Dodaj do ulubionych

Motto na wiosnę

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 18:55
Kobieta powinna powstrzymać swoje
kokieteryjno-prowokacyjne zachowanie,
aby umożliwić mężczyźnie wykształcenie
pozagenitalnych form osobowej komunikacji.

:)
Obserwuj wątek
    • sawyer1 Re: Motto na wiosnę 10.03.03, 18:57
      a po co mu to?
    • kitek1 a te geniealne formy komunikacji, to na czym... 10.03.03, 19:03
      pompuszku polegaja???
      • Gość: pom jakbym je miała... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 20:37
        to bym Ci powiedziała, Kitku:)
        • kitek1 i tak duzo, soba mowisz................... 10.03.03, 20:54
          i to robi,
          wrazenie:)
          • Gość: pom Zakłopotana jestem trochu... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:02
            Bo ostatnio jakaś niedowartościowana chodze.:)
            • kitek1 nie pitol pompuszku, mily................... 10.03.03, 21:09
              jak sie zaden godny dowarosciowywacz,
              do kwietnia nie znajdzie,
              to ja Cie chetnie wtedy.......:)
              na zalegly, urlop chca mnie wyslac:)))
              • Gość: pom to Ty nie pitol... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:21
                czy z wartościowywaczem, czy bez
                i tak przyjedziesz, kurcze
                nie myśl sobie, że ja pitole w powietrze
                jak mówię, to mówię:)
                • Gość: pom A ostatnio to... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:22
                  tylko słyszę, że inteligentna jestem:((
                  Nic więcej :((
                  • kitek1 sama chcialas, te pozageniealne formy............. 10.03.03, 21:25
                    a teraz marudzisz:)
                    • Gość: pom bardzo śmieszne, wiesz?:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:28
                      Ale coś w tym jest!
                      • kitek1 w czym??? 10.03.03, 21:33
                        moim zdaniem,
                        najwazniejsze to obie formy,
                        umiec elegancko polaczyc:)
                        • Gość: pom no to więc chyba nieelegancka jestem w tym... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:37
                          bo jakoś tylko gadać ze mną chcą :)
                          • kitek1 no to po co, strzelasz takimi tekstami............ 10.03.03, 21:39
                            jak na watka wstepie,
                            zastanow sie co robisz:)
                            • Gość: pom To miał być żart... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:41
                              nie moja wina, że tak przewrażliwieni jesteście. Mężczyźni.:)
                              • kitek1 szczegolnie w G punkcie.................. 10.03.03, 21:43
                                oj pompuszku,
                                nie odwracaj miska ogonem:)
                                • Gość: pom patrzę miśkowi prosto w twarz... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:45
                                  i pytam jak człowieka tylko:)
                                  • kitek1 ale, nie mojemu.................... 10.03.03, 21:46
                                    tym razem:(
                                    • Gość: pom żadnemu, niestety teraz... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:47
                                      bo się popatrzę, ten łeb odwraca:)
                                      • kitek1 a moj steskniony, lasi sie do nogi............. 10.03.03, 21:55
                                        bo ostatnio seryjke pozadomowa mam,
                                        i jutro znowu, GO na cala dobe opuszczam:(
                                        • Gość: pom a mój miauczyński jest okropny... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:00
                                          aż do pasji szewskiej doprowadza....

ale to skutek nieobecnośći długiej, możesz mieć to samo
                                          • kitek1 mam nadzieje, ze bede miaaaaaaaaaal............... 10.03.03, 22:03
                                            ale spacerki sztormowo-wiosenne, tez:)
                                            • Gość: pom ale proszę tylko... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:05
                                              do kąpieli w morzu mnie nie przymuszać:)
                                              • kitek1 ale mi pozwolisz....................... 10.03.03, 22:11
                                                malego morsika odstawic,
                                                zeby Ci pozageniealnie zaimponowac:)
                                                • Gość: pom jakbyś jeszcze przy okazji... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:15
                                                  recytował partie Hamleta,
                                                  byłabym Twoja :))
                                                  • kitek1 bytko, nie bytko, o to je zapytko................. 10.03.03, 22:16
                                                    dla Ciebie,
                                                    to nawet po czesku:)
                                                  • Gość: pom poznam, czyś mężczyzna... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:20
                                                    jeśli tak samo dobrze skończysz, jak zacząłeś :)
                                                  • kitek1 skonasz ze smiechu.............. 10.03.03, 22:24
                                                    jak bede,
                                                    tez po czesku konczyl,
                                                    chyba, ze Ty tak ogolniej, mowisz:)))
                                                  • Gość: pom zatem odsłucham monologu IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:26
                                                    w oryginale, przy szumie fal, ptaków śpiew, itd.:)
                                                  • kitek1 plaza, dzika plaza, dookola morze.............. 10.03.03, 22:28
                                                    o jak ja lubie,
                                                    te KLIMATY:)
                                                  • Gość: pom a pies... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:29
                                                    Głos Wybrzeża w pysku niósł:)
                                                  • kitek1 juz to widze, swoja rezyserska wyobraznia......... 10.03.03, 22:33
                                                    filmujemy:)))
                                                  • Gość: pom przypomniał mi się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:38
                                                    wiatr i czyjeś uda (pssst:))
                                                  • kitek1 mezczyzna i kobieta................ 10.03.03, 22:48
                                                    super film,
                                                    a jaka melodyjka:)))
                                                  • Gość: pom ehhhh.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:51
                                                    szkoda gadać :(
                                                    lepiej iść spać z tego wszystkiego
                                                  • kitek1 poprosze miska, to ci motyw przewodni............. 10.03.03, 22:56
                                                    na uszko, do lozka zanuci:)
                                                  • Gość: pom dobre i to... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:58
                                                    najwyżej zwariuje od tego wycia :)
                                                    będę wtedy Ciebie wołać na ratunek:)
                                                  • kitek1 misiek mlody i wcale marca nie czuje.............. 10.03.03, 23:00
                                                    wiec az tak geniealnie,
                                                    nie wyje:)
                                                  • Gość: pom dopiero pierwsza dekada... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 23:02
                                                    jeszcze Ciebie zaskoczy, uważaj:)
                                                  • kitek1 przeczyc nie bede.................. 10.03.03, 23:04
                                                    zycze mu,
                                                    tej pierwszej wiosny,
                                                    sobie zreszta tez:)
                                                  • Gość: pom każdemu by się przydała... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 23:09
                                                    z przedłużeniem do jesieni, conajmniej:)
    • dziewcynka Re: Motto na wiosnę 10.03.03, 19:05
      cyli se mają usywac mósgów???
      • Gość: xp Re: Motto na wiosnę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 20:16
        ale one się nie powstzymają
        albowiem niepowstrzymane w tym są
        jakby co, to wiem, "wcale nie".
        • Gość: pom Re: Motto na wiosnę IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 20:39
          Oczywiście, że nie!
          Workowa kiecka, wiecheć na głowie, wzrok spode łba...
      • Gość: pom Re: Motto na wiosnę IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 20:41
        Jesteś nader rozwinięta, jak na pierwszą klasę, dziewczynko:)
      • men_ Re: Motto na wiosnę 10.03.03, 20:42
        mósgów albo móscków :)

dziewcynka napisała:

> cyli se mają usywac mósgów???
        • Gość: leziox Re: Motto na wiosnę IP: *.arcor-ip.net 10.03.03, 21:36
          A to motto wiosenne dotyczy też impotentów,czy oni to się zachowują jak ludzie
          normalni?
          • Gość: pom Re: Motto na wiosnę IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 21:44
            Impotenci są to okazy zimowe, ich wiosna nie dotyczy.
            • Gość: leziox Re: Motto na wiosnę IP: *.arcor-ip.net 10.03.03, 22:18
              Impotentów dotyczy również wiosna,jak i inne pory roku,ponieważ występują oni
              na okrągło,frau Pomcia.
              • Gość: pom Re: Motto na wiosnę IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:23
                Co z tego, kidy występują całorocznie, jesli w portkach mają ciągle zimę??
                • Gość: leziox Re: Motto na wiosnę IP: *.arcor-ip.net 10.03.03, 22:27
                  Ale przynajmniej mówią i myślą jak to kobiety mówią-jak ludzie,nie myśląc wtedy
                  innymi organami.Przecież w końcu o to chodzi,nie?Impotenci-przyjaciółmi kobiet.
                  • Gość: pom Re: Motto na wiosnę IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 22:31
                    I homoseksualiści też, oczywiście.

P.S. nie podoba Ci się motto?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka