jasmina_tdi 06.11.01, 13:22 ...lekko używaną, w dobre ręce oddam! Skubana zbuntowała się i mówi, że spełni tylko trzy życzenia....! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 13:25 jak kształtują się koszty utrzymania tej złotej??? czy każde trzy życzenia spełni, czy na dole drobniutkim druczkiem coś dopisuje ...i nici z życzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 13:25 Chętnie wezmę tylną płetwę - potrzebuję tylko jedno życzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Złotą rybkę.... IP: 62.233.128.* 06.11.01, 13:33 Uważajcie! W ogłoszeniu jest napisane: skubana (!) nie mamy pewności jak długo była skubana, ale jak znam życie o-skubano ją ze wszystkich życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 13:40 No wiecie co! Rybka jest w porządku - to ja mam przewrócone w głowie i strasznie ją wykorzystywałam! W obliczu tego co się dzieje na świecie (głód, zamachy etc) wrodzona skromność nie pozwala mi na wykorzystanie trzech ostatnich życzeń..... Poza tym, ona jest naprawdę dobra w tym co robi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 13:41 Zdaję sobie sprawę, że na trzy się kiepsko dzieli :-))) ale albo wszystko - albo nic.... motor napisał(a): > Chętnie wezmę tylną płetwę - potrzebuję tylko jedno życzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: Złotą rybkę.... IP: 198.155.189.* 06.11.01, 13:41 probowalas metody kija i marchewki... kot sasiadki moglby byc za kij, na marchewke to rybka nie poleci ale na dodtakowa porcje robaczkow? Czyli ze wyjdzie metoda kota i robakow?... mniejsza z tym jak zwal tak zwal, byle zadzialalo... albo drobne negocjacje... .. czwarte za... nowe akwarium, upust ilosciowy powyzej 10 sztuk... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 13:44 To zbyt skomplikowana metoda! Ale próbuj dalej.... Tylko nie wiem czy złotą rybkę da radę przekupić :-))) Jest wyjątkowo cwana; prędzej czy później wpadnie na to, żeby samej sobie zafundować te trzy życzenia... Gość portalu: Lala napisał(a): > probowalas metody kija i marchewki... kot sasiadki moglby byc za kij, na marche > wke to rybka nie > poleci ale na dodtakowa porcje robaczkow? > Czyli ze wyjdzie metoda kota i robakow?... > mniejsza z tym jak zwal tak zwal, byle zadzialalo... > albo drobne negocjacje... .. czwarte za... nowe akwarium, upust ilosciowy powyz > ej 10 sztuk... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: Złotą rybkę.... IP: 10.0.126.* 06.11.01, 13:48 jesli skubana, to pewnie jest to ta sama rybka, ktora jednemu facetowi zafundowala wielki tenis zamiast....;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 13:51 Ta rybka ma gest, ale bez przesady!!!! :-)))) A skubana jest bo nie lubię buntowników :-))) Gość portalu: mathilda napisał(a): > jesli skubana, to pewnie jest to ta sama rybka, ktora jednemu facetowi > zafundowala wielki tenis zamiast....;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: Złotą rybkę.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 13:51 te 3 zyczenia to dzwonic na 0-700 .... i dostaje sie poczta lotnicza zywego rekina, dlatego skubana. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 13:55 Eeeeee..... zbyt szybko wyciągasz wnioski :-))))) To co? Bierzesz?! Gość portalu: szybki napisał(a): > te 3 zyczenia to dzwonic na 0-700 .... i dostaje sie poczta lotnicza zywego > rekina, dlatego skubana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: Złotą rybkę.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 13:59 HAHA, mam wlasna i wiesz skubana jest szybsza ode mnie, dlatego jeszcze zyje, tez mnie wziela na bajer o 3 zyczeniach. > Eeeeee..... zbyt szybko wyciągasz wnioski :-))))) > To co? Bierzesz?! > > Gość portalu: szybki napisał(a): > > > te 3 zyczenia to dzwonic na 0-700 .... i dostaje sie poczta lotnicza zyweg > o > > rekina, dlatego skubana. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Złotą rybkę.... IP: 62.233.128.* 06.11.01, 14:06 A czy to jest ten rybek, czy ta rybka? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę....Una 06.11.01, 14:14 No cóż - na to pójdzie jedno z Twoich życzeń :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Złotą rybkę....Una 06.11.01, 14:17 Jak tam Jasminko służy Ci Twój turbodisel? Paliwo tak idzie w góre, że u nas wszystko przerabiają na gaz. A pieska komu oddałaś? A w ogóle , to może masz jakiś zwierzyniec w domu, to ja mogłabym wziąć jakiegoś szczeniaczka. pozdrawiam serdecznie! M. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę....magnolia 06.11.01, 14:34 Magnolio! Idziesz na łatwiznę! Szczeniaczka to każdy sobie wychowa :-))) Piesek utknął w szafie - na wszelki wypadek nie zamierzam tam zaglądać... zawsze możesz go reanimować :-)))) Jeśli chodzi o zwierzyniec to na chwilę obecną dysponuję tylko rybką :-( Ale może wkrótce coś się znajdzie... No a trurbo?! Hmmmm.... niezły odpał :-)))) ale to trzeba mieć we krwi :-)))) mag_nolia napisał(a): > Jak tam Jasminko służy Ci Twój turbodisel? > Paliwo tak idzie w góre, że u nas wszystko przerabiają na gaz. > A pieska komu oddałaś? > A w ogóle , to może masz jakiś zwierzyniec w domu, to ja mogłabym wziąć > jakiegoś szczeniaczka. > pozdrawiam serdecznie! > M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Złotą rybkę....magnolia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 14:42 Byłaś ostatnio na kawie z jakimś wspólnym znajomym z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę....magnolia 06.11.01, 14:51 Ostatnio - nie. A czemu pytasz? Gość portalu: magnolia napisał(a): > Byłaś ostatnio na kawie z jakimś wspólnym znajomym z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Złotą rybkę....magnolia 06.11.01, 14:53 Jakieś fałszywe słuchy mnie chyba doszły. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę....magnolia 06.11.01, 14:59 Powiesz, kto plotkuje? Hmmmmm.... nawiasem mówiąc, to nie poraz pierwszy dowiaduję się, że "byłam z kimś na kawie"... Rany... mag_nolia napisał(a): > Jakieś fałszywe słuchy mnie chyba doszły. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Złotą rybkę....magnolia 06.11.01, 15:02 Wyobraź sobie, że jeden brunet przechwalał się , że jest umówiony z miłą Warszawianką, myślałam więc, że to jeden z Tych wielbiących Jasmine. Ale , co najmniej połowa z nich się przechwala - faceci-standard Pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę....magnolia 06.11.01, 15:09 Pytałaś, czy OSTATNIO byłam z kimś na kawie! O przyszłości, nie rozmawiałyśmy :-))) Cholera, myślałam, że jest szatynem :-))))) Ciekawe, czy myślimy o tym samym..... A co do przechwalania się - racja...niektórzy nie mają żadnego umiaru... mag_nolia napisał(a): > Wyobraź sobie, że jeden brunet przechwalał się , że jest umówiony z miłą > Warszawianką, myślałam więc, że to jeden z Tych wielbiących Jasmine. > Ale , co najmniej połowa z nich się przechwala - faceci-standard > Pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: Złotą rybkę.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 14:15 jasmina_tdi napisał(a): > ...lekko używaną, Lepiej by brzmialo " z doswiadczeniem ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Złotą rybkę.... IP: 62.233.128.* 06.11.01, 14:30 Jasmina, nie ściemniaj. Proszę podać płeć, rodowód i listę szczepień. Nie kupuję kota w worku, a tym bardziej rybki/a. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę...Una. 06.11.01, 14:50 Ok! Ok! Rybka - 185/ szatyn/ niebieskie/szczepiony/ zmywa/gotuje/tańcuje ale nie lubi chodzić w worku :-( Gość portalu: Una napisał(a): > Jasmina, nie ściemniaj. Proszę podać płeć, rodowód i listę szczepień. Nie > kupuję kota w worku, a tym bardziej rybki/a. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 14:35 Sorry, chciałam wziąć na litość :-))) Gość portalu: szybki napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > ...lekko używaną, > Lepiej by brzmialo " z doswiadczeniem ". > Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 14:57 ja potrzebuje na gwalt. dzis nie jest dobry dzien. kiedy mozna po nia wpasc? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 15:00 Na gwałt?! Chcesz żeby Green Peace wrzucił ją z powrotem do morza????? .karita napisał(a): > ja potrzebuje na gwalt. dzis nie jest dobry dzien. kiedy mozna po nia wpasc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Złotą rybkę.... IP: 62.233.128.* 06.11.01, 15:12 185 to za dużo. Moja wanna ma tylko 170... Będzie Mu (temu rybkowi) ogonek wystawał... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 15:18 Nie martw się... On jest bardzo ugodowy..... A gdzie położysz Rybka spać?! Pewnie masz też za krótkie łóżeczko :-(((( Gość portalu: Una napisał(a): > 185 to za dużo. Moja wanna ma tylko 170... Będzie Mu (temu rybkowi) ogonek > wystawał... Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 15:20 przysiegam ze nikomu nie oddam. schowam gleboko bardzo gleboko. moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 15:25 Eeeeee... no nie wiem.... A głodujące dzieci w Afryce?! Zresztą głęboko to ona zdechnie... .karita napisał(a): > przysiegam ze nikomu nie oddam. schowam gleboko bardzo gleboko. moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 15:33 no zakopie ja kolo zlewu. zeby miala co pic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Złotą rybkę.... IP: 62.233.128.* 06.11.01, 15:33 Łóżeczko jest ok. Koniec zabawy. Biorę Go. Cha, cha, cha... ja też jestem rybką (zodiakalną). Może na wiosnę będą nowe rybki? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 15:38 dziewczyny, co się tak rozgadałyście o tej rybce,może dołaczcie na impreze, tam kitek ma Sofiję do wypicia, a ja go opuszczam, nie dobrze, by pił w samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Złotą rybkę.... IP: 62.233.128.* 06.11.01, 15:49 Eetam, lepszy Rybek w garści, niż napity Kitek na dachu. Poza tym ja już idę do domu, a imprezuję głównie w pracy. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Złotą rybkę....Una IP: 193.178.143.* 06.11.01, 15:53 Wymyśl do jutra trzy życzenia!!!!!!! :-)))) papapapapapapapa!!!! Jasmin Gość portalu: Una napisał(a): > Eetam, lepszy Rybek w garści, niż napity Kitek na dachu. Poza tym ja już idę do > > domu, a imprezuję głównie w pracy. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 15:56 Kitek i na dachu spełnia wszystkie życzenia mądrych forumek, a Złota Rybka co Wam da na dachu? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 16:03 Kitek materialisto! Rybek spełnia życzenia, a nie daje! To nie Śnięty Mikołaj!!!! Można chcieć czegoś niematerialnie :-))) Niekoniecznie na dachu...chociaż hmmmmmm...mogłoby być ciekawie :-))) kitek1 napisał(a): > Kitek i na dachu spełnia wszystkie życzenia mądrych forumek, a Złota Rybka co > Wam da na dachu? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Złotą rybkę.... 06.11.01, 18:27 jasmina_tdi napisał(a): > ...lekko używaną, w dobre ręce oddam! Skubana zbuntowała się i mówi, że spełni > tylko trzy > życzenia....! .. jak zenska i ladna .. to daj ja do szafy .. zaopiekuje sie !!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś