Dodaj do ulubionych

Kim ja w koncu jestem ?????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 20:57
chlopcykiem, dziewcynka czy dzdzownica ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 20:59
      nikim, zwykłym nic!
      • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 21:00
        Ty, to ktory z nas jest w koncu odbiciem w lustrze, a ktory prawdziwy ?
        • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 21:02
          zalezy z której strony spojrzysz:)
    • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 09.03.03, 21:27
      głupim snakiem sapytania!!!
      • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 21:28
        uciekaj do lozka mala, sio !
        • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 09.03.03, 21:31
          sam sobie uciekaj !!! o ile snaki sapytania mają nóski :P
          • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 21:33
            bo w pupe dam klapsa, sio
            • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 21:38
              a ja dam drugiego,sio!
              • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 09.03.03, 21:50
                sami a sio !! głupie snaki sapytania:P
                • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 21:51
                  sio, skad przyszłaś!i nie wracać mi tu,bo paska wezmę:)
                  • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 21:53
                    przestan, bo nam spodnie opadna bez paska :)
                    • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 21:58
                      o tym nie myslałem:)klapka kąpielowego!
                      • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:00
                        a moze jej komputer zabierzemy, bo piernicy bzdurki ?:)
                        • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:19
                          już gzecnie posla spać:)a komputel i tak zabierzemy!:)
                          • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 09.03.03, 22:28
                            nie posłam nie posłam !! głupie snaki w klapkach :P
                            • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:30
                              dziewcynka bes sempa na predzie, sio bopoplose kolege aro, kipisz w komputelku
                              slobić!:)
                              • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:34
                                i zabiesemy sciagawke do literek na klawiaturze :)
                                • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:45
                                  dziewcynka jus sie klawiatulki na pamiec naucyla,to mose klawiaturke sapiesemy?
                                  • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 09.03.03, 22:50
                                    sami sobie sapiesce !! tylko byscie sapali i sapali głupie sapiące snaki
                                    sapytania a spultajcie se w kalesonki:P:P
                                    • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:54
                                      nie mam kalesonek:)
                                      • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 09.03.03, 22:57
                                        no to w stlingi se spultaj:P
                                        • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:58
                                          a co to?:)
                                          • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 09.03.03, 23:01
                                            tsy paski na ksys:)
                                        • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 23:02
                                          nosis takie do psedskola ?:)

dziewcynka napisała:

> no to w stlingi se spultaj:P
                                          • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 09.03.03, 23:36
                                            ja pielsa klasa jestem O!
                                            i nose nose:)
                                            • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 00:04
                                              na nosie ?:)
                                              • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 10.03.03, 00:10
                                                na pupie nose!:)
                                                • cpt.nemo Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 10.03.03, 00:14
                                                  Dziewcynka:)
                                                  dla czego nie spisz jeszcze malenstwo,
                                                  do szkoly jutro , inaczej nie zostaniesz klucznikiem:)
                                                  • dziewcynka Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 10.03.03, 00:26
                                                    cielpię na insomnię ;)) a Ty tes nie spis Nemus:))
                                                  • cpt.nemo Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 10.03.03, 00:39
                                                    dziewcynka napisała:

> cielpię na insomnię ;)) a Ty tes nie spis Nemus:))

:(
                                                    Nie, jeszcze nie spie ,
                                                    szukam chlopcyka , drazek zabral mi rozbojnik:))
                                                  • chlopcyk Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 10.03.03, 00:50
                                                    cpt.nemo napisał:

> dziewcynka napisała:
                                                    >
                                                    > > cielpię na insomnię ;)) a Ty tes nie spis Nemus:))
                                                    >
                                                    > :(
                                                    > Nie, jeszcze nie spie ,
                                                    > szukam chlopcyka , drazek zabral mi rozbojnik:))

Hi hi , co mi zrobisz jak mnie zlapiesz:PPP
                                                • Gość: ????????? Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 00:49
                                                  biedne stlingi :)
    • Gość: maryjo2 Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 08:07
      A kto pyta?
      ;)
      • ufo-ludek Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 10.03.03, 13:06
        Kosmita
        ;);):)
        • Gość: maryjo2 Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 07:13
          To niech się kosmita lepiej nie pyta.
          ;)
          • ufo-ludek Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 11.03.03, 18:48
            Kto kosmita nie bladzi
            • Gość: maryjo2 Re: Kim ja w koncu jestem ????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 18:56
              Koniec kosmita za przewodnika
              ;)
              • czar-ownik Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 11.03.03, 20:40
                Kosmita przewodnika za czarownika
                • starszy_pan Re: Kim ja w koncu jestem ????????? 11.03.03, 20:55
                  A co to znów? Nowo-mowa modna? Żebyż to mistrz widział, to by się ucieszył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka