Dodaj do ulubionych

Jestem! Jestem! Jestem!!!

12.02.03, 22:55
Dostalam przed chwila SMS: Jestes juz babcia czy nie do kurwy nedzy?
Sadzac po slownictwie, zapytywaczem moze byc tylko ktos z FT:)
Odpowiadam wiec: jestem, kurwa, jestem!!!!!!!!!!!
Noworodek plci meskiej (niestety, niestety:)przyszedl na swiat o 19.15. 4200
g i 62 cm!
A teraz ide sie upijac. Z radosci, rzecz jasna. Gratulacje bede przyjmowac,
jak wytrzezwieje.
Babcia Flo
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 23:03
      Nie da rady, przyjmiesz juz teraz.
      GRATULUJĘ!
      • florentynka Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 12.02.03, 23:06
        Dzieki:) Uczucie naprawde odlotowe:)
        • Gość: pom Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 23:10
          Odlotowe, bo nie Ty się namęczyłaś a masz!!:)))

Mała, GRATULACJE po raz enty, enty, enty :)))) Ściskam, całuję i podrzucam do
          góry!! :)
          Jeszcze trochę i razem się nałoimy, okolicznościowo.:))
          • Gość: maryjo2 Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 23:13
            Wy się nałoicie, i ja się nałoje też razem z Wami, tyle, że kisielkiem z
            siemienia lnianego :)
            Ciekawe, jak to jest być babcią.
            • florentynka Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 12.02.03, 23:16
              Maryjko, niewazne czym. Wazne z kim:)
              • Gość: maryjo2 Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 23:17
                No, jakoś z babciami zawsze świetnie mi sie układało
                :))
            • Gość: pom Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 23:17
              Maryjko, poczekaj, chwila i będziesz wiedziała.:)
              A ten kisielek nie może być z jakimś wyciągiem z lnu?
              • Gość: maryjo2 Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 23:19
                Oj tam, z tym moim kisielkiem. Lepiej świętujmy z Florentynką:)))
                Coś takiego nie zdarza się często!
                • Gość: samanta Horoskop maluszka:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 00:07
                  Malenstwo przyszlo na swiat w znaku Wodnika ,ale to jeszcze o niczym nie
                  swiadczy.Popatrzmy dalej.... Maluch ma ascendent w pannie ,wiec na zewnatrz
                  bedzie prezentowal wlasnie cechy typowe dla tego
                  znaku ,czyli:konkretnosc,skromnosc,dokladnosc,wiarygodnosc ,perfekcjonizm ,praco
                  witosc .Miejmy nadzieje,ze nie popadnie w pedanterie;)) Descendent w Rybach
                  wyposazy go w delikatnosc,czulosc ,wrazliwosc altruizm .Da mu rowniez w
                  przyszlosci zapedy w kierunku rozwoju duchowego .Bedzie interesowal sie nauka,
                  ezoteryka ,moze jakas Yoga czy Zen? ;)To wlasnie rybki dadza mu duza
                  intuicje ,medialnosc. Medium coeli w blizniakach pomoze mu w kontaktach
                  towarzyskich.Bedzie czlowiekiem komunikatywnym, obiektywnym w osadach,ciekawym
                  swiata i ludzi. Niestety moze miec sklonnosc do plotkarstwa i zmiennosci ;)
                  Imum Coeli w Strzelcu .... W glebi serca ten narodzony dzisiaj chlopczyk a
                  kiedys tam mezczyzna bedzie czlowiekiem pelnym idealow ,otwartym i
                  szczerym .Bedzie cechowalo go poczucie sprawiedliwosci ,dobrodusznosc i
                  prostolinijnosc .Niestety ma duza szanse by byc gadula;)) Przy tym wszystkim
                  rosnie nam maly optymista o dobrym serduszku .Wschodzacy wezel ksiezycowy w
                  Blizniakach ,zachodzacy w Strzelcu mowi o tym,ze w dziecinstwie moga pojawic
                  sie problemy u Malego z poczuciem odpowiedzialnosci .Maly bedzie sie uczyl do
                  poznej starosci ale moze miec czesto problemy z postawieniem konkretnego celu
                  lub jasnego zadania.Ludzie z tym ksiezycowym wezlem czesto sa genialni ale
                  niestety rzadko potrafia przejawiac to materii.Wiec znowu wracamy do rozwoju
                  duchowego..Moze ksiadz a moze artysta?:))))Nie wykluczona przyszlosc uczonego(!)
                  Wyrazny pociag do logiki,wszystko bedzie chcial wyjasniac w sposob
                  logiczny.No,zeby nam kolejny upierdliwiec typu Kitusia nie wyrosl;)))))Wenus w
                  koziorozcu sprawi ze nasz forumowy wnunio bedzie niesmialy i wstydliwy .Oby nie
                  mial problemow z podrywem kiedys;)W kazdym razie bedzie szukal partnerki
                  wyjatkowej,niezwyklej a jednoczesnie bardzo wyrazistej!Jesli bedzie wydawal sie
                  emocjonalnie chlodny to pamietac ,ze to tylko pozory !! To bedzie wynikalo z
                  jego niesmialosci,sklonnosci do ciaglego analizowania siebie i swojego
                  postepowania. No...to niech siem zdrowo chowa malenstwo a dla naszej babci
                  gratulacje! jak Mlody bedzie mial na imie ?:))))
                  • mathildae Re: Horoskop maluszka:) - do Sam 13.02.03, 09:27
                    Sam, wiedzmo, skad taka oblatana w gwiezdnych sprawach jestes?;)
                    a mi tez tak dokladnie horoskop postawisz lacznie ascen- i descentem, co?
                    pliiiz..*)
                    • Gość: samanta Re: Horoskop maluszka:) - do Sam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 09:32
                      wyslij swoja dokladna date urodzenia z miejscem i godzina .
                      • Gość: samanta acha,mathi... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 09:37
                        nie uzywam skrzynki gazetowej.samanta1@2com.pl Jak masz kogos na oku to podaj
                        jego date ur.to porownamy
                        • saqqara Samcia-ja TEZ CHCE!!!!!! 13.02.03, 10:14
                          i bede sie tak darla az sie nie zgodzisz:)))
                          • mathildae Re: Sam;) 13.02.03, 10:25
                            Sam, zaraz posle golebia do Ciebie;)

Saqqara, nie wrzeszcz, luba - nie wszyscy musza wiedziec, ze ja mam taka
                            pyskata babe!;)))
                            • saqqara Re: Sam;) 13.02.03, 10:50
                              pyskata przekupa przy mnie wysiada:))
                              • Gość: samanta dane na priv ,ale hor.bedzie tu;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 13:00
                                Oki?
                                • saqqara Re: dane na priv ,ale hor.bedzie tu;))) 13.02.03, 13:45
                                  znaczy sie, moge swoje dane slac?

aha, zgodze sie na prawde o sobie w necie, jesli wczesniej dostane ja do
                                  autoryzacji. nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze jestem zlosliwa pyskata baba;)))
                                  • silvii a ja mogem? SAMCIA 13.02.03, 13:48
                                    A ja bym tyż kciała... BARDZO BARDZO! mogę?
                                  • Gość: Samanta Dla i o (!) Mathi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 15:11
                                    A oto cala prawda o Tobie......( traktowac z przymrozeniem oka;)
                                    Slonce w tym dniu bylo w znaku skorpiona ....Mozliwe nieporozumienia z jednym z
                                    rodzicow a konkretnie z matka lub jego smierc.Nie musi to byc smierc
                                    fizyczna ,moze byc emocjonalne odrzucenie .Nie bierz jednak sobie tego zbytnio
                                    do czachy bo ja nie astrolog i nie lapie wszystkich tych planetarnych
                                    powiazan,wiec moge najnormalniej zle cos zinterpretowac. Ascendent masz w
                                    Raku ,czyli na zewnatrz prezentujesz wiekszosc jego
                                    cech:wrazliwosc,romantycznosc,duza wyobraznia,przywiazanie.Mozesz miec
                                    sklonnosc do przewrazliwienia ,niestabilnosci,zmiennosci nastrojow . Czy jestes
                                    przesądna?;)))Descendent w Koziorozcu sprawia ,ze jestes
                                    konkretna,obowiazkowa,wytrzymala i zorganizowana. Jednoczesnie mozesz miec
                                    sklonnosc do dyktatorstwa i cechowac sie wybujala ambicja;) W kontaktach
                                    towarzyskich i partnerskich zachowujesz sie jak Rybka czyli masz
                                    wrazliwosc,delikatnosc ,subtelnosc ,czulosc .Czasami gubisz jednak poczucie
                                    rzeczywistosc ,bywasz niezdecydowana...;)W pracy jestes osoba konkretna ,
                                    analityczna i dokladna .Jestes pracowita i wrecz perfekcyjna.czasmi zdarza ci
                                    sie krytykanctwo i marudnosc a przeciez nie kazdy jest tak ambitny jak Ty
                                    Mathi ;))) Ksiezyc w wadze zdaje sie potwierdzac jakby jakies specyficzne
                                    uklady z mamuska ,ale jak wspomnialam ja nie fachowiec (!)Mars a w Baranie
                                    sprawia ,ze potrafisz opowiadac cos w taki sposob ,ze skupiasz uwage wszystkich
                                    na sobie .Posiadasz to cos,co mogloby pozwolic ci byc swietnym reporterem:)) W
                                    kontaktach partnerskich przejawiasz lek o utrate partnera .Czasami mozesz sie
                                    wydawac osoba zimna ,ale tylko dlatego ,ze probujesz ukryc swoja
                                    bezbronnosc.Gadula i dyskutantka.Z lekkoscia bedziesz popisyac sie swoja
                                    wiedza,imponowac kogo to nie poznalas i jakich to ksiazek nie
                                    przeczytalas;))))) Wszystko to wynika z tego ,ze potrafisz bardzo umiejetnie
                                    zbierac informacje ,niestety gorzej juz z ich systematyzacja.Stad czasami brak
                                    moze byc glebi w twoich rozmowach;))Saturn w raku moze powodowac u ciebie
                                    wszelkiego rodzaju komplikacje w relacjach z innymi ludzmi .Potwierdza to
                                    jakby wezel ksiezycowy.Czasmi potrafisz zdrowo namieszac ,niepotrzebnie
                                    pokomplikowac zupelnie prosta sytuacje . Dodatkowa energia( partner np)
                                    zalagodzi te problemy. No,a tak przy okazji...samym gadaniem swiata sie nie
                                    naprawi. Latwo ci przychodzi mowienie o tym jak powinno byc a gorzej juz z
                                    realizacja;)))))))))))) Ufff....starczy tego :) Jesli cokolwiek sie tu zgadza
                                    to bedzie mi niezmiernie milo :)
                                    • Gość: samanta Re: Dla i o (!) Mathi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 15:19
                                      Zapomnialam dopisac ze merkury w skorpionie byc moze dal ci zdolnosc do
                                      systematyzowania informacji,do ukierunkowywania ich ,wprowadzania do nich ladu
                                      i porzadku . Bylabys wtedy swietnym detektywem;)))
                                      • silvii Samcia! 13.02.03, 15:50
                                        wysłałam Ci @....
    • 0nly Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 13.02.03, 00:21
      babcia???? juz????
      no coz, zatem jesli juz to zycze wszystkiego najlepszego i pociechy z
      bobasa.....
      • Gość: leziox Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.arcor-ip.net 13.02.03, 00:45
        NO to następny koleś do towarzystwa.Jeszcze się kiedyś z nim na forumki
        wybierzemy,hehe,a co.No to zdruffko koleś i babcia tyż!!
        • randia_ Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 13.02.03, 01:57
          Flo kochana, wiesz, że wzyskto co najlepsze....
          A jednak łezki mi się do oczy cisnom....
    • mathildae Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 13.02.03, 09:25
      Babciu Flo!
      wielkie gratulacje!;)))) teraz jestes jeszcze bardziej moja kolezanka;)
      buziaki*)
      Bacia Mathi
    • szkodnik1 Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 13.02.03, 09:50
      szkodnik1 - brat szwagra zięcia córki siostrzeńca od strony matki też dołącza
      się do gratulacji........
      :))))))))))))
      kiedy oblewanko ??????????
    • saqqara Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 13.02.03, 09:50
      Kochana nasza Babciu!
      wszystkiego co najlepsze dla Maluszka, Rodzicow i dla Ciebie! Niech sie Maluch
      zdrowo trzyma!!!
      buziaki
      • Gość: motor Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.pkobp.pl 13.02.03, 10:51
        Gratuluję Szanowna Babciu Flo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        Jak się będzie zwał BOBAS?
      • Gość: czort Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: 213.17.168.* 13.02.03, 10:53
        no to ja wyslalam tego sms-a!
        no to stara chorera juz jezdes!
        kijaszek kupic????
    • silvii Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 13.02.03, 13:40
      GRAAATUUUULUUUJĘĘĘĘ!!!!!

i ogromna BUŹKA!
      • florentynka Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 13.02.03, 16:36
        Dzięki za gratulacje:)
        Dziecko ma na imię Aleksander Talu.
        Po mamie odziedziczyło lekko orientalne rysy.
        Po tacie długie czarne gęste włosy.
        Brzydki, jak przystało na noworodka. Jest super!!!!!!
        • Gość: maryjo2 Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.03, 21:21
          Flo, szybko, szybko, zrób wnusiowi dużo zdjęć z jego pierwszych dni na tym
          świecie. Ja mojemu synkowi zrobiłam tylko kilka, i bardzo tego teraz żałuję.
          • martucha_ Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 13.02.03, 21:22
            wnuki to skarby, gratuluje Ci, Flo!
            Mam nadzieje, ze bedziesz najlepsza babcia na swiecie :))
        • Gość: xp Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.piekna.pl 13.02.03, 21:29
          florentynka napisała:

> Dzięki za gratulacje:)
          > Dziecko ma na imię Aleksander Talu.
          > Po mamie odziedziczyło lekko orientalne rysy.
          > Po tacie długie czarne gęste włosy.
          > Brzydki, jak przystało na noworodka. Jest super!!!!!!

cholera! długowłosy szczyl! wydało się!

megamegratulaaaaaaaaaacjeeeeeeeeeeeeee!!!
          tylko nie dopuść go do ft :)
          • Gość: xp Bądź bądź bądź! APEL IP: *.piekna.pl 13.02.03, 22:00
            i nie wyrzucaj ziemi! bo się posypała@!
          • Gość: oona Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 22:09
            jak zwykle na szarym końcu ja....gratuluję!!
            • Gość: xp Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.piekna.pl 13.02.03, 22:10
              Jeszcze raz gratuluję, Flo!
              (żeby zmienić szarość)
    • Gość: Mihas Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! IP: *.stacje.agora.pl 14.02.03, 18:26
      Ty babcia 19.05
      • florentynka Re: Jestem! Jestem! Jestem!!! 14.02.03, 23:01
        Gość portalu: Mihas napisał(a):

> Ty babcia 19.05

Ty tatus 19.05
        Spadaj z tego forum:)))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka