Dodaj do ulubionych

Straszna pułapka czasu

IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 20:44
Czy to dzisiaj tylko tu tak działa,czy i u was?
Bo u mnie czas zdechł.Minuty biegną tak wolno,jak dni a godziny jak lata.
W ciągu minuty od położenia się do wyrka wyspałem się,zrobiłem też mnóstwo
innych rzeczy i zegar się nie posunął ani trochę.
Wskazówki się nie przykleiły.Teoretycznie chodzi,bo cyka tam coś.W telewizji
ciągle nowe rzeczy i znowu zegarowi się nie śpieszy.W duszy minęła
godzina,Na zegarze dwie minuty.I tego właśnie nie rozumiem.Jest coś,o czym
powinienem wiedzieć?
Gdzie ja kurwa jestem,w zaklętej pętli czasu,czy tylko po prostu zwariowałem?

Obserwuj wątek
    • poranny_wzwod_wwa Re: Straszna pułapka czasu 17.02.03, 20:56
      Zwariowales.
      • Gość: leziox Re: Straszna pułapka czasu IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 21:02
        Ty lepiej Wzwodzik wysłuchaj moich poważnych ostrzeżeń.Bo ja tak przypomniałem
        że w życiu raz się wariuje tylko,a to już raz było u mnie przecie.
        Więc chyba nadchodzi koniec świata,czarna noc nad nami się rozpościera,
        impotencja gwałtowna u mężczyzn i biustu opadanie u kobiet się zbliża,a moce
        piekielnie czyhają za rogiem,by nasze ostatnie złotówki nam z portmonetek
        wyssać,co ja mówię,podpierdolić nam te portmonetki.

Wszyscy rozsądni chwytają za winko owocowe za 4,50 zł i się oczyszczają...z win
        i wina...
        • poranny_wzwod_wwa Re: Straszna pułapka czasu 17.02.03, 21:05
          Obiecuje wychleptac winko i przemyslec kwestie czasu. Moze rzeczywiscie zbyt
          prosto don podszedlem.
          • stonka_ziemniaczana Re: Straszna pułapka czasu 17.02.03, 21:27
            to ja lecem po ziemniaczki, chrup,chrup
            • Gość: leziox Re: Straszna pułapka czasu IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 21:49
              I tu ten szkodnik Stonka się przypałętał,azotoxu na swołocz nie ma,ani innego
              atomu...
              • randia_ Re: Straszna pułapka czasu 17.02.03, 22:11
                Tylko nie szkodnik, tylko nie szkodnik!!!:)))))))))))))))))
                • Gość: leziox Re: Straszna pułapka czasu IP: *.arcor-ip.net 17.02.03, 22:20
                  Stonka to szkodnik ale nie Szkodnik,a szkodnik to Stonka ale nie Szkodnik.
                  Poniał?
                  • Gość: samanta sadny dzien IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 23:29
                    Czas to male piffffo!ja mialam dzisiaj sadny dzien.Nie dosyc ze wstac musialam
                    do pracy o 6 ( niech skona w bolesciach ,kto wymyslil szkoly od 8 rano!) ,czas
                    wlokl sie jak najbardziej flaczate flaki z najbardziej oleistym olejem ,
                    okazalo sie ,ze zwolalam zebranie rodzicow na 16.02 a przeciez 16 to byla
                    niedziela ,wrocilam do domu i okazalo sie ,ze moje dziecie zjebcalo
                    komputer,musialam siem umowic na to konto z facetem ,ktorego olalam bylam 2 dni
                    temu...Jezuuuuu...czy masz dla mnie dzisiaj jeszcze jakas niespodzianke??? No
                    ale mimo to milej nocki gadzinki wam zycze:)))))))
                    • randia_ Re: sadny dzien 17.02.03, 23:31
                      Słodki cmooooooooooooook..:)**********
                      To na pocieszenie...:)))))
                      • Gość: samanta Re: sadny dzien IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 23:33
                        wcale sie nie zdziwie jesli w tej chwili zarazilas mnie katarem...Psik!
                        Aaaaa...psik! No nie mowilam?! Bosssssssssko!!!!!!!!!:)
                        • randia_ Re: sadny dzien 17.02.03, 23:35
                          Nie mogę ale optymizmem zawiało....:)))))
                          • Gość: samanta Re: sadny dzien IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 23:58
                            ty sie corka nie dziw!Po takim dniu to mozna nawet w czasie snu ryja sobie
                            rozbic o astralna latarnie a co dopiero zlapac wirtualny katar! A teraz adieu
                            Fruzia,spadam do spaciu!cmooooook!:)
    • mathildae Re: Straszna pułapka czasu 18.02.03, 10:31
      life is brutal;)
      czasem wpadasz w spirale czasu. i wtedy wydaje Ci sie, ze to twoj Lot na
      kukulczym gniazdem, ze to Ty jestes McMurphy, siedzisz w sali pelnej czubkow, a
      znienawidzona, biusciasta i ohydnie higieniczna siostra Rachel znowu
      zastosowala swoja stara sztuczke i wstrzyknela jakis gaz pod cyferblat zegara
      sciennego, bo mozesz przysiac, ze wskazowki obracaja sie wolniej.
      albo stoisz jedna noga w czasie przeszlym, druga w przyszlym, a terazniejszosc
      wcale Cie nie satysfakcjonuje.
      takie nanosekundy trzeba po prostu przespac i tyle....
      • Gość: martucha_ Re: Straszna pułapka czasu IP: *.chello.pl 18.02.03, 15:27
        tutaj pasuje doskonale moja ulubiona praca Salvadora Dali pt. Trwalosc pamieci.
        jakby sie czas zatrzymal na obrazie.
        • mathildae Re: Straszna pułapka czasu 18.02.03, 15:51
          ten z rozwalkowanymi plackami zegarow? i tym jasnym blizej nie zidentyfikowanym
          ksztaltem? hmmmm...
          • stonka_ziemniaczana Re: Straszna pułapka czasu 18.02.03, 16:22
            placki zegarowe- a fe, placki ziemniaczane-mniam, mniam
            • Gość: leziox Re: Straszna pułapka czasu IP: *.arcor-ip.net 18.02.03, 16:55
              Pomijam już fakt stałegp pobytu Stonki-szkodnika tutaj,bo jeszcze nikt
              parszywca nie wytępił jednego.
              Ale co wy tu z tym wałkowaniem zegarów,co?Ja mam tylko jeden jedyny zegar
              ścienny i to na baterię,na drugi mnie nie stać i nie dam
              go ,kurwa,rozwałkować,bo kto mi potem powie,że to już czas na balangę do wawki
              jechać,co?
              MAAAAAAAAAAATTTTTHIIII!!!!
              Ty będziesz szczególnie miło oczekiwana na spotkaniu,bo jak cię nie będzie,to
              obiecuję w tym miejscu solennie i przy ludziach:
              Te ciekawostki co je dla ciebie mam,zaniosę na most Gdanski,tam będę w
              towarzystwie paru świadków z forum darł toto na strzępki i wrzucał do Wisły.
              A twój późniejszy płacz słychać będzie w wielu dzielnicach stolycy.No.Tak co ma
              być Matylda ciocia w piątek w balangerowni.
              • Gość: leziox Re: Straszna pułapka czasu IP: *.arcor-ip.net 18.02.03, 16:56
                A że jezdem debilem, to nie wspomniałem o takim małym szczególe,że w piątek,ale
                7-go martucha,eee,znaczy marca,hehe.
                • stonka_ziemniaczana Re: Straszna pułapka czasu 18.02.03, 17:14
                  zabierz ziemniaki, bedziemy chrupac chrup-chrup
                  • Gość: martucja_ Re: Straszna pułapka czasu IP: *.chello.pl 18.02.03, 17:29
                    chyba kartofle
                    • Gość: martucha_ errata IP: *.chello.pl 18.02.03, 17:37
                      ze zmeczenia juz sama nie umiem bezblednie podpisac nickiem wlasnego posta
                      • stonka_ziemniaczana Re: errata 18.02.03, 17:45
                        kartofelen-salade, moze byc
                        • Gość: martucha_ Re: errata IP: *.chello.pl 18.02.03, 17:45
                          a fe! :(
                        • mathildae Re: errata 18.02.03, 17:51
                          rozgniotlabym obcasem ten amerykanski spad, ale sie brzydze;((((
                          niech ja jakis rolnik malorolny widlami po paskach poglaska - fuj!fuj!

• mathildae Re: Straszna pułapka czasu 18.02.03, 17:49
                spox, Leziu! Dalemu te zegary niejaka Gala rozwalkowywala. wiesz, jak sie Dali
                gdzies zawieruszyl, to zonka nie czekala bezczynnie na powrot marnotrawnego
                meza, tylko robila makaron na niedzielny obiad. a ze staruszek jednego dnia
                szczegolnie dlugo do domku nie wracal, wtedy zdenerwowala sie troche jejmosc
                Dali (charakterna z niej kobieta byla;)) i w amoku tego walkowania kilka
                zegarow na placki przerobila, co pozniej mistrz uwiecznil na obrazie. tedy
                tytul tego dziela - "Trwalosc pamieci" - odnosi sie wlasnie do pamietliwosci
                pani Dali i tej przecietnej popularnej, zwyczajowej scenki malzenskiej a nie
                zadnych tam refleksji nad uplywem czasu straconego;)))

tak wiec, nie boj sie, Leziowaty, o swoj antyk z pijana kukulka - bezpieczny on
                i poki strzec go bedziesz, nikt go na ciasto na makaron nie przerobi;) i
                przypominam Ci, ze zegar balangowy - biologiczny, znaczy sie - jest w Twoim,
                jak i w przypadku kazdego innego stworzenia, wewnetrznym elementem wirtualnym
                Twego ciala! stracic go nie jest latwo;)

kierujac rozmowe nasza na glowny tor - tak zes pieknie zawyl ku mnie, ze az w
                naszej nadwislanskiej stolycy wszystkie zule lby ciezkie od egzystencjalnych
                mysli popodnosily znad flaszek pelnych plynu zapomnienia. rozczuliles mnie;)))
                zjawie sie niechybnie! rzeknij tylko na ktorym spotkamy sie moscie?:

buziaki, mordeczko -
                Mathi*)

• Gość: leziox Re: Straszna pułapka czasu IP: *.arcor-ip.net 19.02.03, 16:50
                  Gwoli ścisłości-Gala to była muza Dalego.No.
                  Na moście się spotykać nie będziem,tylko w jakiejś knajpie podłej,upadłej i
                  taniej,są już podejrzenia co do nazwy,bo Randia nadal nie chce pary z gęby
                  puścić na temat knajpy innej i też rzekomo niezłej,więc co ja mam biedny żuczek
                  zrobić?
                  Ciocia,już się cieszę na tą kasę co od ciebie dostanę za milczenie,hyhyhyhy!
                  • Gość: martucha_ Re: Straszna pułapka czasu IP: *.chello.pl 19.02.03, 17:00
                    no przeciez mialo byc w jakiejs bramie na Pradze!
                    • Gość: leziox Re: Straszna pułapka czasu IP: *.arcor-ip.net 19.02.03, 17:09
                      Martek,w bramie na Pradze to miało być zupełnie co innego.
                      Obowiazek i przyjemności to dwie różne sprawy.
                      • martucha_ Re: Straszna pułapka czasu 19.02.03, 17:11
                        hehe, a ja myslalam, ze laczysz przyjemnosc z obowiazkiem.
                  • mathildae Re: Straszna pułapka czasu 19.02.03, 17:16
                    Gala byla zona i muza. z reszta nie wazne - jak muza to i zona;)))
                    dobrze, zes sie wyplatal z tej spirali czasu.
                    z pozdrowieniami dla wspolnika w zmowie milczenia
                    Mathi*)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka