_mea_ 23.02.03, 21:07 skoro dziekimy sie smutkami, radosciami to ja tez podziele sie z Wami moja dzisiejsza wesoloscia. Starczy dla kazdego:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: skoro... 23.02.03, 21:45 Mea :)) usmiechem i radoscia wiecej mozna zdzialac :)) pozdrki serdeczne Tobie i Wam poduchowiczom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw :)))))))))))))) 23.02.03, 21:55 Huuuuraaaa ! wesoły wątek <rzulwmachswoimrzulwimogonkiem> Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: :)))))))))))))) 24.02.03, 20:48 "Ach, jak przyjemnie...." Ulalko pozdrawiam i Ciebie, kochana i rzulwika k0chanego... no, no... koniec tego kochania:)))) co za duzo,..... to nerwowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: :)))))))))))))) 24.02.03, 22:28 usmiecham sie i na final do Was :))))) Rzulwiku, tylko nie nadwyrez ogonka, niech zostanie na jutrzejsza radosc :)) pozdrooveczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Re: :)))))))))))))) 27.02.03, 11:53 "wiosna, wiosna, wiosna ach, to Ty... " dzis po raz pierwszy od dawna poczulam wiosne... sniegi topnieja, temperatura uczuc rosnie. " wiosna, wiosna,wiosna ach, to Ty.." buziaczki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: :)))))))))))))) 27.02.03, 21:29 a mnie sie wiosennie przypaletal jakis smutek... dziekuje Mea za Twoje dobre nastroje i fluidy, ktore od nich bija :))) od razu lepiej :)) pozdrooveczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: :)))))))))))))) 27.02.03, 22:37 To pewnie jakiś jesienny. Mróz chwycił i nie uciekł. Ale zaraz wiosna, to pogna :) Odpowiedz Link Zgłoś
_mea_ Przepowiednia 01.03.03, 12:40 Ulaleczko, mam dla Ciebie przepowiednie.... Wstaniesz sobie ktoregos dnia wczesnie rano wyjrzysz okienko i zobaczysz, jak razem z Toba wstaje slonce. Pomysl sobie wtedy, ze dzis swieci ono specjalnie dla Ciebie... Od tej chwili smutki znikna... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Przepowiednia 01.03.03, 21:38 a ja tak bardzo sie staram i nic :(:(:( jedni marzna inni czekaja na ciepelko a mnie wciaz wiatr przegania :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Przepowiednia 01.03.03, 21:42 Ale kiedy zagladasz do nas, to od razu cieplej się robi :)) A wiatr też się zmęczy. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Przepowiednia 01.03.03, 21:56 ufffffffff ulzylo, dzieki. juz sie wyspales? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Przepowiednia 01.03.03, 22:01 troszkię ;) dzięki, a co porabia Slonko wieczorkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Przepowiednia 01.03.03, 22:02 zastanawia sie czy mu pora dnie sie nie pomieszla?:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Przepowiednia 01.03.03, 22:08 ale juz dawno powinno pojsc spac wiec paaaaaaaaaa papapapa jutro Wam poswiece Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Przepowiednia 02.03.03, 00:01 rzulw napisał: > troszkię ;) > dzięki, a co porabia Slonko wieczorkiem ? grzeje ,ale już innym. Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: :)))))))))))))) 01.03.03, 23:56 rzulw napisał: > ale jak miło :) ...i ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś