Dodaj do ulubionych

idę się kąpać w pianie ;-)

17.07.06, 20:08
nikogo nie ma w necie,
wszyscy coś robią ciekawego,
no to ja także...
idę się zrelaksować
w pianie ;-)))))))))))
Obserwuj wątek
    • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:09
      co Wy z ta kapiela, wczoraj Screen , dzis Fantka nie za dobrze Wam???? ;-)))O
      nie jutro moja kolej ;-P
      • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:10
        no wiesz...
        od czasu do czasu trzeba sie pomoczyć ;)
        • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:14
          dziewczyny,
          idę,
          bo mi piana opadnie ;)
          • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:16
            milej kapieli ;-)
          • rawskiesloneczko Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:16
            Ja też bym sobie zaaplikowała taką kąpiel, ale do tego potrzebna jest wanna;)
            • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:18
              jak już mi się nalała woda,
              to od razu przyszłyście ;)
              a przedtem samiutka siedziałam ;(
              • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:19
                no idę ;)
                • rawskiesloneczko Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:19
                  Idź idź tylko wracaj szybko.
                  • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:26
                    Sloneczko ja tez nie mam wanny tylko kabine, moze wprosimy sie do Fantki i
                    zrobimy grafik ? ;-)))
                    • rawskiesloneczko Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:43
                      To jest bardzo dobry pomysł:)
                    • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:43
                      już jestem,
                      nie mogłam wysiedzieć,
                      wiedząc że tu jesteście :-))))
                      • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:44
                        wanna już wolna ;)
                        kto pierwszy?
                        • rawskiesloneczko Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:49
                          Ja Ja :)))
                          • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:52
                            ja mam randke ja ja ;-)
                            • screen Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:53
                              Verka kiedy Ty od tych randek odpoczywasz>????;-))
                              Ja dzisiaj się nie moczę, szybki prysznic i zaraz do Was wracam;-))
                              • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:55
                                tylko się nie pchać ;)
                                wanna jednoosobowa jest ;-PPP
                                • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:59
                                  no dobra kto pozno przychodzi sam sobie szkodzi ;-) poczekam cierpliwie
                                  • rawskiesloneczko Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:00
                                    Ja po pracy jestem, ale też moge poczekać:)
                                    • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:04
                                      Ver dzisiaj też idziesz?
                                      • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:06
                                        Jesli uspie malego do 22 to tak ;-) i to na motor ;-P
                                        • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:13
                                          ho,ho ;)
                                          • screen Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:16
                                            Tylko nie daj się wywieźć gdzieś na tym motorze!!!
                                            Daj znać jak wrócisz, nawet na komórkę;-))
                                            • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:18
                                              Dzieki Screen ze tak zsie troszczysz o mnie ;-)jak wywiezie bede miala spokoj i
                                              Wy tez ;-)
                                              • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:20
                                                o której wracasz?
                                                kiedy mamy zacząć sie martwić?
                                                ;-)
                                          • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:17
                                            a co , wiatr we wlosach muchy w zebach, jeszcze nie wiem na 100% czy pojde ale
                                            co bedzie to bedzie
                              • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 20:58
                                odnosnie randek to powiem Wam ze kiedys musze gdzies wyjsc bo zdzieczeje ,
                                przez cale malzenstwo nie bylam nigdzie, pomyslicie ze sciemniam, ale ja
                                zaszlam w ciaze jak mialam 17 lat i nie bylam w zyciu na zadnej dyskotece, ani
                                pubie, dopiero z tym ,,nowym" zobaczylam co to zycie ale tez trwalo krotko,
                                moze on zobaczyl jaka ze mnie szara ges i dlatego stonowal, dlatego musze nabyc
                                pewnosci siebie a przez takie spotkania i oczywiscie dzieki Wam coraz lepiej
                                mi wychodzi ;-)
                                • color Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:44
                                  pokusilbym sie o stwierdzenie ze mialas lawiej... nie rozsmakowalas w imprezach
                                  to nie bylo czego zalowac. gorzej maja ci ktorzy rozsmakowali i nagle przyszlo
                                  im ze wszystkiego rezygnowac - niektorym moglo to wyjsc na zle - brak
                                  przystosowania do nowej rzeczywistosci.

obys tylko nie nabyla zbytniej pewnosci siebie :-)))
                                  • verona81 Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:47
                                    mam nadzieje ze nie ...wszystko w granicach rozsadku, ale dzieki za opinie
                                    Color;-)
                                    • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 17.07.06, 21:59
                                      Color!
                                      Fajnie ze jesteś :-)
                                      Gdzie byłeś jak Ciebie nie było?
                                      • color Re: idę się kąpać w pianie ;-) 20.07.06, 00:09
                                        fantka napisała:

> Color!
                                        > Fajnie ze jesteś :-)
                                        > Gdzie byłeś jak Ciebie nie było?
                                        >

jak to gdzie ? ja jestem caly czas.... (troche tez na sasiednich forach)
                                        ale dzieki za pamiec fantka.
                                        • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 20.07.06, 06:42
                                          Color wpadaj czasami :-)
                                          Potrzeba nam tutaj męskiego trzeźwego zdania ;-)
                                          • fantka Re: idę się kąpać w pianie ;-) 20.07.06, 19:29
                                            woda już się leje do wanny,
                                            pianka o zapachu egzotycznym ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka