rzesa20 18.09.06, 10:47 nigdy nie lubiłam, a od kiedy mam dietę i pierwszy raz zjadłam jogurt z płatkami to tak mi zasmakował, że codziennie rano muszę wpieprzyć cały duży kubeczek :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-to-ja16 Re: jogurt naturalny 18.09.06, 14:37 jeeeeeej ja naturalnego samgo nie nawidze;)bleee ale taki ze zbozami np. Danone to lubie ;d;) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: jogurt naturalny 02.10.06, 10:00 najlepszy przyjaciel w dobie odchudzania :D Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: jogurt naturalny 02.10.06, 11:41 a co to z mania z tym odchudzaniem? Jak będziecie obsesyjnie o tym w kółko myśleć, to rzeczywiście pojawią się problemy. Najlepiej przestać się tym przejmować, organizm sam sobie metabolizm wyreguluje i zobaczycie jakie cuda potrafi sprawić takie podejście do sprawy. Mówie Wam, nigdy się tym nie przejmowałem i jak znalazłem niedawno książeczkę zdrowia z wojska (a było to lat temy tyle, że strach mówić), to okazało się, że ważę teraz tyle samo co wtedy :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: jogurt naturalny 02.10.06, 12:54 dzieki Mat za te złote rady, ale przynajmniej w moim przypadku to co mówisz to zwykla utopia :P pofolgowałam sobie ostatnio to teraz trzeba sie za siebie wziąć.. Ze mna jest taki problem ze lubie jesć ale lubie tez byc szczupła, a ze to drugie wygrywa mimo wszystko to własnie stosuje diete. Racjonalna of course, bo na zdrowym odzywianiu zjadłam juz zeby :) Odpowiedz Link Zgłoś