazany na karcer iluzji. Nigdy nie pozna > prawdziwego smaku drugiego człowieka. > > Umrze martwy! zniewala? w jaki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 22:06 podaję sposób zniewalania: zabrania czytać cudze myśli Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS 03.02.03, 22:07 Gość portalu: xp napisał(a): > podaję sposób zniewalania: > zabrania czytać cudze myśli to nieladnie tak zabraniac czytac:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS 03.02.03, 22:30 7x napisał: > Każdy, kto zniewala siebie lub partnera > w wymianie myśli z kimkolwiek, zostaje > skazany na karcer iluzji. Nigdy nie pozna > prawdziwego smaku drugiego człowieka. > > Umrze martwy! iluzorycznie prawa każdego nicka będą przestrzegane, każdy nick zacznie być traktowany jak człowiek, każdy człowiek będzie miał w końcu jedną twarz - może nareszcie swoją, a twarz jednym okaże się znajoma a innym nie ... i sprawiedliwości stanie się zadość :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 22:49 oh mamo muminka, cóżeś Ty za pani? 7x Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS 04.02.03, 07:19 Gość portalu: xp napisał(a): > oh mamo muminka, cóżeś Ty za pani? > 7 może Matka Courage?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 04.02.03, 17:14 Rastignaca! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS 04.02.03, 22:37 Matka Joanna od Aniołow ?ó:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 00:05 Lekarz mimo woli? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS 05.02.03, 07:41 poskromiona złośnica? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 16:27 Złośnica może i poskromiona, ale chory z urojenia nie! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Amensty Internatioonal towarzyska KS 06.02.03, 00:09 ale chyba nie Ryszard III ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Amnesty International IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 06.02.03, 14:53 przepraszam wszystkich więźniów myśli i politycznych za literówki oraz tych, którzy nie chcą wiedzieć tego co napisałem! baczność! do hymnu! www.republika.art.pl/teksty_1991.html#balon Odpowiedz Link Zgłoś