mario2_i_0.75 27.02.03, 20:06 bliskie sa problemy szesnastolatek czy mu koobieta nigdy jeszcze sexu oralnego zaznac nie dala i slabo jezyk...obcy zna, ze chce on wsrod brytyjek nauczycielki szukac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Czy menikowi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 20:12 Menik nie ma żadnego z wymienionych przez Ciebie kłopotów, bo mu wszystko kierowca załatwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: Czy menikowi 27.02.03, 20:17 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Menik nie ma żadnego z wymienionych przez Ciebie kłopotów, > bo mu wszystko kierowca załatwia :) Cos go jednak gnebi:( Moze ten kierowca mlody i niedoswiadczony, albo slabo jezyk... obcy zna? A mnie go zal, bo to taki mily i uczciwy czlowiek. Bez skazy. Byl jeszcze tu kiedys podobny ideal, ale teraz juz go nie widuje. Podobno zawal mial. Chcialem mu nawet kwiatki przyniesc do szpitala, ale nie wiem gdzie lezy. A ty wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Ja tam nic nie wiem, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 20:25 i co najwyżej jakąś plotkę mogę wyssać z palca na zawołanie, ale jak dłużej będziesz tu ganiał z tym nickiem, to ja też chyba wkrótce zawału dostanę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: Ja tam nic nie wiem, 27.02.03, 20:29 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > i co najwyżej jakąś plotkę mogę wyssać z palca na zawołanie, > ale jak dłużej będziesz tu ganiał z tym nickiem, to ja też chyba wkrótce > zawału dostanę :) To powiedz chociaz jak ten kierowca wyglada... Ladny, mily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ja tam nic nie wiem, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 20:35 Sympatyczny. I jeździ diabelsko, zawsze wie, gdzie korek i którędy ominąć, żeby jak najszybciej do celu dotrzeć. Sama bym chciała takiego mieć, żeby mnie woził tu i tam, i jeszcze gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 20:37 nie masz kłopotów - masz zastepcę do gotowania w kuchni ?:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Menik nie ma żadnego z wymienionych przez Ciebie kłopotów, > bo mu wszystko kierowca załatwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 20:50 Nie, sama sobie gotuję. A u Ciebie skąd nagle tyle uszczypliwości w stosunku do mnie? Zechciej mi to wyjaśnić, bo trudno się rozmawia mi się z kimś takim jak Ty, kto jakąś urazę do mnie chowa, z której zupełnie nie zdaję sobie sprawy. Więc w czym sęk? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 20:54 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Nie, sama sobie gotuję. > A u Ciebie skąd nagle tyle uszczypliwości w stosunku do mnie? > Zechciej mi to wyjaśnić, bo trudno się rozmawia mi się z kimś takim jak Ty, > kto jakąś urazę do mnie chowa, z której zupełnie nie zdaję sobie sprawy. > Więc w czym sęk? To dobre pytanie. Wlasnie meniku - w czym twoj sek? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ maryjko, to przecież tylko żarty.., 27.02.03, 21:04 przecież postawiłem ":)". p.s.: nie kombinuj, bo teraz ty zaczniesz tworzyć spiskową teorię dziejów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: maryjko, to przecież tylko żarty.., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:10 Nie kombinuję. Zapytałam wprost, a Ty odpowiedziałeś, sprawa jest wyjaśniona - to znaczy- nie było żadnej sprawy i OK. A ja rzeczywiście jestem ostatnio mocno przewrażliwiona i nadpobudliwa, więc przymykaj oko, jeśli potrafisz i nie obrażaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 20:51 men_ napisał: > nie masz kłopotów - masz zastepcę do gotowania w kuchni ?:) > Drogi meniku, jesli do twoich prblemow wybrales kierwce i kucharke, zamiast prawdziwej koobiety, to nic dziwnego, ze sex oralny to dla ciebie dziewicza dziedzina nauki. Nie poddawaj sie, szukaj wokol siebie, moze w pracy, w domu w koncu znajdzie sie jakas zyczliwa osoba i ci pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 21:00 amen a teraz możesz już zająć się swoim życiem, jeśli je masz,bo na razie zyjesz na zmianę zyciem mario lub mena.... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 21:07 Gość portalu: oona napisał(a): > amen > a teraz możesz już zająć się swoim życiem, > jeśli je masz,bo na razie zyjesz na zmianę zyciem mario > lub mena.... A ty z reka na sercu powiesz, ze nie bruzdisz i trzymasz sie od spraw innych z daleka? Przysiegniesz na ogonek menika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 21:11 a masz mi cos konkretnego do zarzucenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 21:15 Gość portalu: oona napisał(a): > a masz mi cos konkretnego do zarzucenia? Narazie ty masz, wiec odpowiedz na moje pytanie, bo nie chcialby przepraszac kogos, kto sam bruzdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 21:24 myślę i myślę i niczego takiego sobie nie przypominam, co mogłabym nazwac bruzdzeniem w czyims zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 21:28 Gość portalu: oona napisał(a): > myślę i myślę i niczego takiego sobie nie przypominam, > co mogłabym nazwac bruzdzeniem w czyims zyciu Albo slaba pamiec, albo malo cenisz fiutek menika. Mysle i mysle - i nie wiem ktore wybrac. Hmmmm, zwazywszy, ze to bylo jeszcze dzisiaj, the winner is :fiutek menika! Teraz mu odpadnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:29 Tak??? To przypomnij sobie jak wczoraj zajadałaś czekoladki, a mnie ślinka ciekła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 21:33 ale to wczorajsze przestepstwo,Maryjko, zachodzę w głowę co ja takiego strasznego zrobiłam "jeszcze dzisiaj"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:35 Pewnie to, czego nie zrobiłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 21:39 no dobrze,przyznaję,nie zdążyłam wyrzucic śmieci:( każdemu się może zdarzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:40 Diabli nadali, ja tez zapomniałam. Potem śmierdziec będą :( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 21:42 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Diabli nadali, ja tez zapomniałam. > Potem śmierdziec będą Wiem, ze czyscioszka jestes, kiedys robilas juz tutaj pranie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 21:42 trzeba je na noc elegancko skropić mocnymi perfumami i kłopot z głowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Po kolei to tak będzie: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:50 M 2+3/4 : Pranie robić uwielbiam, chcesz, to i Tobie coś wypiorę, najlepiej tego koszmarnego nicka :)) Uneczka: perfumy na moje śmiecie za słabe, najgorsze w nich to są te papierochy, tego smrodu nic nie zabije i dlatego ZARAZ WRACAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Po kolei to tak będzie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 22:03 rada na przyszłość-pety do kibelka! inna rada,bardziej radykalna,byłaby,wiem,utopią:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Po kolei to tak będzie: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 22:11 Chyba sie z toba zgodzić musze, niestety . Cóż, taki mam słaby charakter :( P.S. A kibelek nie zapycha sie od petów??? Moje, co prawda, cieńsze, niż te u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Po kolei to tak będzie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 22:26 nie sądzę,żeby mu to zaszkodziło, u mnie pety zdecydowanie men_skie, w kosmicznych ilościach i...nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Po kolei to tak będzie: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 22:32 :) To ma dostawę z tego wahadłowca, co się był rozbił, zanim w kosmos doleciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Po kolei to tak będzie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 22:41 tak podejrzewam,to niemożliwe,zeby w ciągu 15 min.tyle mozna było wypalić!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Po kolei to tak będzie: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 22:55 A zapasowe płuca też w dostawie były? Oj, niedobrze, uneczko, niedobrze, że oon tyle pali. Jeszcze gotów sam w kosmos z dymkiem ulecieć. Witaminki mu podawaj koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 21:48 Gość portalu: oona napisał(a): > no dobrze,przyznaję,nie zdążyłam wyrzucic śmieci:( > każdemu się może zdarzyć! Pomylilem sie wiec, nie napisalas nic, by komukolwiek dopiec. Dotknelo cie to samo nieszczescie co mario2 i menika: tez ciagle ich oskarzali o rzeczy, ktorych nigdy nie napisali. np. kiedy menik pisal o only: "cipko". To nigdy sie nie zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ przeciez juz dawno gadałem, żem gbur i cham, 27.02.03, 21:56 i dlatego nie bedę nadstawiał przez tygodnie grzecznie drugiego policzka :) mario2_i_0.75 napisał: > Gość portalu: oona napisał(a): > > > no dobrze,przyznaję,nie zdążyłam wyrzucic śmieci:( > > każdemu się może zdarzyć! > > Pomylilem sie wiec, nie napisalas nic, by komukolwiek dopiec. Dotknelo cie to > samo nieszczescie co mario2 i menika: tez ciagle ich oskarzali o rzeczy, > ktorych nigdy nie napisali. > np. kiedy menik pisal o only: "cipko". To nigdy sie nie zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 22:01 rozumiem,ze na to co only pisała pod adresem mena spuszczasz zasłonę miłosiernego milczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 22:18 Gość portalu: oona napisał(a): > rozumiem,ze na to co only pisała pod adresem mena > spuszczasz zasłonę miłosiernego milczenia? Zawodzi cie pamiec, slabo rozumujesz, no i z tego robia sie same problemy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 22:23 zarzucasz mi brużdżenie w czyimś życiu a potem zamiast konkretnie odpowiadac żądasz czytania w swoich myślach Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: a ty maryjko chyba też już dawno 27.02.03, 22:35 Gość portalu: oona napisał(a): > zarzucasz mi brużdżenie w czyimś życiu > a potem zamiast konkretnie odpowiadac > żądasz czytania w swoich myślach Bo nie musze ci niczego udawadniac. Sama najlepiej wiesz co i z jakim intencjami piszesz. Jesli ci z tym dobrze, to nie miej pretensji, ze inni tez sie fajnie bawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a ty maryjko chyba też już dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 22:45 mącenie dla samej przyjemności mącenia to zdecydowanie Twoja specjalność, to mój wniosek po tej rozmowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ wydaje mi się, że ta ćwiarteczka od dawna 27.02.03, 21:50 interesuje się, i to bardzo, życiem jeszcze kogos innego na "m" :) Gość portalu: oona napisał(a): > amen > a teraz możesz już zająć się swoim życiem, > jeśli je masz,bo na razie zyjesz na zmianę zyciem mario > lub mena.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 myslisz o tym menstrualnym potworze............... 27.02.03, 21:52 z beneluxu, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ ni pies, ni wydra, ale raczej 27.02.03, 21:55 bliżej, ze stolnicy :) kitek1 napisał: > z beneluxu, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mam nadzieje, ze nawet w stanie wskazujacym....... 27.02.03, 22:08 nie tanczyles z nim, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ no co ty, obrażasz mnie ???? 27.02.03, 22:10 ale podobno lalke barbi przypomina :) kitek1 napisał: > nie tanczyles z nim, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mi sie to zdarza................... 27.02.03, 22:12 na trzezwo z zasady nie tancze, a potem, to mi juz obojetne:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ to co ty za wynalazki konsumujesz, 27.02.03, 22:13 że masz takie omamy w tańcach ?:) kitek1 napisał: > na trzezwo z zasady nie tancze, > a potem, to mi juz obojetne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja mam zasade: z trzezwymi nie tancze............. 27.02.03, 22:21 a pije wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nigdy i nikomu wtedy nie odmawiam................. 27.02.03, 22:40 latwy jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: wydaje mi się, że ta ćwiarteczka od dawna 27.02.03, 21:56 men_ napisał: > interesuje się, i to bardzo, życiem jeszcze kogos innego na "m" :) Masz racje, za czesto wspominam mario2. A przeciez ten watek, to tylko po to by ci pomoc. Mialem nadzieje, ze zglosi sie w koncu jakas koobieta i zaproponuje, ze ci pomoze... za darmo. Ale widac nikogo tu naprawde nie obchodzisz. Zostal ci sie jeno sznur. Teraz kobiety to egoistki, nic je nie obchodzi, ze taki menski menscizna jak ty, cierpi. Co za czasy:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie smec, ponurasie.................... 27.02.03, 20:13 menik luzak jest, a ty, to jakis anonimowy wyplosz, zgryzliwy, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: nie smec, ponurasie.................... 27.02.03, 20:19 kitek1 napisał: > menik luzak jest, To mowisz, ze z tym tez ma problem - luzik duzy, nie chce zesztywniec:( Ech - rozne tragedie chodza po ludziach... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ujawnij sie, wyploszu................ 27.02.03, 20:20 to ewentualnie, o twoich problemach pogadamy, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: ujawnij sie, wyploszu................ 27.02.03, 20:24 kitek1 napisał: > to ewentualnie, > o twoich problemach pogadamy, Wzioles mnie na honor. Widze, ze z toba nie ma zartow. No dobra, poddaje sie - wczoraj pisalem tu jako: onlly. Teraz juz wszystko wiesz. Nie badz dla mnie surowy. Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no, przynajmnie tyle....................... 27.02.03, 20:26 lecisz na menika, jako bisex? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: no, przynajmnie tyle....................... 27.02.03, 20:31 kitek1 napisał: > lecisz na menika, > jako bisex? Nio:) Kto by nie chcial taki bialy menszcizna? A ty? Tak dla pieniedzy czy dla milosci go tak bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w koncu, to twoje problemy wyploszu............... 27.02.03, 20:34 rozwiazujemy, czemu, tchorzu tozsamosc zgubiles, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: w koncu, to twoje problemy wyploszu.......... 27.02.03, 20:47 kitek1 napisał: > rozwiazujemy, Tak? A widziales, zebym to ja nauczycielki do sexu oralnego szukal? Ja sie menika nie boje - ja go podziwiam: ze tak bezpruderyjnie o swoim zyciu prywatnym na forum pisze. O! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to sa znane, wszystkim oczytanym ludziom fakty.... 27.02.03, 20:52 ktore menik, delikatnie, na forum towarzyskie przeniosl, czaisz to, anonimowy wyploszku, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: to sa znane, wszystkim oczytanym ludziom fakt 27.02.03, 21:05 kitek1 napisał: > ktore menik, > delikatnie, > na forum towarzyskie przeniosl, > czaisz to, anonimowy wyploszku, Rozumiem, ze musi pisac delikatnie o problemach sexualnych. Ale martwi mnie troche, ze te moje przypuszczenia to jednak fakty. Ale po co on wam je przyniol? Liczy na to, ze ktos z was mu pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_z_boku Re: Czy menikowi 27.02.03, 20:58 Podobno w prawidlowej wymowie jezyka angielskiego pomagaja kluchy trzymane w ustach. Tylko jak te kluchy maja sie do seksu oralnego? Moze pytanie jest nie na miejscu. W koncu nasz glowny bohater to men;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: Czy menikowi 27.02.03, 21:09 widziane_z_boku napisał: > Podobno w prawidlowej wymowie jezyka angielskiego pomagaja kluchy trzymane w > ustach. Tylko jak te kluchy maja sie do seksu oralnego? Moze pytanie jest nie > na miejscu. W koncu nasz glowny bohater to men;) Moze jednak klucha?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ jam nie cytaty za baedzo, ale wydawało mi się, 27.02.03, 21:21 że na tamtym wątku zacytowałem fragment oficjalnej wypowiedzi odpowiedniego resortu brytyjskiego.., a każdy interpretuje naswój, zdrowy sposób :) mario2_i_0.75 napisał: NI PIES, NI WYDRA, NI CHŁOP, NI BABA, hę ?:) > bliskie sa problemy szesnastolatek czy mu koobieta nigdy jeszcze sexu > oralnego zaznac nie dala i slabo jezyk...obcy zna, ze chce on wsrod brytyjek > nauczycielki szukac? > Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no tluke, tlukowi ze malo cycaty jest............. 27.02.03, 21:27 ale do cwierc-inteligenta, malo to dociera:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: no tluke, tlukowi ze malo cycaty jest........ 27.02.03, 21:35 kitek1 napisał: > ale do cwierc-inteligenta, > malo to dociera:( Z dwoch cwierc-inteligentow takich jak wy, nie bedzie jednego pol-inteligenta. A menik bez powodu nauczycielki nie szuka. Jesli ktos nie jest chory nie idzie do lekarza. No chyba, ze lubi, kiedy inni mysla, ze mu cos dolega? Menik, a moze ty lubisz kiedy inni mysla, ze cos ci dolega? Brytyjska nauczycielka przez forum? Przeciez rozne koobiety znajome to czytaj i moze byc im przykro, ze sam do nich z problemem nie przyszedles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no tluke, tlukowi ze malo cycaty jest........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:38 Dziubek, za chwilke będziesz miał trzecią ćwierćinteligentkę na sumieniu, albo na karku, jak nicka nie zmienisz. Szczerze mówiąc, on mnie strasznie drażni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 chyba se silikony do czaszki wszczepil............ 27.02.03, 21:45 i mu trzeszcza teraz:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: no tluke, tlukowi ze malo cycaty jest........ 27.02.03, 21:51 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Dziubek, za chwilke będziesz miał trzecią ćwierćinteligentkę na sumieniu, Tylko mi potem nie mow, ze to ja tak cie nazwalem. A dziubek to nawet ladnie. Do mario2 tez tak mowials?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no tluke, tlukowi ze malo cycaty jest........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:54 Nie, nie mówiłam, ja indywidualnie traktuję każdego, dziubku I-szy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: no tluke, tlukowi ze malo cycaty jest........ 27.02.03, 21:59 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Nie, nie mówiłam, > ja indywidualnie traktuję każdego, dziubku I-szy. > :)) A ja moge do ciebie mowic myszko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no tluke, tlukowi ze malo cycaty jest........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 22:04 Możesz mówić i "słoneczko", byleś mnie z kim innym nie mylił, bo bardzo wrażliwa na tym punkcie jestem :) P.S. Ta myszka coś mi przypomina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kitek wołaj onlontko, 27.02.03, 21:51 już wole z nią gadac :) kitek1 napisał: > ale do cwierc-inteligenta, > malo to dociera:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wczoraj, to to samo sie pod onllotko podszywalo. 27.02.03, 22:01 tu juz mozemy sobie, zdac sprawe, jaka to ciezka frakcja jest:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Kitku, a ja byłam święcie przekonana IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 22:06 że to ty onllątkiem byłeś! Taka za mnie 1/4 inteligentka :( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja od roku, zawsze po tym samym wystepuje......... 27.02.03, 22:09 na dobre, i na zle:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ cholera, juz mi się pierniczą te nicki.., 27.02.03, 22:06 a może onlly to ja, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ uff, to nie ja byłem, ntx:) 27.02.03, 22:12 kitek1 napisał: > zobacz sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dobra, to wstan juz................ 27.02.03, 22:13 bo polamiesz lusterczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ no przecież ani ja ani.., 27.02.03, 22:16 nie pytaliśmy sie o nic lustereczka :) > bo polamiesz lusterczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 o ty moj krolewiczu sniezniku................. 27.02.03, 22:19 znowu ci sie bajki, popitolily:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ w bajaniu to chyba ty 27.02.03, 22:30 lepszy jesteś :) kitek1 napisał: > znowu ci sie bajki, > popitolily:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: wez lustereczko i ............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 22:13 Albo pomacaj sobie, wiesz gdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: wez lustereczko i ............ 27.02.03, 22:15 np. ?:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Albo pomacaj sobie, > wiesz gdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze jest wzrokowcem................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 22:19 To niech tam zajrzy, na wszelki wypadek. Sprawdzić jeszcze raz nie zaszkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ ty to tak 27.02.03, 22:31 z książek, czy z telewizji,hę ?:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > To niech tam zajrzy, > na wszelki wypadek. > Sprawdzić jeszcze raz nie zaszkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ty to tak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 22:37 Sama z siebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
onlly proponujesz maryjko, dodatkowe.., 27.02.03, 22:41 elektorwsrzasy dla menika:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a halowpeerdol dla cwiartki.................. 27.02.03, 22:44 zobaczymy, czy zajarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: proponujesz maryjko, dodatkowe.., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 22:46 Nie, bo by tu za dużo zejść śmiertelnych było. Nie lubię pogrzebów, ani prawdziwych, ani fikcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Oj nieładnie język pokazywać .., 27.02.03, 23:05 chyba za często ostatnio wśród dzieci bywasz :)) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Sama z siebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Oj nieładnie język pokazywać .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 23:07 Bo starsi tylko o śmierci mówią :( Odpowiedz Link Zgłoś