Dodaj do ulubionych

APPOLLO KUMPLU (Maciek w razie czego pomoże

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.11.01, 11:36
No teraz wynoszĘsię na kilka dni naprawdę.
Ten piep... biznes mnie chwilę zatrzymał.
Co do tego biznesu w Warszawie to cholernie dobry pomysł ...)

TYLKO PILNUJ nasze przeurocze i i miłe nieblondyneczki Harpie, żeby do
czasu naszego powrotu nie dorwały żadnej nowej blondyneczki i jej nie
rozszarpały za sam śliczny kolorek włosów !!!!

Siemano (co do kart, jak się za wcześnie wyzerują lub gorzej-debet - TRZYMAM ZA
SŁOWO :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ...,, Re: APPOLLO KUMPLU (Maciek w razie czego pomoże IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.11.01, 11:49
      naszego powrotu tzn. mojego i przeuroczej, jasnowłosej ...
      • Gość: Apollo Re: APPOLLO KUMPLU (Maciek w razie czego pomoże IP: *.enter.net 04.11.01, 23:59
        Powodzenia i pelny luz.Kliknij jak wrocisz.Jestes jeden z nielicznych na tym
        forum ok.Karty masz pewne, szalej na full.Pozdrawiam Z Powazaniem Apollo
    • Gość: ...,, Re: APPOLLO KUMPLU (Maciek w razie czego pomoże IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 17:25
      Siemano Apollo, juz jestem spowrotem, troszke zostało ...)
      Widzę, że ładna burzę wywołałeś po moim wyjeżdzie ...
      • Gość: Apollo Re: Wielokropek IP: *.enter.net 07.11.01, 18:37
        Napisz jak po Twojej burzy.Na forum nic sie nie zmienilo,niektorzy probuja
        wulgaryzmy innych wcisnac na moje konto.Ci wspaniali nieomylni/dla ulatwienia
        podpowiem iz sa pod caloroczna ochrona/
        Powoli trace ochote na wdawanie sie w przepychanki.
        Pozdrawiam Apollo
        • Gość: ...,, Re: Appollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 18:54
          Burza niestety nie trwała długo, musiałem NIESTETY wcześniej wracać, ale za
          tydzień-dwa zrobiw ciąg dalszy. Za to tylko plastikowe karteczki za bardzo nie
          ucierpiały ..:) Kto inny strasznie płakał ..:)
          Co Ty gadasz o tej nudzie - po tym, jak wyjechałem, to włozyłes kij w mrowisko,
          przeglądałem trochę. A naszą kochaną "ekspertkę nr.1 od wszystkiego za
          wyjątkiem dzikich zwierzątek)to już totalnie "uraczyłeś.

Chyba masz racje - nadchodzi nowa era/generacja blondynek - myślących,
          ślicznych, uroczych - i co powiedza nasze przeurocze nieblondyneczki - może
          nowy watek, hi,hi
          Siemano, troche jeszcze pracuję
          P.S>: fakt, teraz totalna nuda tutaj, wszyscy pochowali sie po swoich wątkach.
          • Gość: Apollo Re: Wielokropek IP: *.enter.net 07.11.01, 23:04
            Zabawa ,zabawa, nie posadzaj mnie o wypowiedzi pod adresem ;przemilej;Samanty.
            Szczecin nie jest miastem portowym.Pozdrawiam Apollo
            • Gość: ...,, Re: Apollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.11.01, 23:07
              A kto tutaj mówił o naszej przemiłej Samantce ...

To co nowy wątek: o ślicznych, przeuroczych blondi i na dodatek myślących
              (poważnie)
              • Gość: Apollo Re: Wielokropek-nowy watek IP: *.enter.net 08.11.01, 01:52
                Ty jako ;starszy;na forum podejmujesz decyzje o temacie np.Dwoch Starszych**
                Panow/z mlodzienczymi duszyczkami**/, zaprasza Dwie /niekoniecznie**/
                blondynki na nartki polaczone z wyluzdanym** sexem,/niekoniecznie** wyluzdanym/
                ***-niepotrzebne skreslic
                Pozdrawiam Apollo
                Ps.Proponuje ASPEN
                • Gość: Cwm Tatw Re: Wielokropek-nowy watek IP: *.abo.wanadoo.fr 08.11.01, 02:18
                  Why not Gstaad or Mégève....
                  • Gość: Apollo Re: Do Bizona IP: *.enter.net 08.11.01, 05:36
                    Zaczynasz byc nudny i smutny.Oznaka starosci???Mimo wszystko milego dnia Zycze
                    Apollo
                • Gość: ...,, Re: Appollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 08:23
                  O.K. pomyślę, ale troszkę później - w firmie za bardzo nie mogę, bo nonstop
                  krecą sie wookół mnie trzy śliczne, młode blond włose dziewczyny (z nowej ery -
                  myślące)- i na dodatek bardzo lubią swojego szefa ..:))

Bizona nie denerwuj, niech sobie pogada - on tylko w nocy jest sobą - w dzień
                  podlega totalitarnej kontroli ...
                  • Gość: ...,, Re: Appollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.11.01, 14:50
                    Już troche wymysliłem, ale czy dopuszczamy farbowanie włosów ??:)))
    • Gość: ...,, Re: APPOLLO KUMPLU (Maciek w razie czego pomoże IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 00:16
      Jestes, czy Cie nie ma.
      Zaraz wynoszę sie , a chciałem ustalic treść
      • Gość: trapszo Re: APPOLLO KUMPLU (Maciek w razie czego pomoże IP: *.access.nacamar.de 09.11.01, 00:24
        Ale jajo!!!

Pozdrawiam
        • Gość: ...,, Re: trapszo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 00:28
          Z czym jaja ???

Myslisz, że nasz epanie na tym portalu nas zabiją za to głoszenie:)))
          • Gość: Apollo Re:Wielokropek IP: 63.94.131.* 09.11.01, 05:12
            Jestem tylko w innych godzinach.Polegam na Tobie i Twojej wyobrazni.Pozdrawiam
            Apollo
            Ps.Bizon jest ok /sorry moge sie mylic/
    • Gość: ...,, Re: APPOLLO KUMPLU (Maciek w razie czego pomoże IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 16:07
      Apollo ja chwilowo znikam, a teraz Ty rdź wieczorem.
      Zobacz co sie cholera porobiło (wątek: cudblondyneczki).
      My im raj odzyskany, a te odrazu kluczyki i jakies inne bzdurki.

Przejmujesz pałeczke do jutra rana.

Cześć
      pp.s.: albo załóż jakis inny wątek - jak to sie robi tam, gdzie jestes ?:)))
      • Gość: Apollo Re: .......kumplu IP: *.enter.net 09.11.01, 17:00
        Spokojnie te ;Nasze dopiero sie zjawia;100% Pozdrawiam Apollo
        • Gość: ...,, Re: .......kumplu IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 17:20
          To spadam, będe za3-4 godzinki ..
    • Gość: ...,, Re: APPOLLO KUMPLU IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.11.01, 23:44
      Cholera, znowu zwiałeś, a ja muszę sie meęzyć z tymi róznymi dziwolągami - ups.
      chyba dwie, trzy panie zasługują na uwagę.
      Jest już część 2-ga naszego wątku.
      Zdecyduj sie wreszcie - zabierasz Niunie czy nie - bo ta dziewczyna skądinąd
      bardzo miła (tylko sama jeszcze o tym nie wie) nie da nam spokoju.

siemano
      • Gość: Apollo Re: APPOLLO KUMPLU IP: *.enter.net 10.11.01, 00:03
        Jestem to co kusimy?Apollo
        • Gość: ...,, Re: APPOLLO KUMPLU IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 00:17
          Teraz Twoja kolej, wal, bedę sie uczył ?:)))
          Bo jak nie, to ja zabieram którąś z moich slicznych długowłosych/długonogich
          myślących blondyneczek z firmy w "delegację słuzbową" do Aspen albo na narty
          wodne (nie upieram sie)
    • Gość: ...,, Re: APPOLLO KUMPLU IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.11.01, 00:34
      Juz jestem spowrotem. Coś albo tylko z tym portalem(gw) sie pierniczy, albo w
      ogóle z łączami w Polsce (w koncu dzisiaj piątek - młodziez ma jutro wolne).

Przeglądałes cały "towarzyski" - to chyba nie na nas nagonka ?:))))))
      • wrew Re: APPOLLO KUMPLU 10.11.01, 09:57
        Gość portalu: ...,, napisał(a):

> Przeglądałes cały "towarzyski" - to chyba nie na nas nagonka ?:))))))

W związku z tym, do czego i Wy nawiązujecie! Ale Wasz dwuczęściowy wątek jest ok -
        można bawić się bez intryg!!! Moim zdaniem "nagonka" Was nie dotyczy.
        • Gość: Apollo Re: APPOLLO KUMPLU IP: 63.83.145.* 11.11.01, 02:30
          Dzieki ci Panie.To co Wielokropek cenzor pozwolil to kusimy dalej na ciepelko
          i plastyczki O o ja jestem z Usa /obecnie od 5 lat/tak dla wyjasnienia
          dlatego moglo btc Aspen ale to za nami i dobrze jest tam paskudnie i cholernie
          do nieprzyzwoitosci drogo.Moglo by nam nasze plastiki wypluc w polowie
          uroczego pobytu/a moze nie?/Osobiscie czuje sie jeszcze w stanie wyrwac cos
          bez sponsorstwa.Ale co tam bedzie weselej i biedniej Apollo
          • Gość: ...,, Re: cześć Apollo IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.11.01, 23:50
            Możesz walić z grubej rury, nie bedę chwilowo cenzorował :)))
            Mam za dobry humor.
            Robimy chwilowa przerwę z tym naborem - od jutra rana wpadam w wir biznesu.
            Apropo biznesu naszego wspólnego: spółka pol-amer., dwie siedziby u Ciebie i u
            mnie, robimy nabór do pracy ale tylko w Polsce (praca dla tych nowych wymienna:
            3 miesiące u Ciebie, 3 miesiące u mnie - warunek główny-> pełna dyspozycyjnośc
            wobec obydwóch szefów). Zgadnij kogo będziemy szukac do pracy ?:)))
            Będę zaglądał codziennie, a nowy anons to chyba najlepiej tak we czwartek,
            piątek, co ?

Cześć
    • Gość: .karita Re: APPOLLO KUMPLU (Maciek w razie czego pomoże IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 00:01
      panowie ale sommmmm jakies efekty??????
      • Gość: ...,, Re: Karitka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 00:06
        Mogłaś sie dowiedzieć tylko w jeden sposób ..:))
        Ja chwilowo musiałem wrócić, tamten szczęściasz został sam z .., e tam, co
        opowiadac, brak słów.
        • Gość: .karita Re: Karitka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 00:08
          zaraz zaraz kto gdzie zostal z kim i kto dlaczego wrocil?
          • Gość: ...,, Re: Karitka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 00:11
            Ja musiałem chwilowo wrócić (z łzami w oczach - ale ten biznes), ale zaraz
            wracam ..:))) bo mi kumpla te kobitki zmarnuja albo ogołoca to reszty ...
            • Gość: .karita Re: Karitka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 00:13
              oj biedaku tylko ty sie tu nie wykoncz psychicznie z tych nerw
              • Gość: Men Re: Karitka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 00:21
                Kurcze, masz rację, szczególnie, że zostawiłem im kilka plastików moich.

Dobranoc Karitko, ja tez ide spać, przynajmniej na chwile oderwe sie od flaszki
                i fajek.

• Gość: ...,, Re: Karitka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 00:23
                  Widzisz, juz mi sie z nerwów nicki pierniczą, sam juz nie wiem jak sie
                  nazywam :))))))))))

pozdrawiam
                  • Gość: .karita Re: Karitka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 00:24
                    no i byla wpadka ups...
                    • Gość: ...,, Re: Karitka IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 12.11.01, 00:36
                      E tam, jaka wpadka, gdzieś jego czytałem.
                      Tłumaczą sie winni.
                      Do jutra, no może do środy, czwartku - jak ustalimy z Apollo, będzie nowy
                      wątek :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka