Dodaj do ulubionych

Kiedy wraca Nutopia?

04.09.06, 19:17
Ktoś wieee? ;)
Obserwuj wątek
    • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:02
      nie martw się nekruś, ja się tobą zaopiekuję :]
      • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:04
        phi
        już mi żebra widać
        poszłaś sobie i mi jedzenia nie zostawiłaś
        taka opieka, to wiesz co?
        • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:09
          nekruś złotko, trzeba dbać o linię. to opowiadaj jak tam w szkole było :)
          • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:10
            w szkole było bardzo fajnie
            z powodu złej pogody nie było apelu na podwórku
            a sala jest za mała dla wszystkich
            w związku z czym tylko pierwszaki miały pogadanke :D
            my poszliśmy od razu do klas
            spisaliśmy plan lekcji
            posłuchaliśmy jak wycha o czymś gada
            i poszliśmy na piffo ;-)
            • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:13
              a wiesz jak u mnie w pracy fajnie było! trzeba się było zamienić :P
              • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:14
                phi :P
                czekałem, ale nie przyszłaś
                • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:22
                  gdzie czekałeś? o 6.30 byłam pod przeczkolem!
                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:22
                    no proszę Cię !
                    od 6.00 siedziałem w szatni w przedszkolu
                    • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:24
                      wiesz co, ja się z tobą więcej nie zamieniam. taki deszcz lał a ja pod tym
                      przeczkolem jak pies.
                      • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:24
                        co ja poradzę, że nie mogłem włożyć trzewiczków z powrotem:(
    • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:21
      a to Nutopii nie ma tu?
      hmm...
      • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:22
        nie ma tu, jest tam
        • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:24
          a gdzie jest tam?
          • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:24
            każdy wie gdzie jest tam...
            • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:25
              aj przepraszam za Aannett, ona zawsze wyskoczy z jakimś głupim pytaniem ;-)
              • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:26
                no cóż zdarza się....
                nowa, nieokrzesana, żyje marzeniami...
                • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:27
                  żyje miłością do mnie, ale reszta się zgadza
                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:28
                    nekroskop88 napisał:

> żyje miłością do mnie,

oj to chyba niewiele jej życia zostanie...zresztą co to za życie z tym
                    • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:29
                      ranisz mnie:(
                      • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:30
                        nekruś ja cię kocham jak synka...
                        • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:31
                          to jeszcze trza mu tatusia odnaleźć
                        • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:31
                          jakbyś mnie tak kochała, to byś nie stała w deszczu pod przedszkolem
                          • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:32
                            no jak synka, przecież mówię
                            • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:36
                              nie dam się już nabrać
                      • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:30
                        jeno obserwuję
          • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:25
            gdzieś indziej niż tu
            to chyba logiczne?
            • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:27
              chyba, że uwzględnisz jeszce "aż tam" bo to nie jest wtedy tam
              • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:28
                tu, tam, aż tam
                albo 'gdzie xuj nie sięga', ale to chyba każdy indywidualnie powinien
                rozpatrywać
                • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:29
                  myślisz, że to tam gdzie "xuj nie sięga"?...
                  chyba nie...
                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:30
                    nie, ale podałem przykład odległości
                    a Nutopia jest po prostu 'tam'
                    • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:32
                      widziałem przy barze kartkę "Hercliś postrafiam z Tam"
                      • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:36
                        więc sam widzisz, że nie kłamię
                        • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:38
                          te rozkosznie skaczące bałwanki na kartce
                          • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:39
                            ta rozkoszna twarz Makbrajda z wbitym tomahawkiem w czoło
                            • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:39
                              to tylko fotomontaż
                              ja jestem tu a nie tam
                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:31
                    makbrajd napisał:

> myślisz, że to tam gdzie "xuj nie sięga"?...
                    > chyba nie...

a gdzie sięga?
                    • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:32
                      mówiłem, że to indywidualnie trzeba rozpatrywać
                    • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:32
                      aanneett napisała:
                      >
                      > a gdzie sięga?

jak to gdzie?
                      tam!;)
                      • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:35
                        makbrajd napisał:

> aanneett napisała:
                        > >
                        > > a gdzie sięga?
                        >
                        > jak to gdzie?
                        > tam!;)

tam, gdzie jest nutopia? nie, tam jej na pewno nie ma!
                        • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:37
                          nie tam!
                          • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:40
                            no to gdzie?
                            • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:41
                              zasadnicze pytanie padło
                              i co teraz?
                              • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:42
                                konsternacja?
                                • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:44
                                  zafrasowanie?
                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:44
                                    ładna dziś pogoda nieprawdaż
                                    • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:46
                                      jakoś tak chmury niżej niż zazwyczaj
                                      pamiętam, że w 1944 było podobnie o tej porze...
                                      • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:47
                                        a potem przez Warszawę przeszła Nutopia
                                        • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:49
                                          i nastała cisza...
                                          • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:50
                                            i z tej ciszy wyłoniło się miasto Białystok
                                          • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:51
                                            i wtem zaczął drzeć się nekro, że go bolało
                                            • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:51
                                              a Anet zaczęła go okładać kaszanką
                                              • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:52
                                                którą jej Zewsi wyrwał i zeżarł na oczach zebranych gromadnie wokół
                                                • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:58
                                                  makbrajd napisał:

> którą jej Zewsi wyrwał i zeżarł na oczach zebranych gromadnie wokół

o nie, niech to ktoś wygumkuje!
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:58
                                                    a ciemu?
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:00
                                                    bo to nieładnie zabierać damom kaszankę.
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:01
                                                    Zewsiego też zagłodziłaś, więc się nie dziw
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:03
                                                    a co ja matka żywicielka jestem?
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:05
                                                    a Nutopii powiedziałaś - jedź, jedź ja się nimi zajmę
                                                    i co?
                                                    i fasola
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:05
                                                    jasiu
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:14
                                                    nekroskop88 napisał:

> a Nutopii powiedziałaś - jedź, jedź ja się nimi zajmę
                                                    > i co?
                                                    > i fasola
                                                    >
                                                    >
                                                    powiedziałam: "już ja się nim zajmę!"
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:15
                                                    no właśnie
                                                    a teraz fasola
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:16
                                                    nie fasola, tylko do kina albo spać!
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:17
                                                    > nie fasola, tylko do kina albo spać!

pfff se możesz
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:25
                                                    bo przemoc zastosuję
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:26
                                                    spróbuj, zrobię obdukcję i pokażę wyniki Nutopii, a ona już Cię urządzi
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:28
                                                    o to fajnie, nową kanape poproszę.
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:28
                                                    kanapą to Ty co najwyżej dostaniesz w łeb ;-)
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:30
                                                    rozumiem, że to w ramach waszego jednososbowego pokoju o ktory wołaliście ?
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:30
                                                    nekruś, mówi się "główkę".
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:31
                                                    główką określam co innego
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:32
                                                    nekroskop88 napisał:

> główką określam co innego
                                                    >
                                                    >

ciekawe co
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:32
                                                    nie bądź taka hej do przodu w ciekawości ;-)
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:33
                                                    a jednak zboczuch.
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:35
                                                    Tobie się kojarzy
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:36
                                                    mi? to ty nie chciałes tego słowa wypowiedzieć
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:37
                                                    masz: kapusta
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:39
                                                    no nie nekro, przesadziłeś, spać!
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:39
                                                    napaliłaś się na co innego i teraz się naburmuszasz, phi!
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:41
                                                    nekro, ja nie palę.
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:42
                                                    nie udawaj gupiej, wiesz?
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:42
                                                    ja wbijam na pale, pokazać ci?
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:43
                                                    tylko Makbrajd ma licencję na wbijanie na pale
                                                    Ty nie masz
                                                    pewnie robisz to niezgodnie z normami unijnymi
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:45
                                                    nich złoży wniosek o koncesję do komisarza właściwego
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:46
                                                    > nich złoży wniosek o koncesję do komisarza właściwego

a nie nabiłeś go na pal w zeszłym tygodniu?
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:46
                                                    nabiłem..i co z tego?
                                                    pisac można...
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:46
                                                    podejdź no bliżej to zademonstruję
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:46
                                                    > podejdź no bliżej to zademonstruję

myślisz, że się przestraszę?
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:47
                                                    mogę popatrzeć ?
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:50
                                                    makbrajd napisał:

> mogę popatrzeć ?

oczy wiście łech łech łech :)
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:49
                                                    poświęć się dla sztuki, ludzie przyszli popatrzeć :)
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:50
                                                    phi!
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:52
                                                    ja czekam....nudzi mi się...
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:53
                                                    ludzie przyszli, też coś
                                                    tylko Makbrajd jak zawsze łasy na darmowe rozrywkie przyszedł
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:54
                                                    ale żeś się wyszczekał
                                                    (czekam)
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:53
                                                    to mi pomóż, nie widzisz, że ucieka?
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:55
                                                    jesli chcesz mieć licencję na nabijanie na pal to musisz sobie sama poradzić
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:58
                                                    znikąd pomocy, radź se babo sama, zawsze tak jest, najpierw kwiaty, prezzenty,
                                                    tego owego, a jak zaczynają sie schody, to radź sobie sama, życie życie jest
                                                    nowelą, szit
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 21:59
                                                    dziękuję Ci Makbrajd bardzo, przez Ciebie będzie bardziej bolało, bo będzie
                                                    robić to w złym humorze!
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:00
                                                    wskakuj na ten pal, to nie bede przypiokać!
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:01
                                                    > wskakuj na ten pal, to nie bede przypiokać!

nie dam się nabrać, ostatnio wskoczyłem, a i tak przypiokłaś
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:02
                                                    promocja była
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:03
                                                    no proszę:) zaczyna sie akcja
                                                    otwieram chipsy i sędziuję
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:03
                                                    > no proszę:) zaczyna sie akcja
                                                    > otwieram chipsy i sędziuję

żebyś jeszcze sędziował sprawiedliwie, ja zawsze przegrywam:(
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:04
                                                    nekroskop88 napisał:

> żebyś jeszcze sędziował sprawiedliwie, ja zawsze przegrywam:(
                                                    >
                                                    >

ach nekro jaki z ciebie dżentelmen, no wskakuj, bo sie pal marnuje.
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:05
                                                    idę sobie z tego pokoju
                                                    możesz Makbrajda nabić...
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:11
                                                    sorry ale drzwi zablokowane stolikiem sędziowskim
                                                    wskakuj i nie marudź
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:11
                                                    wyjdą bocznymi drzwiami
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:12
                                                    zaminowane
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:14
                                                    ryzyk fizyk
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:19
                                                    rydzyk fidzyk, wskakuj
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:20
                                                    nie jestem masochistą jak co poniektórzy w tym pokoju
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:23
                                                    nekroskop88 napisał:

> nie jestem masochistą jak co poniektórzy w tym pokoju
                                                    >
                                                    >

oj bo sie uśmieję
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:26
                                                    no widzę, ze sam muszę mój palik podostrzyć
                                                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:32
                                                    i tak nie zamkniesz mi ust ! ;-)
                                                  • makbrajd Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:33
                                                    umarli nie krzyczą
                                                  • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:33
                                                    to zależy którą stroną cię nabiję :) na pal ofkors
                                              • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 20:53
                                                mrożoną, by opuchlizna zeszła
    • morfeusz_1 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:35
      A skąd ja mam wiedzieć kurde blaszka,co ja jasnowidz jestem ?

Skąd ona ma tyle kasy na te wywczasy ciągłe,mnie ledwo do pierwszego wystarcza
      na kieliszek chleba eh....
      • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:36
        widzisz? sprzedaje jagody przy drodze to ma
        • morfeusz_1 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:48
          i grzyby psylocyby dodaj...to może uwierzę
          • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:49
            dodaję, wierzysz?
            • morfeusz_1 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:51
              no
              • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:52
                fajnie Ci
                • morfeusz_1 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:53
                  a Tobie dobrze,dobrze Ci!
                  • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:55
                    no
                    • morfeusz_1 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:56
                      no to bla
                      • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 22:57
                        ble
                        • morfeusz_1 Re: Kiedy wraca Nutopia? 04.09.06, 23:00
                          jak będziesz taki sarkastyczny to Nutopia nie wróci
                          bla
                          • nutopia Re: Kiedy wraca Nutopia? 05.09.06, 21:05
                            ekhm...
                            • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 05.09.06, 21:09
                              no nareszcie! nekro był okropny, już go więcej nie dokarmiam.
                              • nutopia Re: Kiedy wraca Nutopia? 05.09.06, 21:11
                                aanneett napisała:

> no nareszcie! nekro był okropny, już go więcej nie dokarmiam.

dawałas mu banany???
                                • aanneett Re: Kiedy wraca Nutopia? 05.09.06, 21:12
                                  taki był niegrzeczny, że nic nie dostał.
                                  • nutopia Re: Kiedy wraca Nutopia? 05.09.06, 21:30
                                    po prostu nie dawaj mu bananów
                                    to przywilej Naczelnika
                                    • nekroskop88 Re: Kiedy wraca Nutopia? 05.09.06, 21:35
                                      Nutopia! na gadu - natychmiast, mamy do pogadania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka