iza-dyderska 05.08.06, 09:12 witam! czy istnieje jakiś oficjalny lub nieoficjalny klub amazonek w poznaniu? mieszkam w mosinie i trochę nudno jeździc samej, a moja 2 połowa dopiero odnawia swój motorek. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reggie85 Re: poznanianki 05.08.06, 10:02 klubu br4ak,ale kilka pojedynczych motonitek by sie znalazło;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza-dyderska Re: poznanianki 05.08.06, 13:55 jeżeli nie mają nic przeciwko to chętnie je poznam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przemo.ltd454 Re: poznanianki 14.08.06, 21:06 nie jestem amazonką ... raczej Robin Hood'em i chetnie pojeżdżę bo też nie mam z kim....a samemu do bani paradować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza-dyderska Re: poznanianki 16.08.06, 10:48 miło mi! więc 3maj kciuki, bo w sobotę mam 2 podejscie z egzaminu praktycznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
aggres25 Witam się i przedstawiam :) 02.09.06, 03:42 Mieszkam o rzut beretem od Poznania (Swarzędz) i jestem samotnym, plecaczkiem, który nie ma już z kim jeździć. Natomiast mam już odwagę do realizacji marzenia o własnej maszynie, bo nie pozwolę dłużej miłości do moto pozostać platoniczną i wstrzymywać oddech na dźwięk Waszych silników. Choć narazie tylko podczytuję to forum, to przyszły sezon powitam już godnie, z Wami! iiiiii wtedy zacznie się dziać ;) ale jeżeli ktoś szukałby towarzystwa lub dobrej pasażerki... :) pozdrawiam serdeczie Agnieszka gg: 7112906 Odpowiedz Link Zgłoś