el.magico Re: w zasadzie, to chodzi mi o 'kłÓtliwą jędzę' : 21.02.03, 21:20 jedna z nich napewno mieszka u mnie na 2p.non stop do mnie puka oznajmiając co jej sie niepodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: w zasadzie, to chodzi mi o 'kłÓtliwą jędzę' : 24.02.03, 23:49 Kiedyś "chlapnąłem" całkiem nieswiadomie komuś taki tekścik. To miał być żart, ale do śmiechu mi nie było... Nie myslałem, że można kogoś zranić "dowcipem". Ale cóż, już taki jestem. Gębę mam nie wyparzoną od dziecka. Co usłyszałem w odpowiedzi ? FUCK OFF ! Nie pomogły przeprosiny i tłumaczenia. zFUCK-ałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw od tamtej pory 24.02.03, 23:53 staram się brać przykład z tej sceny : "...Zanim coś powiecie (...), to się najpierw głęboko zastanówcie. Nazwisko! -eee... - Nazwisko! - Właśnie zastanawiam się......" Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: od tamtej pory 25.02.03, 19:05 mhmm... no tak :))) ale niewyparzona buzke mozna wyparzyc bardzo dopaprykowanym bigosikiem, np :))) gotujemy moze cos? czy tylko herbatka/kawka? :))) pzdro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: od tamtej pory 25.02.03, 22:17 Marzę już od długiego czasu o wyparzeniu mordki bigosikiem :) Ja daję kapustę, bociek, i miensko... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: 'kłutliwa jędza' - kto to jest ? 26.02.03, 12:28 Ja jak mam napięcie p.m. Odpowiedz Link Zgłoś