Dodaj do ulubionych

obili mi mordę pod nocnym

19.08.06, 03:18
a mozę jednak nie?
tzn....w sumie to byłoby nawet łatwiejsze do zniesienia
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 08:42
      obiłeś mordę ekspedientce w nocnym
      a może jednak nie?
      • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 09:35
        a jednak zdecydowanie nie
        • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 09:44
          bo zupa nie była za słona?
          • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 09:47
            zupy sam robię
            • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 09:51
              knorr gorący kubek
              • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 09:53
                no cóż
                trza być samowystarczalnym
                i mieć zawsze pod ręką kubek, torebkę knorra i herbaty
                • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 09:56
                  czasem warto mieć wodę
                  tak na sucho to nie bardzo na żołądek
                  • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 09:59
                    z wodą jest zawsze problem
                    ale z drugiej strony zawsze znajdzie się nawet obcy, który jej nie odmówi
                    • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 10:01
                      zwłaszcza jak się ma podręczny pistolet
                      • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 10:14
                        wolę piłę łańcuchową
                        • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 10:22
                          ja używam Nutopii :)
                          • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 10:37
                            ja nie mogę
                            • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 10:52
                              biedactwo
                              • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 10:59
                                przywyczajon ja
                                • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:05
                                  może zjedz zupkie?
                                  • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:13
                                    teraz odkurzam
                                    potem mycie podłogi, nabłyszczanie paneli, zmycie garów...na zupę nie mam co
                                    liczyć
                                    ale pod wieczór mam plan się upodlić...podczas mycia garów muszę obmyśleć plan
                                    i miejsce akcji...no i bohaterów
                                    • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:19
                                      (ale jakby co to banana zawsze znajdę dla ciebie nekro...no i ogórka swieżego
                                      też)
                                      • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:28
                                        za banana i ogórka pomogę Ci sprzątać
                                        jakaś solidarność musi być!
                                        • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:39
                                          pierwsza wersja wieczornego planu: obejrzę pod rząd 13 odcinków M jak Miłość
                                          a ty nekro możesz w tym czasie umyć okna bo to przyjemność sama
                                          • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:41
                                            i tak nie wytrzymasz 13 odcinków
                                            • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:44
                                              ej...jestem dobrej myśli...ostatnio przebrnąłem przez dżingla wstępnego i
                                              napisy początkowe...
                                              • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:46
                                                wow
                                                jak będziesz ćwiczył to za 10 lat dotrwasz do połowy
                                                • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:48
                                                  też tak myślę...
                                                  ale boję się, że mnie zrobią w konia i przestaną kręcić tę szlachetną i jakże
                                                  prawdziwie-życiową historię
                                                  • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:49
                                                    pojedziesz do Rosji, oni tam będą kręcić coś podobnego
                                                  • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:51
                                                    w sumie...zawsze zostaje w odwodzie Moda na sukces...to się nigdy nie
                                                    skończy....woda wytryśnie ze skał, ogniste kule spadną na nasze domy, czarny
                                                    rycerz będzie ścinał nasze głowy...a sukces będzie zawsze w modzie
                                          • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:43
                                            (a poza tym coś z korkami się poprawiło, bo zazwyczaj jak odpalam odkurzacz a
                                            komp sobie śpiewa to pada napięcie w całym mieszkaniu) a dziś nic...więc
                                            Fernando Ribeiro się dalej produkuje zawodząc

(ale to nic, jak jeszcze mieszkaliśmy w kawalerce to jak wypieprzyłem korki w
                                            mieszkaniu to nie było prądu na całej klatce schodowej:)
                                            • nekroskop88 Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:45
                                              > (a poza tym coś z korkami się poprawiło, bo zazwyczaj jak odpalam odkurzacz a
                                              > komp sobie śpiewa to pada napięcie w całym mieszkaniu) a dziś nic...więc
                                              > Fernando Ribeiro się dalej produkuje zawodząc

Ribeiro? A to coś takiego jak Natalia Oreiro?

> (ale to nic, jak jeszcze mieszkaliśmy w kawalerce to jak wypieprzyłem korki w
                                              > mieszkaniu to nie było prądu na całej klatce schodowej:)

to pewnie było wtedy jak w całej Polsce nie było prądu
                                              • makbrajd Re: obili mi mordę pod nocnym 19.08.06, 11:47
                                                nekroskop88 napisał:

> Ribeiro? A to coś takiego jak Natalia Oreiro?

nawet podobny
                                                www.geocities.com/ravey01/dae1.JPG

>
                                                > to pewnie było wtedy jak w całej Polsce nie było prądu
                                                >
                                                >

w Bieszczadach się ostał
                                                (tradycje łukasiewiczowskie niewątpliwie tam zadziałały)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka