mozambique 14.09.06, 12:00 gala.onet.pl/0,1358557,1,1,weronika_rosati,tematy.html łaaaał, czyli jak ja kiedys zagrałam jedną scenę z Erikiem Stolzem i on nawet mnie DOTYKAŁ ( brdzo przyjemnie zresztą ) to znaczy ze moge juz jechac do Holiłód ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: kariera Tapira 14.09.06, 12:22 Stolz cie dotykał? świnia! JEDŹ KOBIETO! JEDŹ! Ottek będzie miał swojego człowieka w holiłód!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kariera Tapira 14.09.06, 12:28 przpłaszam, że spytam a wewktórym filmie? bo trochę tego było? chyba nie w filmie "MUCHA II"? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: kariera Tapira 14.09.06, 12:33 dzejms, TY ZGREDZIE PRZEBRZYDŁY !!!!!!!!! mucha nie ! maska lwa tyz nie ! ślicznotka z memfis tez nie ! w takim jednym co go we wrocku kręcił dawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: kariera Tapira 14.09.06, 12:52 tytuł miał? a wpiszę se w gooogle wuwuwuwewrockufilmstoltzazmozambique bez łaski... albo ..dotyk stoltza :-D))) a to dobre jest... Odpowiedz Link Zgłoś