obly 19.08.06, 13:48 www.spi.pl/angelus/fabula.html www.spi.pl/angelus/fabula.html 1. obejrzyj film 2. poczytaj o niezbędnych faktach historycznych 3. wypowiedz sie albo nie proszę państwa, no proszę państwa no co też państwo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skajstop Re: praca domowa 19.08.06, 13:57 Jakbym miał film, tobym się wypowiedział. A tak, to się nie wypowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: praca domowa 19.08.06, 14:04 Film możesz mieć, a nawet musisz, bo to chyba jeden z najlepszych polskich filmów w ogóle, a najpiękniejszy film o Śląsku to na pewno. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: praca domowa 19.08.06, 14:07 ja bym powiedział: jest to najgłębszy film polski jaki widziałem. rejs jest przy nim "tylko" fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: praca domowa 19.08.06, 14:12 Dziwna kategoria porównawcza, bo Angelus jest o czymś, a Rejs to pierdoła bawiąca chyba tylko rówieśników Tyma i Piwowskiego. Da się to obejrzeć raz a i tak cza się zmuszać. A Angelusa mogę sobie puszczać w kółko na przemian z Cżłowiekiem z Rio i Ewangelią wg Harry'ego (oba też Majewskiego). No i kolejny plus, że sporo z tego filmu kręcono w mojej wsi, jakieś pincet metrów od mojego familoka:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: praca domowa 19.08.06, 14:16 brajn!!! mogę cię dotknąć????? zgadzam sie co do rejsu - wcghodzę w resztę filmów LM. Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: praca domowa 19.08.06, 14:17 to mi tylko potwierdza ze najlepsze zdarza się zawsze w krzokach co to nikto nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: praca domowa 19.08.06, 14:22 A mła sobie wczoraj obejrzał takie starocie - "Videodrome". I mła utwierdził się w przekonaniu, że James Woods to jest porządna firma... PS. "Angelusa" mogę ewentualnie gdziesik w sieci upnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: praca domowa 19.08.06, 14:37 No Videodrom tyz porządna rzecz. Ty Promiś, a zdobędziesz mi skądes Spidera, tegoz samego Cronneberga? Bo mi zeżarło i film i książke a lubie bardzo P:) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: praca domowa 19.08.06, 14:38 Mówisz - masz ;) Btw, wieczorkiem Takashi Miike zacznie straszyć na ftopie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: praca domowa 19.08.06, 14:39 imprinta już szarpnąłem soulem:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: praca domowa 19.08.06, 14:44 No wiesz - Slsk i ja mamy wykopane topory wojenne ;) Ty chcesz film czy torrent do tego "Spidera"? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: praca domowa 19.08.06, 14:58 Film bejbe, nie używam torrentów, bo nie mam tyle placu na dysku:) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: praca domowa 19.08.06, 15:10 No to dopiero jutro na ftopie - W odróżnieniu od "Spidermana" "Spider" bez "mana" ma mało źródełek i sysa niemrawo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: praca domowa 19.08.06, 14:23 Rejs jest momentami zabawny, ale to nie jest jakiś wielki film, on jest zabawny i momentami lekko straszny w kontekście. Ja go lubię, ale bez przesady... są lepsze filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: praca domowa 19.08.06, 14:10 Słyszałem, że dobry, nigdy mi nie wszedł w okoliczność po prostu. Mniemam, że zdołam jakos nadrobić tę przykrą zaległość :) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: praca domowa 19.08.06, 14:13 nie będziemy się bawic w uploady, bo to akurat mam na dvd, i nie chce mi się w wąskie gardło sieci pchać 4.7GB danych przez tydzi3eń, ale z dzika ochotą Ci go pożycze albo i sprezencę, bo to film, co musi sie mnożyć.:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakotakot Re: praca domowa 19.08.06, 14:22 Brejnu, mozesz podrzucic jakis link do miejsca gdzie mozna ten film kupic? Bo szukom i szukom i znalezc nie mogie. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: praca domowa 19.08.06, 14:35 www.emarkt.pl/angelus-dvd-p-2845.htmlvoila. Z tym, że jak masz za wielka woda dostep do polskojęzycznej prasy dla pań wyfiokowanych i kur z ambicjami, to juz parę razy był bonusem. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: praca domowa 19.08.06, 14:42 poprawka linki: www.gigant.pl/index.asp?sid=jluklaqpuajcvuvhdxowflsoxyvkpu&r_url=/html/produkt.asp? p=pndotoobdmgqwuagfpqa||sid= www.emarkt.pl/angelus-dvd-p-2845.html e-dvd.pl/?v=film&id=4817&PHPSESSID=e528cca368170c94bcf3432a84e0d5b0 Odpowiedz Link Zgłoś
jakotakot Re: praca domowa 19.08.06, 15:01 Dzieki, tylko, ze wlasnie mnie olsnilo, ze po raz ostatni wykorzystalam w laptopie opcje odgrywania dividisow europejskich :( Moj Mac pozwala se zmienic te opcje ino kilka razy - swinia. Musze szukac lokalnie. A tymi magazynami nie kaz mi sie katowac ! Odpowiedz Link Zgłoś