Gość: tata IP: *.visp.energis.pl 04.02.03, 00:06 jutro musze zgłosić imiona dla synka ale nie wiemy co wybrać proszę o jakieś ciekawe propozycje syn ma 4,100 gram i 59 wzrostu a imie ????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: jakie imię dla syna 04.02.03, 00:15 tak sobie mysle, i mysle, ze najpopularniejszym imieniem na tym forum jest imie men_....... moze tak poprosic mena moze przyjalby funkcje honorowego ojca chrzestnego...... no bo z drugiej strony jest jeszcze kitek, no ale nie jestem pewna czy dziecko by sie cieszylo miec kitka za ojca chrzestnego, nawet honorowego....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: jakie imię dla syna IP: *.radom.pilickanet.pl 04.02.03, 04:34 Only nie szalej , szukaj mojego kota ! NOWY Tatusiu :gratulacje ! Podpowiadam , że najszczęśliwsze imię to PIOTREK ! Odpowiedz Link Zgłoś
cool_eszanka Re: jakie imię dla syna 04.02.03, 14:54 0nly napisała: > tak sobie mysle, i mysle, > ze najpopularniejszym imieniem na tym forum jest imie men_....... > moze tak poprosic mena moze przyjalby funkcje honorowego ojca chrzestnego...... ty to proponujesz zrobic DZIECKU?!:( Odpowiedz Link Zgłoś
abc26 Re: jakie imię dla syna 04.02.03, 15:29 polecam te strone (znalazlam kiedys przez przypadek) przy niektorych imionach sa opisy, mozna przeczytac o cechach charakterystycznych dla osob posiadajacych jakies imie. www.skarbczyk.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: jakie imię dla syna 04.02.03, 15:31 no urzedy to pewnie do 16-tej tylko, wiec chyba za pozno na studiowanie imion i ich cech....... pewnie tata nazwal synka wg mojej wskazowki, i obecnie sprawujemy honorowy patronat nad dzieciatkiem o imieniu MEN!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: jakie imię dla syna 04.02.03, 15:37 sprawdzalam na tej stronce i imienia MEN nie znalazlam. chyba, ze chodzi Ci o Ministerstwo Edukacji Narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: jakie imię dla syna 04.02.03, 15:42 eee, zle sprawdzalas...... to jest men z laseczka......... opisac charakterystyke imienia????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: jakie imię dla syna 04.02.03, 15:51 no dobra, ale pozniej......moze nawet jutro...... zreszta dlaczego tylko ja mam opisywac zalety imienia "men z laseczka"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: jakie imię dla syna IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 04.02.03, 19:07 dla syna Jezus ale imię ojca? z laseczką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: jakie imię dla syna IP: *.extern.kun.nl 04.02.03, 19:28 No i jak go nazwales? :) Moje typy to Tomasz i Piotr Pzdr Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: jakie imię dla syna IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 04.02.03, 21:27 Gość portalu: Pola napisał(a): > No i jak go nazwales? :) > > Moje typy to Tomasz i Piotr > > Pzdr > Pola zgadłaś! nazwał go Tomasz i Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: jakie imię dla syna IP: *.visp.energis.pl 05.02.03, 21:47 dzieki za propzycje, z tym tomaszem to trafiliście tylko że to zostało zajete przezemnie jakieś 30 lat temu. za patronat też dzieki, ale imie w końcu wybraliśmy( Maciej, Maks,) no i tak zostanie. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: jakie imię dla syna 05.02.03, 23:14 etam, prawie zescie trafili w tego mena... jak zescie wybierali to imie to wlasnie pomiedzy Maciejem a Maxem byl Men!!!!!!!!!!........ i wy na to nie wpadliscie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: jakie imię dla syna IP: *.radom.pilickanet.pl 06.02.03, 02:50 Only ! oni wpadli już 9 m-cy temu ! co ty im teraz próbujesz kłaść do głowy ! teraz zaczną się urocze nocki :co 3 godziny papu , siusiu... nawet nie zajrzą na forum :( Maciuś górą ! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: jakie imię dla syna 06.02.03, 05:22 no w takich wypadkach to mozna juz tylko jedno stwierdzic: Jak nie uwazaliscie jak robicie to robcie jak uwazacie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: jakie imię dla syna IP: *.visp.energis.pl 09.02.03, 17:08 witam .jak widzicie jednak jestem na forum choć nocki właśnie co trz godziny są przerywane głośnym eeeeee eeeeee eeeee ale można wytrzymać a jeśli chodzi o tę wpadke to można przyznać wam rację tak się skończył zakup seksownego wdzianka mojej żonki (i chwała jej za to bo maciuś jest kochany i uroczy)podziałało i zaowocowało.chyba trzeba przewinąc Maćka więc narazie... Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: jakie imię dla syna 09.02.03, 17:15 WOJTUŚ!!!! to jest piękne imię i niesie ze sobą wiele szczęścia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jakie imię dla syna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 17:51 nie mieszaj w głowie niewyspanemu ojcu- dziecko już ma imię! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ain Re: jakie imię dla syna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 22:21 Jak można obcych pytać o takie rzeczy. Chcieliście tego dziecka ? Ludzie!!! Może urzędnik da wam coś z przydziału. A macie w ogole jakieś pomysły na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: jakie imię dla syna IP: *.radom.pilickanet.pl 12.02.03, 05:16 BRUTUS to dobre na login ! /gdyby to był np. Bruno Tusiński/ Odpowiedz Link Zgłoś