forumowicz_pospolity 04.08.06, 19:38 znowu wysoki poziom gwarantowany;) ale coś o Mandarynie nie słyszę, nie wezmie udziału?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.iza Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 19:48 Zopott dzisiaj, tylko niekoniecznie jest co oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 19:50 oglądać to może i będzie gorzej ze słuchaniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 19:56 Zwolennikom mocnych wrażeń polecam Blog 27. Koszmarek jedyny w swym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 19:56 no własnie-co to jest??? wiem tylko, ze jakies wyjące nieletnie o wygladzie prostytutek Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 20:09 Bardzo dobra charakterystyka. Chyba nie mam nic więcej do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 21:50 ogólnie szmirowate, ale stargetowane bardzo dobrze i w tej kategorii myślę że jeden z niewielu zespołów, które wpasowują się w zachodni trend i zbytnio nie odstają (co oczywiście świadczy o beznadziejności trendu). dla 11latki, jak moja Siostra, mam nadzieję że niezły wstęp do normalniejszej muzyki (choć ja w Jej wieku słuchałem Nirvany, Pixies i Toy Dolls:) texty z tego co zdążyłem usłyszeć tragiczne (nie żebym spodziewał się czegoś dobrego), coś tam o ruszeniu dupy i takie tam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.iza Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 19:58 myślę, że nie bardzo będzie co oglądać, ja pewnie zerknę na Perfekt, chociaż ci ich goście raczej mnie nie zachwycają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 20:01 a ja będę oglądac,już nawet sie elegancko ubrałam coby właściwie z kulturą wyższą obcowac Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 20:04 romcia.p napisała: > a ja będę oglądac,już nawet sie elegancko ubrałam coby właściwie z kulturą wyżs > zą obcowac no masz, a ja z browarkiem ale cicho:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 20:13 mam nadzieje, ze nie pijesz z gwinta chociaz do tego zestawu, to chyba w sam raz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 20:20 invicta1 napisała: > mam nadzieje, ze nie pijesz z gwinta > chociaz do tego zestawu, to chyba w sam raz:))) z gwinta i to raczej takiego sikacza ale się wciągnąłem ostatnio, musze potas uzupełniać;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 20:23 racja-dzwonie do męża niech mi tez kupi wiedziałam, ze czegos mi brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 20:27 dzwoń, bez alkoholu trudno Zopott oglądać;)) ależ zestresowani prowadzący, szczególnie kobita drży głosowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 20:31 no ja bede musiala bo bezalkoholowe pije-ide właczyc odbiornik, skoro tak zachwalsz:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 20:37 te panienki z bloga nie są najgorsze, w tej piosence przynajmniej tzn głosy mają nie denerwujące, ogólnie mozna posłuchac i niezły motyw z kabaretem na widowni:) na LOrdi sie wystylizowali Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Perfect 04.08.06, 20:46 dzisiaj? O której? Bo chwilowo ... mecz oglądam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 20:50 to.ya napisała: > dzisiaj? O której? Bo chwilowo ... mecz oglądam ;) > > 22.25 a co dają Wisełkę? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Perfect 04.08.06, 20:58 A Ty swoje.... ;) Raz mnię Legią, teraz Wisełką... A gdzie Widzew, hę? ;)) Hihi... TVN Siedem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 21:04 to.ya napisała: > A Ty swoje.... ;) > Raz mnię Legią, teraz Wisełką... A gdzie Widzew, hę? ;)) a:) to oni teraz w pierwszej lidze kopią??;) to sie porobiło wygrywają?;)) > > > Hihi... TVN Siedem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Perfect 04.08.06, 21:10 Uduszę... włąsnoręcznie i gołym szalikiem RTS-u... ;))))))))))) Się nie narażaj Ty, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 21:24 to.ya napisała: > Uduszę... włąsnoręcznie i gołym szalikiem RTS-u... ;))))))))))) > > > Się nie narażaj Ty, co? ;) dobra a Bełchatów lubisz?:) podobno niebrzydkie miasto;)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Perfect 04.08.06, 21:28 Załamka... Ty mnie do grobu chcesz wpędzić? ;) To umówmy się, że może na początku października, co? ;)) Dlaczego Bełchatów? To może jeszcze Radom? [zaraz wylecimy za off-topic :D))) ] Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 21:34 to.ya napisała: > Załamka... > Ty mnie do grobu chcesz wpędzić? ;) To umówmy się, że może na początku > października, co? ;)) > Dlaczego Bełchatów? To może jeszcze Radom? ale w Radomiu nie ma pierwszoligowej piłki;)) za to jest Air Show , juz w przyszłym roku:) no ale chwilowo Bełchatów rullz:)) > > > [zaraz wylecimy za off-topic :D))) ] co ty?!:) znam admina, nie wywala za takie rzeczy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Perfect 04.08.06, 21:37 Air Show, powiadasz... :))) Dlaczego chwilowo? Skra coś wymodziła? ;) P.S. Poniekąd też znam Admina:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 21:40 to.ya napisała: > Air Show, powiadasz... :))) polecam:) > Dlaczego chwilowo? Skra coś wymodziła? ;) nie GKs i to z kim?!?:)) > > > P.S. Poniekąd też znam Admina:) a ja znam kilku adminów:) sam nawet jestem adminem:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Perfect 04.08.06, 21:42 forumowicz_pospolity napisał: > to.ya napisała: > > > Air Show, powiadasz... :))) > > polecam:) W pracy nieraz mam taki show z niektórymi air, że ... ;)) Ale będę miała na uwadze :) Przypomnisz mam nadzieję wcześniej? :) > > Dlaczego chwilowo? Skra coś wymodziła? ;) > > nie GKs Taaaaaaa... > i to z kim?!?:)) Z kim? :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 21:54 to.ya napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > to.ya napisała: > > > > > Air Show, powiadasz... :))) > > > > polecam:) > > W pracy nieraz mam taki show z niektórymi air, że ... ;)) > Ale będę miała na uwadze :) Przypomnisz mam nadzieję wcześniej? :) > > > > Dlaczego chwilowo? Skra coś wymodziła? ;) > > > > nie GKs > > Taaaaaaa... > > > i to z kim?!?:)) > > Z kim? :) jakiś RWS, RKS czy coś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Perfect 04.08.06, 22:17 czy On nie stosuje jakichś obraźliwych skrótów? coś jak CHWDP. ja bym się prewencyjnie obraził;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 22:27 mameluch napisał: > czy On nie stosuje jakichś obraźliwych skrótów? coś jak CHWDP. ja bym się > prewencyjnie obraził;) a co to znaczy ChWDP???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Perfect 04.08.06, 22:29 no przecie każdy wie że: Chcę Wstąpić Do Policji:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 22:31 mameluch napisał: > no przecie każdy wie że: Chcę Wstąpić Do Policji:) to nie brzmi obrazliwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 22:33 mameluch napisał: > no to może Chciałbym Wypić Druha Piwo?;) za późno:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Perfect 04.08.06, 22:36 niech będzie, że piwo przyszłe hipotetyczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Perfect 04.08.06, 22:32 Chcesz? Faaaaaaaaaajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swój człowiek będzie w drogówce:D) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Perfect 04.08.06, 22:37 w sumie fajnie by było, jak kto ma tu taką władzę, może mnie wziąć za jakie biurko z dostępem do rejestru drogówki;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 23:04 mameluch napisał: > od bidy może bić;) główny śledczy Mamelo dobrze brzmi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 22:28 spoko ta Melka ma jakąś tam osobowość sceniczną ma przeboje lepsze to było niż te hity wcześniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Perfect 04.08.06, 22:31 jak na masspop to naprawdę nieźle. i rozruszała publiczność, która zazwyczaj wstaje tylko kiedy wyje Kozidrakowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 22:32 mameluch napisał: > jak na masspop to naprawdę nieźle. i rozruszała publiczność, która zazwyczaj > wstaje tylko kiedy wyje Kozidrakowa;) ale i tak ludzie mogliby sie bardziej pogibać płacą kase, idą na koncert zeby sie wyluzowac Melka ich zachęca do tanca a mimo to większość siedzi zblazowana jak kuracjusze w Pierdziszewie Zdroju:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Perfect 04.08.06, 22:38 ale przynajmniej publiczność Opola czy Sopotu stała się częścią tej szopki którą oglądamy dla śmiechu:) pewnie większość z nich przyszła na Perfect, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Perfect 04.08.06, 22:43 ale kiła-ile sie naogladałam Travel Channel, Taxi iles tam na dwojce, NG, panoramy itd, to moje festiwal nie do przebrniecia Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Perfect 04.08.06, 22:52 Gibali się tylko czy tylko "wycieraczki" włączyli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 22:54 to.ya napisała: > Gibali się tylko czy tylko "wycieraczki" włączyli? ;) > > czesc sie gibała z wycieraczkami:) reszta siedziała z ramionami schowanymi w tułów;)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Perfect 04.08.06, 22:58 Znaczy zimno im było? ;) To mogli jak WH o ciepły nawiew poprosić;) albo jak ona rękawiczki odziać;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Perfect 04.08.06, 23:03 to.ya napisała: > Znaczy zimno im było? ;) > To mogli jak WH o ciepły nawiew poprosić;) albo jak ona rękawiczki odziać;) > > > hihi a znasz to:) -zimno wam baco?? -nii... -ciepło wam?? -nii.. -no to jak wam..?? -Staszek.. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Perfect 04.08.06, 23:09 Znam ale lubię góralski humor więc i teraz zareaguję tak samo: :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 21:55 teraz Mel C moze w koncu bedzie co posłuchac:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 22:01 NIE, NIE, NIE :-D Nie przekonacie mnie, nie pójdę tego oglądać, nie. Nie chcę. Do widzenia. Streścicie mi i będzie ciekawiej niż pięc Mel C czy nawet całe Spice Girls razem :) NIE:-D no bo już mnie ciągnie w strone tiwi......nie! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 22:07 i tak najlepsze (czyli tę konkursową żenafazę) ominęłaś, podobnie jak ja:( idź, to silniejsze od Ciebie...;) inaczej będziesz czuła się wśród nas, ludzi kulturalnie wyedukowanych po dzisiejszym wieczorze do granic możliwości i dobrego smaku, wyalienowana;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 04.08.06, 23:10 o! Wiellbłąd!! :// Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:04 Kammel jak mnie sie zdaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:05 forumowicz_pospolity napisał: > Kammel jak mnie sie zdaje:) We własnej osobie był :/ Ale jedno mu przyanć trzeba: w kopaną jest niezły :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:06 to.ya napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > Kammel jak mnie sie zdaje:) > > > We własnej osobie był :/ > > Ale jedno mu przyanć trzeba: w kopaną jest niezły :)))) nie wiem, nie znam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:08 forumowicz_pospolity napisał: > > Ale jedno mu przyanć trzeba: w kopaną jest niezły :)))) > > nie wiem, nie znam sie:) No co Ty mi nie powiesz? Serio? ;))))))))))))) A F1 wczoraj oglądałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:14 to.ya napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > Ale jedno mu przyanć trzeba: w kopaną jest niezły :)))) > > > > nie wiem, nie znam sie:) > > No co Ty mi nie powiesz? Serio? ;))))))))))))) > > > A F1 wczoraj oglądałeś? :) ni jutro bede oglądał i może dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:22 forumowicz_pospolity napisał: > ni łeeeeeee... > jutro bede oglądał > i może dzisiaj TV4? O której? :) A jak będziesz okiem rzucał, to (o ile możesz) looknij czy gdzieś nie skaczą przez przeszkody, bo jakoś tak mi się wydaje, że to czas ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:25 to.ya napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > ni > > łeeeeeee... > > > jutro bede oglądał > > i może dzisiaj > > TV4? O której? :) > A jak będziesz okiem rzucał, to (o ile możesz) looknij czy gdzieś nie skaczą > przez przeszkody, bo jakoś tak mi się wydaje, że to czas ... :) > ale co? kunie? gdzie mają skakać i gdzie mam sprawdzać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:27 forumowicz_pospolity napisał: > ale co? > kunie? Nu :) > gdzie mają skakać i gdzie mam sprawdzać?:) Toż własnie nie pamiętam :( gdzie kicają... Zagramanicą gdzieś... Sprawdź, pls, w programmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:30 to.ya napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > ale co? > > kunie? > > Nu :) > > > gdzie mają skakać i gdzie mam sprawdzać?:) > > Toż własnie nie pamiętam :( gdzie kicają... Zagramanicą gdzieś... > Sprawdź, pls, w programmie :) nie ułatwiasz mi sprawy:) na Eurosporcie nie ma nic a jaka nazwa tych zawodów jakiś Grand prix czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 11:35 forumowicz_pospolity napisał: > nie ułatwiasz mi sprawy:) Staram się jak mogę, a jak nie mogę to też się staram ;) > na Eurosporcie nie ma nic Buuu ;( > a jaka nazwa tych zawodów > jakiś Grand prix czy co? Czy co to było w zeszłym miesiącu;p Teraz pewnie Grand Prix ale pilota z garści nie dam sobie za to wyrwać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 20:57 A co to za blondi teraz? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 20:59 Artur prowadzi:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kto Go do cholery znów tak ubrał, że... :[[[[[ Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 21:05 jaki Artur, czyżby Orzech? bo ja beztelewizyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 21:07 On :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 21:08 ide zlookać wewtakim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 21:15 nie zobaczę występu na który czekałem z tak zapartym tchem, już się w śpiewnik zaopatrzyłem i trenowałem śpiewając M do telefonu 'Pokolenie' i 'Nasze randez vous', ale muszę do arbajta zaraz iść i dopiero brzaskiem powrócę, więc liczę na Wasze sążniste relacje! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 21:18 na moje relacje nie licz mamelusiu, chyba wole popykac w kulki :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 21:23 Na mnie też Mameluch nie patrz, bom ja w Artura tylko zapatrzona :)))))) (a i to od przypadku :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 21:31 to Grzesia nikt nie będzie podziwiał??? i dobrze, więcej zostanie dla mnie;) może nowe okularki założy? ehhh, muszę spadać:( 'każde pokolenie, pararara...';P Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 21:46 Mamelo bo Ci przygrzmocę :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zopott dzisiaj czy mnie sie zdaje:)? 05.08.06, 22:02 no zarzuciłem jest Skawińszczak nawet lubie Kombi, za teksty kiedys lubiłem bardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś