paola80 04.09.06, 12:03 czy zdarzylo się Wam kiedyś ukrywać uczucia , te dobre i te zle ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paola80 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:12 może inni mają coś ambitniejszego do powiedzenia niż " taaaaaaaa" Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:06 mozesz nie byc złosliwa ;P pytasz to odpowiadam - pytanie daje mozliwosc odpowiedzi "tak/nie" Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:11 A może wypowiedzą się forumowicze , którzy mają jednak coś do powiedzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:13 zadajesz pytanie, gdzie odpowiedź brzmieć może (w najkrótszym wydaniu) tak, nie proś o uzasadnienie lub rozwinięcie myśli;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:16 menk.a napisała: > tak > jestem wielolicowa To lepsze niż mieć trzy brody:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:22 menk.a napisała: > używam golarki;))) Mam nadzieję, że właściwie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:25 oczywiście, golę sobie wąsy i brodę;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:28 menk.a napisała: > oczywiście, golę sobie wąsy i brodę;))))))))) No cóż, TYPOWA kobieta:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:32 te typowe usuwają sobie włoski z nosa i uszu;))) ja zapuszczam;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:52 menk.a napisała: > te typowe usuwają sobie włoski z nosa i uszu;))) ja zapuszczam;) Czy już ktoś Ci mówił, że jesteś WYJĄTKOWA, drugiej takiej to chyba u fryzjera szukać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 14:18 mówił;) codziennie w lustrze ktoś mi to powtarza;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 14:01 menk.a napisała: > tak jestem wielolicowa ale jak nie jestes wielonickowa - to i tak jeszcze trzymasz sie w normie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 14:45 nie po to ciężko pracowałam nad swoją potwarzą wirtualną, żeby się teraz rozdrabniać;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus.pan63 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:13 Aż wstyd sie przyznać, ale stale to robię. Częściowo z wygodnictwa, a częściowo z konieczności. Niestety życie zmysza niekiedy do tego, by skrywać sie za maskami. na pewno nie jest to pozytywne, ale niekiedy, np. w pracy szalenie wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:15 ale częściej są to uczucia o zabarwieniu pozytywnym czy może negatywnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus.pan63 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:16 To naprawdę zależy od sytuacji no i od człowieka z którym mam do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:21 a są ludzie względem których ukrywasz uczucia bo obawiasz się reakcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus.pan63 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:28 To chyba nie o to chodzi, ale szczerze mówiąc, najczęściej gram przed szefem. Z drugiej strony, to chyba jasne, że nie chce by poznał wszystkie moje reakcje, tudzież odczucia. jakie by one miały nie być. To samo po części dotyczy sie klientów. Jeśli chodzi Ci o sferę prywatną, to nieczęsto dzielę sie swymi zmartwieniami, problemami i kolpotami. Po cóż absorbować sobą innych? Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:30 Po cóż absorbować sobą innych? No wiesz , niektórzy lubieją jak w okół nich dużo sie dzieje . Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus.pan63 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:32 Chodzi mi o obarczanie bliźniego problemami swymi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:33 wiesz , ja jestem człowiekiem który czasami potrzebuje powiedzieć zaufanej osobie o swoich problemach , jest mi wtedy lżej . Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus.pan63 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:37 Zgadzam się. Niektórzy potrzebują spowiedzi, niektórzy psychoanalityka, a niektorzy przyjaciela. Nie wiem tylko jak dlugo przyjaciel wytrzyma zbyt czesto będąc narażonym na wysłuchiwanie gorzkich żalów? Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 12:16 ja niczego nie ukrywam , jak trzeba to wyrazam swoja opinie, nie wszystkim sie to podoba , ale co tam... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:19 Ja osobiście nie ukrywam swoich uczuć, bo i niby po co?. Nie lubie krętaczy i krętactw:)Co nie zmienia fakty, że uczucia to emocje, a człowiek powinien nimi władać, nigdy odwrotnie:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki1102 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:37 Podoba mi się KTOŚ na"M" On o tym nie wie A ja wiem.... już od pewnego czasu. Pozdrawiam. Dzień wspomnienie lata... Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 13:50 no to może coś więcej napiszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Tak, Ukrywamy 04.09.06, 14:00 nasze uczucia. te do kochanki przed zona. i uwazamy, ze to dobrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 14:30 moge Ci to powiedziec tylko na uszko, gdyz glosno, to sie boje :))) A uwazasz, ze zadnych uczuc, takze tych, nie powinno sie ukrywac? Ja np. ukrywam uczucia do beznadziejnego sasiada, nie potrafiacego zadbac o to, by jego piesek nie sikal na klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 14:33 pozabijalibyśmy się ,gdyby nie tłumienie pewnych uczuć;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 14:37 z pewnoscia, ale w tym wypadku, to obawiam sie tylko tego, ze piesek zaczalby sikac extra na moja wycieraczke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 14:38 A uwazasz, ze zadnych uczuc, takze tych, nie powinno sie ukrywac? No własnie uważam ,że powinno się ukrywać . Nawet dlatego aby nie ranić swojej żony i męża kochanki ! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 14:46 To Milo mi, ze sie zgadzamy. Ale mam tez inne jeszcze zasady. Nigdy nie biore na kochanki zameznych kobiet. Jako czlowiek z zasadami - nie przykladam reki do rozbijania cudzych malzenstw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 14:49 Bardzo ciekawe! Żonaty mężczyzna może być kochankiem ale pod warunkiem ,że jest mądry i racjonalnie myśli ! Mężatka też się nadaje tylko niech będzie mądra i racjonalna a nikomu nic sie nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 14:56 To ja to oczywiscie wiem. Ze i tak byc moze. Ale mam swoje zasady i juz :))) Dzielic sie kobieta z obcym chlopem? Przenigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 15:00 aaaa rozumiem , więc nie tylko Ci chodzi o rodzinę itp ale o to aby kochanka była tylko Twoja ? tak , dobrze myślę ? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 15:03 paola80 napisała: > aaaa rozumiem , więc nie tylko Ci chodzi o rodzinę itp ale o to aby kochanka > była tylko Twoja ? tak , dobrze myślę ? Kazdy normalny mezczyzna chce miec cos w zyciu TYLKO dla siebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 15:05 No dla siebie masz żone ! ( przynajmniej tak możemy założyć ) . Wiesz takie samotne kobiety też nie są dobre bo się zakochują , cierpią i zaczyna być problem . Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 15:13 paola80 napisała: > No dla siebie masz żone ! ( przynajmniej tak możemy założyć ). - zona poswieca sie w polowie dzieciom . Wiesz ile te pociechy duszy zajmuja ? Wiesz takie samotne kobiety też nie są dobre, bo się zakochują, cierpią i zaczyna być problem . Nie ma idealow na tym Swiecie. Ogolnie zycie jest przeciez cierpieniem i ma niestety, tylko wspaniale chwile :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 15:24 Muszę powiedzieć że jesteś kolejnym przypadkiem tego ,że mężczyźni po narodzinach dzieci czują się troszeczkę odrzuceni :( zaniedbani przez swoje kobiety :( niedopieszczeni ? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 15:28 paola80 napisała: > mężczyźni po narodzinach dzieci czują się troszeczkę odrzuceni :( ( niedopieszczeni ? Alez to naturalna kolej rzeczy. Zona ma wszakze tylko 2 rece. I maluczkim pierwszenstwo jej rak sie nalezy. Cale szczescie dopiescic sie mozna gdzie indziej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 15:38 a przywiązujesz się emocjonalnie do tych swoich kobitek ? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Tak, Ukrywamy 04.09.06, 15:42 Czyzbym wygladal na "zimnego drania" ? Oczywiscie, ze tak. I to one zawsze odchodza, czujac, ze ze slubu nici... musze tymczasem z-nick-ac. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 15:24 owszem. tak jak przedmówcy, z wygodnictwa. jednak u mnie wygodnictwo jest ochroną, która ma przeciwdziałać krzywdzie jaką ludzie są w stanie sobie wyrządzać. dlatego też, rzadko poruszam tematy które mnie bolą czy też są dla mnie bardzo ważne. oczywiście zdarzają się takie chwile, kiedy język mi się rozplata i chcę się podzielić, ale wówczas jestem zagłuszana i zagadywana. nikt nie słucha. przyzwyczaiłam otoczenie do mojego "nie dzielenia się". osoby, które na prawdę słuchają i potrafią są daleko... ale czy potrafilibyśmy się cieszyć byciem z kimś gdyby nie tęsknota? człowiek z natury próżny musi poczuć jak źle potrafi być, by umieć cieszyć się chwilami szczęścia :) ps. po wielu wielu miesiącach ciężkich szefów mam wreszcie najlepszego na świecie. przed nim nie ukrywam uczuć, jeśli nie chcę o czyms mówić, nie mówię. i właśnie dlatego, że jego poprzednicy byli źli, teraz umiem cieszyć się, docenić go i pokazać mu, że jestem wdzięczna że jest taki jaki jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 15:26 Dzięki madzia za wypowiedź godną przeczytania , pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 15:37 cieszę się, że nie zardzewiałam jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 15:39 madziapoznan napisała: > owszem. tak jak przedmówcy, z wygodnictwa. jednak u mnie wygodnictwo jest > ochroną, która ma przeciwdziałać krzywdzie jaką ludzie są w stanie sobie > wyrządzać. dlatego też, rzadko poruszam tematy które mnie bolą czy też są dla > mnie bardzo ważne. Po pierwsze: Najprościej jest wyzdrowieć z tematów, które Nas bolą, później już nic nie rusze a o skrzywdzeniu nie ma mowy:) > oczywiście zdarzają się takie chwile, kiedy język mi się rozplata i chcę się > podzielić, ale wówczas jestem zagłuszana i zagadywana. nikt nie słucha. > przyzwyczaiłam otoczenie do mojego "nie dzielenia się". osoby, które na prawdę > słuchają i potrafią są daleko... Po drugie: Wystraczy mówić do osbób które chcą słuchać, reszcie można podziękować:) > ale czy potrafilibyśmy się cieszyć byciem z kimś gdyby nie tęsknota? > człowiek z natury próżny musi poczuć jak źle potrafi być, by umieć cieszyć się > chwilami szczęścia :) Po trzecie: zawsze cieszyć się KAZDĄ CHWILĄ:) > > ps. po wielu wielu miesiącach ciężkich szefów mam wreszcie najlepszego na > świecie. przed nim nie ukrywam uczuć, jeśli nie chcę o czyms mówić, nie mówię. > i > właśnie dlatego, że jego poprzednicy byli źli, teraz umiem cieszyć się, docenić > go i pokazać mu, że jestem wdzięczna że jest taki jaki jest :) Po czwartek: nie będę pytał, co pokazujesz szefowi:))))) Po piątek: CZEŚĆ:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 15:44 cześć wstręciuchu ;p dzięki za "złote rady" ale każdy ma swój sposób na życie. wierzę, że mój zaprowadzi mnie gdzieś w piękne miejsce :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 15:47 madziapoznan napisała: > cześć wstręciuchu ;p A to są oszczerstwa, kalumnie i powówienia:)))) > dzięki za "złote rady" ale każdy ma swój sposób na życie. wierzę, że mój > zaprowadzi mnie gdzieś w piękne miejsce :)))) Rozejrzyj się to TU:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 15:48 hehehehheheehheheheh w twoim towarzystwie - NA PEWNO ;) tymczasem - udanego popołudnia :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 15:50 madziapoznan napisała: > hehehehheheehheheheh > w twoim towarzystwie - NA PEWNO ;) Nareszcie mówisz o faktach:))))) > tymczasem - udanego popołudnia :)))))))))))))))))))) Z DZIKĄ WZAJEMNOŚCIĄ:))))) Ps: "Zaobserwowałem, dlaczego ludzie są tacy smutni -w rzeczywistości nie są tak smutni, jak to okazują. Mają chwile wielkiej radości, ale one mijają wcale przez nich nie uświadomione. Jedynym, co pamiętają, są ból i rany. Ich umysły są pełne koszmarów. Nie znaczy to, że nie mają wspaniałych snów i poetyckich wizji - także je mają, ale nikt ich nie zauważa." narka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 05.09.06, 13:47 zastanawia mnie, czy osoba cytowana, nie czuje się czasem jak schizofrenik wśród tych zdołowanych ludzi wokół? ;) witam serdecznie ponownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 05.09.06, 14:51 madziapoznan napisała: > zastanawia mnie, czy osoba cytowana, nie czuje się czasem jak schizofrenik wśró > d > tych zdołowanych ludzi wokół? ;) > > witam serdecznie ponownie :) Dziękuje, czuję się ŚWIETNIE:)))) Darzbór:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 13:42 zatem życzę coby ten stan trwał jak najdłużej. tymczasem ze zmiennopogodowego Poznania z fenomenalną muzyką e radiowej trójce, pozdrawiam JA ;) jarząbek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 14:03 madziapoznan napisała: > zatem życzę coby ten stan trwał jak najdłużej. > > tymczasem ze zmiennopogodowego Poznania z fenomenalną muzyką e radiowej trójce, > pozdrawiam JA ;) Ten stan ogarnia mnie coraz częściej:) pozdrowienia przyjąłem, i śpieszę ze wzajemnościa:) Ps:Najważnijesza jest pogoda ducha:) > > jarząbek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 14:16 dziękuję bardzo za wzajemności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 14:23 madziapoznan napisała: > dziękuję bardzo za wzajemności ;) Dorzucę jeszcze Grześka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 14:50 hehehehheheheheh w czekoladzie czy bez? zresztą, dawno nie miałam w ustach żadnego Grześka ;) jakie one teraz są? Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 14:52 madziapoznan napisała: > hehehehheheheheh w czekoladzie czy bez? > zresztą, dawno nie miałam w ustach żadnego Grześka ;) > jakie one teraz są? :)) Oczywiście, że z polewą:)))) Rozpływają się w ustach:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 14:56 dobrze, że ze mnie przyzwoita poznanianka, w przeciwnym razie pomyślałabym sobie "nie wiem co" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 14:59 madziapoznan napisała: > dobrze, że ze mnie przyzwoita poznanianka, w przeciwnym razie pomyślałabym sobi > e > "nie wiem co" ;) CO za ulga:)))) Jakoś mi lżej:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 15:03 mnie też jakos lepiej, jak już wyznajemy sobie TAKIE rzeczy ;)))))))))))) heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 15:04 madziapoznan napisała: > mnie też jakos lepiej, jak już wyznajemy sobie TAKIE rzeczy ;)))))))))))) > heheheheheheh No to zapalmy:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 15:15 madziapoznan napisała: > nie palę ;ppppppppp Ja też nie, więc może jeszcze Grześka?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 15:18 Grzesiu, a co ty konkretnie oferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 15:19 madziapoznan napisała: > Grzesiu, a co ty konkretnie oferujesz? Ja nic, bo nie jestem sprzedawcą, ale chętnie poczęstuję Cię wafelkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 15:23 jak masz pepsi do kompletu, to chętnie skorzystam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 15:25 madziapoznan napisała: > jak masz pepsi do kompletu, to chętnie skorzystam ;) Daj palec...:)) Wole cocacole:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 15:28 tylko mi go nie obgryź ;p Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 04.09.06, 17:26 notorycznie mi się to zdarza i sądzę że wszystkim których spotykam .. nie ma co się oszukiwać.. poczynając od rozmowy kwalifikacyjnej do randek... ukrywanie uczuć pozwala nam na sterowanie otoczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 14:31 Tak:) Jestem raczej powsciagliwa w okazywaniu uczuc :)) dusze czasem w sobie ,naprawde ktos musi bardzo zasłuzyc abym mogła okazac jakies uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
grzes32 Re: Ukrywacie swoje uczucia ? 06.09.06, 14:32 skorpionica11 napisała: > Tak:) > Jestem raczej powsciagliwa w okazywaniu uczuc :)) dusze czasem w > sobie ,naprawde ktos musi bardzo zasłuzyc abym mogła okazac jakies uczucie Powiało chłodem:)) Odpowiedz Link Zgłoś