Dodaj do ulubionych

Dziewcynkoo!

24.02.03, 22:22
Powiedz szszszszszszsz! Nie bądź żmija!
Obserwuj wątek
    • dziewcynka Re: Dziewcynkoo! 24.02.03, 22:28
      ale jestes wstlęciuch!!

• przedszkolak.lll Re: Dziewcynkoo! 24.02.03, 22:34
        No to co?
        Chociaż spróbuj! No... nie bądź!
        szszszszszszsz!
        no?
        • dziewcynka Re: Dziewcynkoo! 24.02.03, 22:38
          sssssssssssssss

no nie umiem! nie dlęc mnie jus!
          • przedszkolak.lll Re: Dziewcynkoo! 24.02.03, 22:57
            :( Ani rrrr? Ani szszsz? A Mówiłaś że jesteś pierwsza klasa! Ja jestem
            zerówka, ale jak powiesz, ze jestem z zelówki... TO dostaniesz! maila od malia!
            • dziewcynka Re: Dziewcynkoo! 24.02.03, 23:12
              jestem pielsa klasa!! ale w mojej locinie to jes jus taka tladycja ze zacynamy
              dobse mowic od dlugiej klasy więc se nie psejmuje:))
              jestes z zelówki i co telas malio mi maila psysle z poglóskami???
              • kitek1 Dziewcynkoo! doblanocka byla chiba 3 godz. temu... 24.02.03, 23:14
                spadowa do wyra,
                • dziewcynka Re: Dziewcynkoo! doblanocka byla chiba 3 godz. te 24.02.03, 23:17
                  ale jestes głupek!!! widzis ten jęsyk to dla ciebie!!!! sam sobie spadaj!!
                • dzdzownica_magda Re: Dziewcynkoo! doblanocka byla chiba 3 godz. te 24.02.03, 23:22
                  kitek1 napisał:

> spadowa do wyra,

odczep się od mojej chrześniaczki, bo w zuby zarobisz:)))
                  nuu
                  • dziewcynka Re: Dziewcynkoo! doblanocka byla chiba 3 godz. te 24.02.03, 23:26
                    cęki cownicko kochana:)) kitek jus pewnie naslał w poltki:))
                    • dzdzownica_magda Re: Dziewcynkoo! doblanocka byla chiba 3 godz. te 24.02.03, 23:30
                      czuje:)))
                      • dziewcynka Re: Dziewcynkoo! doblanocka byla chiba 3 godz. te 24.02.03, 23:32
                        lepiej zatkajmy nosy klamelkami:))
                        • dzdzownica_magda Re: Dziewcynkoo! doblanocka byla chiba 3 godz. te 24.02.03, 23:34
                          łokna łotwórzmy :))
                          • dziewcynka Re: Dziewcynkoo! doblanocka byla chiba 3 godz. te 24.02.03, 23:40
                            no seby ten smlód se psewietsył:))
                            ale Ty jestes fajna cownicka dobse miec taką mame chsestną nikt mi nie
                            podskocy:)))
                            • przedszkolak.lll Re: Dziewcynkoo! doblanocka byla chiba 3 godz. te 24.02.03, 23:54
                              wyplujcie orzeszki dziewczyny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka