around_the_sun 28.07.06, 10:31 więc: ja ci życzę- najlepszego ci wstępnie życzę oraz: przynoszę lawendy wiązanki wonną kępę macierzanki słońca zawsze na twój domek garść dojrzałych poziomek gevaliji filiżanki i bąbelki muszynianki No... sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panisiusia Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 10:34 Wesoło, optymistycznie: Stooolat, stooolat...! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 10:36 to ja sie dolacze Dzejmsie Drogi zeby nikt ci nie rzucal klod pod nogi zeby pieniazki strumieniem lecialy a super laski na twoj widok piszczaly zeby wszystko sie ukladalo nalezycie i zebys byl szczesliwy przez cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 10:39 Ekhem Drzejms... dużo ciepła w serduchu i promyczków w oczach Ci życzę :) P.S. I rzecz jasna aktualnego programu TV i sprawnego pilota do odbiornika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 10:42 o! to teraz sie zdziwiłem naprawdę... wzruszonym...dogłebinaweskrośśś... idę po chusteczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 10:48 a które juz z kolei ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 10:51 Gdzie łazisz? Nie po chusteczkę a po szampana!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 11:05 jak które? siedemnaste, jak zawsze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 11:09 To z małolatem nie piję ;p Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 11:22 winszuje:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 11:30 irenka82 napisała: > winszuje:DDDDD nie ma czego.. buuuuuuuuuu :'-[ chociaz biorąc pod uwagę różne okoliczności,rzeczywiscie miałem niebywale szczęście,ze dożyłem tak zacnego wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 11:52 kliknij <a href="http://tinyurl.com/k9oqu>t_u_t_a_j</a> :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 11:53 errata: t-u-t-a-j Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 11:54 to.ya napisała: > errata: > t-u-t-a-j > > :-} Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpiotr Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:24 Piszczą, piszczą i to jak.... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 11:28 sto lat Drzejms! i zostan tym celebritem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
serencia Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 11:57 Niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie! Nigdy nie zagaśnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:00 ej:)))))))))0 no bez jaj. co to znaczy w weekend? w sobote, czy w niedziele? ktore? wszystkiego najlepszego, dobra, ale w sobote, czy w niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:01 jutro? hepibersdejtuju!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpiotr Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:27 W SOBOTĘ T.J. 29 LIPCA Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 13:01 redaktorpiotr napisał: > W SOBOTĘ T.J. 29 LIPCA a ty skąd wiesz? :-o) Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpiotr Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 13:08 Cała niespodzianka polega na tym, że znam Twoją datę urodzenia z dokładnością do każdego dnia i roku, ale nie mogę ujawniać źródeł informacji ze względów ochrony danych ososbowych Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond sobie a Muzom... 28.07.06, 13:11 redaktorpiotr napisał: > Cała niespodzianka polega na tym, że znam Twoją datę urodzenia z dokładnością > do każdego dnia i roku, ale nie mogę ujawniać źródeł informacji ze względów > ochrony danych ososbowych MUZA!!!!!!!!! TEN KOLEŚ TO OD CIEBIE???? NOWEŚŚŚŚŚŚZRÓBCO? ZAKNEBLUJ alboco? Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpiotr Re: sobie a Muzom... 28.07.06, 13:12 SPOKOJNIE - MILCZĘ JAK GRÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drzejms-buond napisał: > redaktorpiotr napisał: > > > Cała niespodzianka polega na tym, że znam Twoją datę urodzenia z dokładno > ścią > > do każdego dnia i roku, ale nie mogę ujawniać źródeł informacji ze względ > ów > > ochrony danych ososbowych > > MUZA!!!!!!!!! TEN KOLEŚ TO OD CIEBIE???? NOWEŚŚŚŚŚŚZRÓBCO? ZAKNEBLUJ alboco? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:01 sto lat Dzejmsie :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:10 Najlepszego, dużo zdrowia i częstych występów w TV!:) i żeby Martini smakowało tak dobrze jak zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpiotr Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:30 Urodzona poetka... i trafiła dżejms kocha rośliny around_the_sun napisała: > więc: > ja ci życzę- > najlepszego ci wstępnie życzę > > oraz: > przynoszę lawendy wiązanki > wonną kępę macierzanki > słońca zawsze na twój domek > garść dojrzałych poziomek > gevaliji filiżanki > i bąbelki muszynianki > > No... > sto lat! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:34 Ponieważ jedyne co mi przychodzi do głowy to "niech ci ziemia lekką będzie", a to jednak trochę niestosowne, to zmodyfikuję... Nich ci rower szybkim będzie Dżejmsie! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:36 Najlepszego! Duzo babelkow w szampanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpiotr Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 12:41 Nowego roweru!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 13:03 o! "NOWEGO ROWERRRU" :-D))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond o sypaniu 28.07.06, 13:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=45990382 Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpiotr Re: o sypaniu 28.07.06, 13:13 drzejms-buond napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=45990382 DŻEJMS, DAJ SPOKÓJ - DRAMATYZUJESZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond noł koments 28.07.06, 13:15 www.youtube.com/watch?v=6xzpcx3GXeg&mode=related&search=frank%20zappa Odpowiedz Link Zgłoś
redaktorpiotr Re: noł koments 28.07.06, 13:24 DOBRE - POWIEDZIAŁABY KWOKA DŻINDŻER - ("Miło Cię widzieć Dżindżer - czy masz jakichś nowy plan?... - już raz próbowałyśmy nad... (...) a teraz pod! - DOBRE!) drzejms-buond napisał: > www.youtube.com/watch?v=6xzpcx3GXeg&mode=related&search=frank%20zappa Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: noł koments 28.07.06, 13:50 Aaaaaaaaa! Drzejms! Wszystkiego najleeeeepszeeeeeeeego ! Samych uroczych chwil w życiu, tak jak u Magdy M. i M Jak Miłość zera kłopotów życzę Ci :-D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: noł koments 28.07.06, 14:27 ojej..ale tam nuuuuuuuuuudno strasznie... ale dzięks Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 14:49 redaktorpiotr napisał: > > Urodzona poetka... i trafiła dżejms kocha rośliny tosz mi dopiero odkrycie!!! łał! wiem, że kocha i wiem które i jakie, bez trafiania... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 15:22 o własnie! kupię sobie kwiata! donice dostałem , brzozowe , dwie.ale bez zawartości.. to se nawsadzam...a ostatnio kupiłem takie smieszne "kocieogony" po prawej, na dole www.blogplusfoto.pl/app/blogEntry?i=132&entry=540 Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 15:33 najlepszego buzi buzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 15:55 no dobra, ale pijemy czy nie? bo ja bym pośpiewała alboco? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 16:17 Oh Drzejmsiku nasz kochany rośnij duzy Bys ten nasz kraj zafajdany mógł opiewać w swoich postach By aktorzy, aż się trzęśli co napiszesz w swych ripostach. Ja Ci życze szczęścia, zdrowia i wszystkiego najlepszego. A z tych rzeczy materialnych Roweru najszybszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ponieważ masz w ten łykęd URODZINY DżEJMS 28.07.06, 16:23 aari napisała: > Oh Drzejmsiku nasz kochany > rośnij duzy :-D)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane urodziny Dżejmsa 28.07.06, 16:30 ...na forum mamy i dlatego życzenia serdeczne Dżejmsowi składamy. By był miły, sympatyczny, czuły, ciepły i liryczny, żeby pisal dużo postów, żeby nie miał odrostów (to bez sensu, ale musi rym być), żeby pozostał naszym Dżejmsem kochanym! I żeby przez cały świat był uwielbianym! [kurtyna] Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: urodziny Dżejmsa 28.07.06, 16:38 rozmowy_kontrolowane napisała: > ...na forum mamy i dlatego życzenia serdeczne Dżejmsowi składamy. > By był miły, sympatyczny, czuły, ciepły i liryczny, > żeby pisal dużo postów, > żeby nie miał odrostów (to bez sensu, ale musi rym być), > żeby pozostał naszym Dżejmsem kochanym! > I żeby przez cały świat był uwielbianym! > > [kurtyna] <APLAUZ> ;) Odpowiedz Link Zgłoś