Gość: martucha_ IP: *.chello.pl 06.02.03, 21:21 nic sie nie dzieje :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:25 To czas potarabanić trochę :) A w ogóle to podobno połowa struła się jakąś nieświeżą rybą. Od razu mówię, że ja nie jadłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:30 A kiedyś wieczorami bywało ludniej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:33 ronja napisała: > A kiedyś wieczorami bywało ludniej?:) Ronka, jesli nie ludniej, to na pewno weselej, zabawniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:37 tak znowu ludniej to moze nie bylo, ale za to z pewnoscia kolega men produkowal wiecej watkow! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:38 Choć czasami bywały takie wieczory, że jak człoweik rano w pracy włączał komputer to miał całą stronę nowych wątków! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:32 ja tez nie, choc jutro na sniadanie mam zamiar zjesc, ale taka swieza :) swoja droga ta felerna ryba musi trapic forumowiczow od dluzszego czasu, bo serio, ostatnio tu troche ciezko, jezeli chodzi o atmosfere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 21:36 Rybki są pyyyszne, ale musza być świeże. Jak przyjdzie walec i wyrówna znowu będzie wesoło, hej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:41 hehehe, oby szybko to nastapilo. byc moze czepiam sie bez sensu, ale kiedys czytanie forum i watkow z nocy o 7 z kawalkiem rano bylo milym rozpoczeciem dnia. chcialabym, zeby "stare" czasy wrocily. czesc Pomcia, mamciu! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:43 o toto, właśnie niezła rozrywka była z tych nocnych wątków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:43 Co sie odwlecze, to nie uciecze. Trzeba tylko coś z ta rybka zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 21:43 No cześć, córeńko.:)) Nareszcie dorobiłam się potomstwa na tym forum.:))) A nie wiesz, gdzie ojca wywialo? Od wczoraj milczy jak zaklęty! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:45 Maryjko - z nieswieza rabka precz! Mamciu - ojciec w delegacje pojechal, bedzie w poniedzialek. to Ty nie wiesz? gdzies sie pospolitowala? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 21:46 A wspominał, że na zapiecku będzie spał do poniedziałku... alem aluzju nie poniała, że on tak naprawdę będzie spał.:)))) Ale dobrze, w takim razie jestm spokojna.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:49 hihihi, nie martw sie, z jego umiejetnosciami poradzi sobie bez nas spiewajaco przez te kilka dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 21:50 lubię takie babskie wątki, precz z mężczyznami!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:52 widze, ze i Ciebie rybka oszczedzila :) nie chodzi mi o ta od trzech zyczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:57 dziwnym trafem oszczedzila same kobiety! Ciekawe... martucha_ napisała: > widze, ze i Ciebie rybka oszczedzila :) > nie chodzi mi o ta od trzech zyczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 22:02 "słaba płeć a jednak najsilniejsza", jakoś tak w piosence było:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > dziwnym trafem oszczedzila same kobiety! > Ciekawe... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:24 No, a spiewal Eugeniusz Bodo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 21:53 Ale tatuńcio Martuchy jaest fajniasty bardzo i brakuje mi go troszku :( Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 21:58 wystaralas sie o tego tatusia, inne kobitki moga Ci tylko pozazdroscic :) ale wieczory bez facetow tez maja swoj urok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 22:02 Mają bardzo wiele uroku. No to jak? Robimy babską imprezę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 22:03 Ale chlejemy kulturalnie czy bez umiaru?:) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 22:04 wlasnie, moze ta male pidzama party? bo ja juz po kapieli i zawinieta w szlafrok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 22:09 Ja też już w płaszczu kąpielowym, zatem imprezę babską - pidżama party uważam za otwartą!! Ronjo, a pij ile chcesz, no limits:) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 22:11 to ja mam jeszcze patsie mleczko, ktora ma ochote? pod winko smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 22:14 Ptasie mleczko... nie, zażeram marchewkę w ramach samokontroli tkanki tłuszczowej:)) Ale może tak Ronka?? Możecie zjeść moją działkę. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 22:16 zartujesz! odchudzasz sie? przeciez, o ile dobrze pamietam z fotek, szczupla jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 22:22 Jestem... no i chcę zostać.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:23 Pomka tak zawsze. Niedlugo kosci zacznie odwapniac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 22:25 właśnie,szczupłość pom stała się już legendarną w kręgach forumowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:26 No, ty uneczko tez sie nie musisz martwic :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 22:27 czy mozna u Pomci liczyc zebra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:28 Nie wiem, nie widzialam jej w neglizu, ale to wysoce prawdopodobne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 22:32 Od jakiegoś czasu nie widać.:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 22:28 Ten typ tak ma.:) Ale dlatego, że lubi jeść baardzo, wbrew pozorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:29 No, zwlaszcza mamusine obiadki. Kto ich nie lubi zreszta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 22:33 na szczęscie,ale tylko dla figury!,do mamusi mam daleko:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > No, zwlaszcza mamusine obiadki. Kto ich nie lubi zreszta! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 22:33 no tak, u mnie bardziej babcine niz mamusine jezeli porownujemy kalorycznosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:36 Aaaa, moja prababka robiła fantastyczne pierogi! nauczyła mnie, jak je zawijac "na falbankę". Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 06.02.03, 22:40 mniam mniam, uwielbiam, tylko strasznie to pracochlonne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:47 ja mogę zawijać, byle ktoś inny wałkował. Wałkowanie to dopiero katorżnicza praca :( *** martucha_ napisała: > mniam mniam, uwielbiam, tylko strasznie to pracochlonne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 22:41 Tak, z falbanką wyglądają świetnie.:))) Moja Babcia tak zawija. Do tego ciasto jest cieniutkie, takie napęczniałe od farszu... Aj, ślinka mi cieknie.:) Idę po marchewkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 22:49 masochistka! ale mam nadzieję,że na wiosnę ja też się nią na powrót stanę:( Gość portalu: pom napisał(a): > Tak, z falbanką wyglądają świetnie.:))) Moja Babcia tak zawija. Do tego ciasto > jest cieniutkie, takie napęczniałe od farszu... Aj, ślinka mi cieknie.:) Idę po > > marchewkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:53 Hi, hi, właśnie przypomniała mi się bajka o Jasiu i ... A menik w roli czarownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 22:55 :))) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Hi, hi, właśnie przypomniała mi się bajka o Jasiu i ... > > A menik w roli czarownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:58 Uneczka, ty sie nie smiej, bo jak tak dalej pójdzie, to przez drzwi się nie przeciśniesz, a nie tylko przez kratkę! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 23:08 gdy sytuacja zrobi się dramatyczna pojadę do pomki na wczasy odchudzające:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 23:13 Wycieczka krajoznawczo-odchuająca? Gdyby iść pieszo, dopiero byłby efekt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 23:21 zrobiłam kiedyś prawie 30 km spacerek z b.cięzkim plecakiem, po dotarciu na miejsce padłam i przez 3 dni umierałam, z wyczerpania i zachwytu nad sobą jednocześnie:) do pom jest trochę dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 07:53 Wczoraj padłam ze zmęczenia, ale już się ustosunkowywuję: Unka, przyjeżdżaj, zawsze to raźniej robić ścieżkę zdrowia we dwie.:) Rano Ci odpuszczam, jako sobie.:) Ale po południu masz godzinę gimnastyki a wieczorem jogging - obowiązkowo!! Ewentualnie z rana możemy jakąś odnowę biologiczną zaliczyć - masaże, kąpiele perełkowe itp.:)) A tak na marginesie - mieć w wawce taki wybór i nie chodzić nigdzie na fitness albo taniec to hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 07.02.03, 09:32 ja tez chce na takie wczasy odchudzajace! tym bardziej, ze u mnie jest nad czym pracowac! jaki jest koszt uczestnictwa? trzeba zaplacic wpisowe? a zakwaterowanie? nio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 12:47 koleżanka martucha słusznie nie pyta o koszty wyżywienia...:) no to wypoczynek letni już mamy zaplanowany, hurra,babskie wakacje to jest to:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 13:33 Ceny wyżywienia żadne, bo jeść nie będziemy!!:) A zakwaterowanie friko, więc... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 07.02.03, 13:41 kiedy rozpoczyna sie turnus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:37 ech,w perspektywie święta wielkanocne, przed nimi nie ma sensu zaczynać diety, trud pójdzie na marne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 14:48 Jaka Wialkanoc, jakie marne!!! Do roboty luniuszki-usprawiedliwiuszki!! Turnus się zaczyna jutro!! Proszę przygotować dresy i zaczynamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:57 dresy?..dresy...coś mi się kojarzy,ale niezbyt jasno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 15:23 Proszę bardzo, mogą być szorty i podkoszulek. Ale firma nie ponosi kosztów leczenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: ostatnimi czasy wieczorami jest tu bardzo cic 07.02.03, 15:42 no dobra, a legginsy moga byc? i obcisly topik do tego, bo im bardziej do cialka przylega, tym latwiej sie kalorie spala, bo miesnie lepiej pracuja (podobno) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to ja sobie, troszeczke poobserwuje............... 06.02.03, 22:26 oczywiscie, wtracac sie, nie bede:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: to ja sobie, troszeczke poobserwuje.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:27 Aaaa, kitka złowiłyśmy na zdechłą rybkę! cześć, kiciorku :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: to ja sobie, troszeczke poobserwuje.......... 06.02.03, 22:29 Kitus! przyniosles ze soba pizamke na imprezke? i butle czegos mocniejszego pod pola szlafroczka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nic nie mam do ukrycia................ 06.02.03, 22:31 i strongi, przynioslem na wierzchu, oczywiscie, warka-strongi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no nie mow, maryjko....................... 06.02.03, 22:29 ze az taki straszny fetorek, nad wasza bibka, sie unosi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no nie mow, maryjko....................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:32 jaki tam fetorek! Teraz takie sztuczne przynety sa, ze od prawdziwych nie odroznisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: szkoda, ze ja sie spoznilam.... :(( 07.02.03, 00:18 ale malo tu bywam ostatnio.. a dzis przechodzilam sobie ;)) pozdroovki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona a dziękujemy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 00:21 dziękujemy za pozdrówki panno ulalko przechodząca:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a bo jak takie mile grono sie zebralo...... 07.02.03, 00:25 to szkoda, ze mnie ominelo to :))))) ale co tam.. moze kiedys dobrze tu zajrze :)) jeszcze nie spisz Uneczko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a bo jak takie mile grono sie zebralo...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 00:27 coś mi się pokręciło w organizmie i przed piątą raczej nie zasypiam:( a grono dziś było rzeczywiście bardzo miłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a bo jak takie mile grono sie zebralo...... 07.02.03, 00:31 ano wlasnie.. bo ostatnio nie zawsze sie chcialo cosik pisac nawet.. :( ale z Toba to nawet posiedze troche nadprogramowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a bo jak takie mile grono sie zebralo...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 00:35 zaczyna się chyba trochę ocieplać tutaj- ostatnio wiało strasznym chłodem:) a może tylko nudą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: prośba wpraszająca siem IP: *.arcor-ip.net 07.02.03, 00:59 U Pomci można liczyć żeberka tak samo,jak liczymy je na głodnym kocie.Co do odwapniania tych kości,to jest to interesująca propozycja,ale po czymś takim Pomcia nam się całkiem rozpuści w brzasku porannym. Jeśli gadacie babole o rozpuście kulinarnej,to ja mogę wałkować,ale potem chcę chociaż jednego pierożka rzuconego na podłogę dla osobnika płci męskiej... Czy możecie mnie zabrać na waszą imprezę?No niech tam,zgadzam się nawet na etat niewolnika.Ale jak ja luuubię dobre rzeczy zjadać,ehm... Flaszek mam parę schowanych pod ubraniem jako wpisowe. Czy zostanę więc przyjęty do babolskiego towarzycha na wyżerkę?No,naprawdę nic więcej od was nie chcę... Nawet mogę potem biegać po piwko...no,to co,jak tam...mogie...?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: prośba wpraszająca siem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 06:52 No masz leziu, jeszcze pytasz??? Jasne, że możesz! Ale jeden warunek: nie zjesz po kryjomu wszystkich pierożków. Już ja was znam, chłopy - niby tak mimochodem zaglądacie do kuchni, a potem półmisek jest cudownie opróżniony przez jakieś krasnoludki! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: prośba wpraszająca siem 07.02.03, 09:35 hihihi, Maryjka wyjmujaca pyszne gorace pierozki na polmisek i bijaca po lapkach Lezia, ktory je wyciaga, zeby podkrasc kolejny rarytas :) musze to zobaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś