emperor 05.03.03, 11:38 ... prosze o kontakt @. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coolphone Re: poszukuje modelek do aktu... 06.03.03, 17:57 A ty jesteś malarz, rzezbiarz, fotografik? Czy zboczur i chce pooglądać? cph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: poszukuje modelek do aktu... IP: *.piekna.pl 06.03.03, 18:07 ja chyba trochę, opowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Brunetka, około 178 cm wzrostu 06.03.03, 18:07 długowłosa i długonoga. Biust o ładnym kształcie i biodra też. Do tego żeby mnie spotkać trzeba jechać do Zakopanego albo poczekać. Chcesz rozmawiać o sztuce czy szukasz modelki? cph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Brunetka, około 178 cm wzrostu IP: *.piekna.pl 06.03.03, 18:18 coolphone napisała: > długowłosa i długonoga. Biust o ładnym kształcie i biodra też. > Do tego żeby mnie spotkać trzeba jechać do Zakopanego albo poczekać. > Chcesz rozmawiać o sztuce czy szukasz modelki? > cph z wyglądu - nudna, a chce Ci się rozmawiać o sztuce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Brunetka, około 178 cm wzrostu 06.03.03, 22:34 Iksik, Ty masz wyrafinowany gust!;) interesujaca bylaby gdyby miala trzecia piers albo wlosy na plecach?: Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja kulfonka, znam.................... 06.03.03, 22:38 bo czesto w moim baseniku, w kasprowym swoje 50-letnie doopsko moczy, wiec iska rozumiem, ale co ty baciu o tej porze jeszcze tu robisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: ja kulfonka, znam.................... 07.03.03, 09:32 kitek1 napisał: > bo czesto w moim baseniku, > w kasprowym swoje 50-letnie doopsko moczy, > wiec iska rozumiem, > ale co ty baciu o tej porze jeszcze tu robisz Możliwe że znasz kogoś innego. Ja nie przypominam sobie znajomości z tobą. Owszem kiedyś zapraszałam do Zakopanego, ale pewnie miałeś inne obowiązki. Podziękuję już kitkowi , z uwagą że niechętnie z tego typu chamami rozmawiam. Bo chyba to że cham i prymityw z tego kitka, nie ulega wątpliwości. A pozowac do aktu? Myślę , ze i ten poszukujący chętniej za modela weźmie kitka. cph Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Coolphone... 07.03.03, 10:05 ... dokladnie chodzi mi o fotografie, chce zrobic nowa galerie autorska, masz juz moze jakiekolwiek doswiadczenia w tej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re:Emperor... 07.03.03, 10:11 .....hahahahahahahahahahahahahahaha, nie mogłam się powstrzymać.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re:Emperor... 07.03.03, 10:30 nie rozumiem, od czego? prosze o sprostowanie. randia_ napisała: > .....hahahahahahahahahahahahahahaha, nie mogłam się powstrzymać.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re:Emperor... 07.03.03, 10:37 Od czego?? Powinieneś wiedzieć...... Uważam, że powinieneś otowrzyć prywatnę szkołę.... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re:Emperor... 07.03.03, 11:49 prywatna szkole fotografii artystycznej??? randia_ napisała: > Od czego?? Powinieneś wiedzieć...... Uważam, że powinieneś otowrzyć prywatnę > szkołę.... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re:Emperor... 07.03.03, 12:01 Taaaaaaaa przedewszystkim szkołę, a po drugie artystyczną.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: Coolphone... 07.03.03, 10:34 emperor napisał: > ... dokladnie chodzi mi o fotografie, chce zrobic nowa galerie autorska, > masz juz moze jakiekolwiek doswiadczenia w tej dziedzinie? Jeśli ty masz zamiar otworzyć galerię, to chyba doświadczenie potrzebne tobie. A jeśli pytasz czy pozowałam , to tak . To nie były sesje o erotycznym charakterze. A gdzie zobaczę jak fotografujesz? A czy ty nie podpisujesz się czasem inaczej na forum? Czy znasz fotografujących w Krakowie i Zakopanem? Kogo? cph Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: Coolphone... 07.03.03, 11:15 kulfony nie nadaja sie do zdjec artystycznych, co innego stonki: atrakcyjne, powabne stworzonka w paski. Na zielonych listkach ziemniaczkowych taka stonka w paski to rarytas nie do odmowienia, zwlaszcza jak chrupie kartofelki. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Coolphone... 07.03.03, 11:39 w tej chwili nie mam przy sobie zdjec, ale jesli jestes zainteresowana moge przeslac w poniedzialek, kilka moich fotografii mozesz ogladac na stronie -> www.intermiss.pl/ oraz www.ebiza.pl/ .... co do moich podpisow na forum mam 2 - Emperor i Barthezz, nie zmieniam nickow, nie mam takiej potrzeby, zawsze wiem co pisze, jestem za swe slowa w pelni odpowiedzialny i podpisuje sie pod nimi. w kwestii znajomosci to z Zakopanego niestety nie znam nikogo, chociaz o ile dobrze pamietam to mialem przyjemnosc kiedys ogladac tworczosc jednego artysty. coolphone napisała: > Jeśli ty masz zamiar otworzyć galerię, to chyba doświadczenie potrzebne tobie. > A jeśli pytasz czy pozowałam , to tak . To nie były sesje o erotycznym > charakterze. > A gdzie zobaczę jak fotografujesz? > A czy ty nie podpisujesz się czasem inaczej na forum? > Czy znasz fotografujących w Krakowie i Zakopanem? > Kogo? > cph Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: Coolphone... 07.03.03, 12:07 emperor napisał: > w tej chwili nie mam przy sobie zdjec, ale jesli jestes zainteresowana moge > przeslac w poniedzialek, kilka moich fotografii mozesz ogladac na stronie -> > > <a href="http://www.intermiss.pl/"target="_blank">www.intermiss.pl/</a> oraz <a > href="http://www.ebiza.pl/"target="_blank">www.ebiza.pl/</a> .... > > co do moich podpisow na forum mam 2 - Emperor i Barthezz, nie zmieniam nickow, > nie mam takiej potrzeby, zawsze wiem co pisze, jestem za swe slowa w pelni > odpowiedzialny i podpisuje sie pod nimi. > > w kwestii znajomosci to z Zakopanego niestety nie znam nikogo, chociaz o ile > dobrze pamietam to mialem przyjemnosc kiedys ogladac tworczosc jednego artysty. > > A które z tych zdjęc to zdjęcia artystyczne? Zobaczyłam te strony i według mnie, są to niekiedy ładne dziewczęta fotografowane bez inwencji i autorskiego sznytu. Ale to pewnie rzecz gustu. Również to rzecz umiejętności fotografujących. Życzę wielu sukcesów. W Krakowie poza starymi wygami , świetnie fotografuje Grażyna M. ( reporterka Wyborczej) oraz przynajmniej dwu facetów ( obydwaj Krzysztofy). W Zakopanem krąg osób bliskich Marcinowi R. ( syn wybitnego rzeźbiarza) również zajmuje się fotografią, a nie robieniem zdjątek. Jeśli masz wątpliwości napisz prywatnie, wyjaśnimy. A chcesz jeszcze rozmawiać o sztuce? cph > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Coolphone... 07.03.03, 12:18 ok, zapraszam na priv -> www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html? f=10112 Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Coolphone... 07.03.03, 12:20 cos nie wyszlo, jeszcze raz -> www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10112 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Coolphone... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 20:32 sorry, empek: żadne z tam zamieszczonych zdjęć nie jest nawet poprawnym, amatorskim zdjęciem. Mówiąc "artystyczne", nie wiesz, co mówisz bez uazy ale straciłem czas na oglądanie tego Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ;((( 10.03.03, 09:41 Iksik, nie doluj Empka! on dopiero poczatkujacy jest i 'bez szkol' wiec ten jego talent to moze jak taki nie oszlifowany....hm....no kto mi podpowie wlasciwe slowo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś