nezja 08.08.06, 15:18 ...w tle tylko ptaków spiew , na twarzy czuc ciepły powiew letniego wiatru...tez pieknie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppoblocki Re: Zniewalająca cisza ... 08.08.06, 16:09 Ja, jak jest "letni wiatr" to czuję "letni powiew" :P hihi.. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zniewalająca cisza ... 08.08.06, 17:19 ppoblocki napisał: > Ja, jak jest "letni wiatr" to czuję "letni powiew" :P > hihi.. ...................... Tia....a świstak - siedzi , bo sreberka były kradzione . ps: masło-maślane , bułka z masłem ;ppp;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Zniewalająca cisza ... 08.08.06, 17:21 Masło zrobione z masła? Masło nałozone na bułkę? <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Zniewalająca cisza ... 08.08.06, 20:07 girl,yoy will a woman soon.... a ja sobie pośpiewam,bo śpiewać k. każdy może....... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiazet Re: Zniewalająca cisza ... 08.08.06, 20:51 Cisza,która rzuca na kolana może sie zdarzyć tylko w Tatrach.Ale nie w takich miejscach typu Morskie Oko.Taka cisza może sie zdarzyć tylko w jednym miejscu.Tam jestem tylko ja i góry.... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zniewalająca cisza ... 08.08.06, 22:00 A w niedalekiej odleglosci,takiej ze nikomu i tak nie uda sie uciec w bezpieczne miejsce na czas,czai sie tornado co najmniej o sile 4. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zniewalająca cisza ... 08.08.06, 22:02 leziox napisał: > A w niedalekiej odleglosci,takiej ze nikomu i tak nie uda sie uciec w bezpieczn > e > miejsce na czas,czai sie tornado co najmniej o sile 4. ...................... Czyli ......Ja ....mniej- wiecej ta skala;p;-) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Zniewalająca cisza ... 08.08.06, 22:06 Wiec strzec sie trzeba huraganu Nezja,oj strzec sie trza i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś