Dodaj do ulubionych

a na waltorni gra banan

06.08.06, 00:33

Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 08:51
      a u nas mandaryna :)
      • makbrajd Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 11:43
        wybierasz więc mandarynę miast banana?
        • nekroskop88 Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 11:50
          może mandarynę z bananem?
          • makbrajd Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 11:55
            bananem w mandarynę?
            • nekroskop88 Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 11:57
              o przypomniał mi się jej ostatni koncert
              • makbrajd Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 11:58
                dlatego chciałeś wtedy dwa banany?
                • nekroskop88 Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 11:59
                  chciałem spędzić z mandaryną romantyczny wieczór, nie mogłem iść bez prezentu
                  • makbrajd Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:01
                    przyjęła?
                    • nekroskop88 Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:02
                      tak!
                      zjedliśmy banany na skraju urwiska, później bawiliśmy się w berka
                      podbiegłem do niej, klepnąłem ją berek, ale że akurat stała na skraju to spadła
                      czekałem, bo dziadek zawsze mówił "spadają, ale zawsze wracają"
                      ale ona nie wróciła...
                      • makbrajd Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:04
                        szkoda banana mimo wszystko
                        nie mogłeś jej zwabić na uriwsko bez niego?
                        • nekroskop88 Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:05
                          zwabiłem ją na urwisko, ale nie chciała zejść z drzewa
                          • makbrajd Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:06
                            no tak...ale i tak szkoda banana
                            • nekroskop88 Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:06
                              szkoda
                              o właśnie - dostanę dziś banana?
                              • makbrajd Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:07
                                nie....wtedy dostałeś dwa...i jednego zmarnowałeś
                                • nekroskop88 Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:08
                                  ale ja nie mogę bez nich żyć:(
                                  • makbrajd Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:10
                                    chcesz tabletkę niebieską?
                                    • nekroskop88 Re: a na waltorni gra banan 06.08.06, 12:12
                                      to Twoja
                                      Nutopia powiedziała, żebym nie brał żadnych tabletek od Ciebie
    • makbrajd słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 19:18

• makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 19:25
        pięknie gra...i te kołszące się w rytm dymanych dźwięków żółwie
        prasłowiańskie...
        • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 19:29
          jednak pomyliłeś tabletki
          • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 19:56
            odstawiłem
            świat jest piękniejszy:) bardziej kolorowy
            i wszędzie gra muzyka
            • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 19:56
              wyjmij głowę z sedesu:)
              • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 19:57
                nie mam sedesu
                • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 19:58
                  nie widzisz go, bo trzymasz głowę wewnątrz
                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 19:59
                    myślisz, że pląsające żółwie mieszkają w sedesie???
                    i kto tu pomylił tabletki!!!
                    • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:01
                      oczywiście, że tak!
                      jak zajrzysz głębiej to znajdziesz tam żółwie ninja
                      • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:02
                        nekro weź tabletkę....
                        żółwie nie mieszkają w sedesie
                        zapamiętaj to sobie
                        wszysyc wiemy, że solidnego żółwia ninja można spotkać w Castoramie za kasą
                        • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:04
                          odkąd zaczęli deratyzację w Castoramie, to żółwie wyniosły się stamtąd ze swoim
                          mistrzem!
                          poza tym topielce mi mówiły, że węże wodne widziały jak Donatello ćwiczył jogę
                          • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:05
                            wszystkie węże wodne w okolicy wyzdychały jak koczisss kopał oczko
                            więc Twoi świadkowie nie żyją
                            • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:06
                              Ty chyba oxujał
                              najdalej wczoraj wylazła mi z sedesu anakonda, ta aktorka z filmu
                              • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:09
                                nędzna imitacja do xuja pana a nie anakonda
                                żeś znowu pomylił regały w Auchan, zamiast Heli No2 z działu akcesoriów
                                erotycznych żeś zapędził się za regał z pampersami i przechwycił dmuchanego
                                pomarańczowego węża z opisem dozowlone od lat 3
                                • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:10
                                  nie jestem durny!
                                  nie rozmawiałbym trzy godziny z dmuchanym wężem...
                                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:11
                                    dlaczego nie? z dmuchaną Helą rozmawiałaeś nie tylko o dmuchaniu!i to czasem
                                    przez całą noc!
                                    • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:13
                                      no, jeśli według Ciebie to była rozmowa...
                                      poza tym Hela była inteligentna jak Doda, a to chyba o czymś świadczy prawda?
                                      • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:15
                                        to chylę czoło....nie znałem Heli od tej strony
                                        ale do xuja pana! nie wypieraj sie gumowego węża!
                                        • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:18
                                          bo to była ta sławna anakonda!
                                          • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:21
                                            ta...słynna

made in china,
                                            transport nr 2367,
                                            sztuk 1200
                                            cena 9.99zł
                                            • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:22
                                              mówiła, że nie ma rodzeństwa
                                              a ja chyba lepiej wiem co mi z sedesu wyłazi!
                                              • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:23
                                                klamała chińska menda
                                                za Ty wiesz lepiej co do niego włazi
                                                • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:24
                                                  mówiła, że jest brazylijką...
                                                  moja głowa tylko :)
                                                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:29
                                                    i znów Cię okłamała...
                                                    ehhh...te młode chłopaki...tak ufają kobietom, nawet tym gumowym

wiec Nekro...lekcja numer jeden: nigdy, ale to nigdy nie ufaj kobiecie!
                                                    uśmiechaj się, przytakuj, kup jej nowy wentyl, nadmuchaj jak jej powietrze
                                                    zejdzie, kup plaster jak się przekłuje... ale nie ufaj!
                                                  • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:32
                                                    zapiszę sobie
                                                    dobrze, że mam takich doświadczonych znajomych na forum co zawsze doradzą
                                                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:35
                                                    notuj Delgat, notuj...
                                                  • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:37
                                                    wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8452913&rfbawp=1155062222.290&ticaid=121bc
                                                    cholera, co raz więcej o mnie wiedzą
                                                    jak coś to będzie można się u Ciebie przekimać pare nocy?
                                                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 20:42
                                                    nie ma problemu
                                                    ale Anakondy nie bierz..za bardzo się rzuca w oczy...najlepiej ją zabij bo za
                                                    dużo wie
                                                  • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 21:21
                                                    może zrobię z niej roladę
                                                  • aanneett Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:05
                                                    makbrajd napisał:

> i znów Cię okłamała...
                                                    > ehhh...te młode chłopaki...tak ufają kobietom, nawet tym gumowym
                                                    >
                                                    > wiec Nekro...lekcja numer jeden: nigdy, ale to nigdy nie ufaj kobiecie!
                                                    > uśmiechaj się, przytakuj, kup jej nowy wentyl, nadmuchaj jak jej powietrze
                                                    > zejdzie, kup plaster jak się przekłuje... ale nie ufaj!

msw
                                                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:10
                                                    aanneett napisała:

> makbrajd napisał:
                                                    >
                                                    > > i znów Cię okłamała...
                                                    > > ehhh...te młode chłopaki...tak ufają kobietom, nawet tym gumowym
                                                    > >
                                                    > > wiec Nekro...lekcja numer jeden: nigdy, ale to nigdy nie ufaj kobiecie!
                                                    > > uśmiechaj się, przytakuj, kup jej nowy wentyl, nadmuchaj jak jej powietrz
                                                    > e
                                                    > > zejdzie, kup plaster jak się przekłuje... ale nie ufaj!
                                                    >
                                                    > msw

a cóz w tym msw? hę?
                                                  • aanneett Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:14
                                                    makbrajd napisał:

>uśmiechaj się, przytakuj, kup jej nowy wentyl, nadmuchaj jak jej po
                                                    > wietrz
                                                    > > e
                                                    > > > zejdzie, kup plaster jak się przekłuje... ale nie ufaj!
                                                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:17
                                                    z naciskiem na "nie ufaj", co w tym msw??
                                                    samo życie...(ehhh...chyba zacznę brać te tabletki bo zaczynam gadać banałami)
                                                  • aanneett Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:19
                                                    a nic, tak się chciałam wam w wątek wpieprzyć :P
                                                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:20
                                                    ot "bsm"
                                                  • aanneett Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:26
                                                    badania społeczne i marketingowe?
                                                    bractwo srebnych mieczy?
                                                    bi8blijne stowarzyszenie biblijne?
                                                    czy beskidzka spółdzielnia mieszkaniowa?
                                                  • aanneett Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:27
                                                    biblijne stowarzyszenie misyjne :)
                                                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:29
                                                    burżuj sepleniący mimochodem
                                                  • makbrajd Re: słyszycie? on nadal gra.... 08.08.06, 23:43
                                                    a tak naprawdę...to chodziło o Bydgoską Spóldzielnię Mieszkaniową
                                                    (jutro idę walczyć tam, ha!)
                                                  • aanneett Re: słyszycie? on nadal gra.... 09.08.06, 00:02
                                                    ha, blisko byłam :)
                                                  • nekroskop88 Re: słyszycie? on nadal gra.... 09.08.06, 08:26
                                                    ten skrót zarezerwowany jest dla Białostockiej Spółdzielni Mieszkaniowej!
                                                    a poza tym - używacie naszej nazwy akademii medycznej AMB - wstyd!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka