nutopia 10.07.06, 20:57 już jestem.. wesele 47 latka z 21 latką w ciąży przeszło jakoś (22 córki 47 latak nie było... grill z tołwińskim też niezły jak dobrze że już w domu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: jakby co to 10.07.06, 21:01 Cieszymy się że jesteś, a ja myślę, co tu na allegro sprzedać, każdy grosz się liczy. Może nerkę ktoś kupi Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jakby co to 10.07.06, 21:02 wątrobę sprzedaj bo nie pijesz to będzie w cenie,,, Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jakby co to 10.07.06, 21:04 morfeusz_1 napisał: > wątrobę sprzedaj bo nie pijesz to będzie w cenie,,, > od kiedy kamilar nie pije? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jakby co to 10.07.06, 21:05 W ramach wakacyjnego planu oszczednościowego, przezuciłem się na złotego kura. Tańszy niż krynka, tak więc twierdzenie, że ja nie piję jest fałszywe. Ja jedynie wódki nie ruszam bo "dobra wódka" to oksymoron. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jakby co to 10.07.06, 21:08 kamilar napisał: > W ramach wakacyjnego planu oszczednościowego, przezuciłem się na złotego kura. > Tańszy niż krynka, tak więc twierdzenie, że ja nie piję jest fałszywe. > > Ja jedynie wódki nie ruszam bo "dobra wódka" to oksymoron. ja piłam orzchówkę jakąś...... można od tego zejść Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jakby co to 10.07.06, 21:11 No co Ty, przecież od wódki jeszcze nikt nie umarł. Tego nie można przedawkować Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jakby co to 10.07.06, 21:13 kamilar napisał: > No co Ty, przecież od wódki jeszcze nikt nie umarł. Tego nie można przedawkować to jakiś samgonon był okrutny.. duch puszczy. Pili to wszyscy wystawcy którzy byli z końmi na tej wystawie w Jasionówce czy jak to tam się to nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jakby co to 10.07.06, 21:15 Niektóre Duchy puszczy są lepsze (jakkolwoek wciąż paskudne) od sklepowej wódy. Jak raz przyniósł ja litra do akademika, to potem chcieli, żebym im załątwił dostawę Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jakby co to 10.07.06, 21:16 orzechówka jest wtedy jak brzucho boli o! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jakby co to 10.07.06, 21:18 Balsam pomorski, ma fajną orzechową nutę. To jest jeden z nielicznych trunków czterdziestoprocentowych, które pijam bez zapojki. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jakby co to 10.07.06, 21:04 kamilar napisał: > Cieszymy się że jesteś, a ja myślę, co tu na allegro sprzedać, każdy grosz się > liczy. > Może nerkę ktoś kupi to zależy... zdrowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jakby co to 10.07.06, 21:06 Piwko szybciutko filtruje. Może zacznębawić sie w pirata. Mam kupę oryginalnych filmów, zacznę je kopiować za 3 złote;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jakby co to 10.07.06, 21:08 kamilar napisał: > Piwko szybciutko filtruje. > > Może zacznębawić sie w pirata. Mam kupę oryginalnych filmów, zacznę je kopiować > za 3 złote;) a jakie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jakby co to 10.07.06, 21:12 kamilar napisał: > To moze na gg, wróg czuwa:) to napisz mi na gg a ja potem poczytam bo na razie mam wyłączone bo za chwilę schodzę z kompa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jakby co to 10.07.06, 21:23 kamilar napisał: > zapodałem tylko liczbę w przybliżeniu:) rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jakby co to 10.07.06, 22:21 a podobno ten tołwiński to nieciekawa postać jakoś tak na b. go nazywają;) ale zawsze władza! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jakby co to 11.07.06, 10:45 proszę nie obrażać buraka z buraka coś można zrobić jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jakby co to 11.07.06, 11:08 makbrajd napisał: > buraczki na słodko mnie się przy tym upale to raczej z chłodnikiem skojarzyło Odpowiedz Link Zgłoś