proces7 Espresso i papieroski 06.10.06, 10:47 Robię espresso i zapalę zaraz papieroska. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Espresso i papieroski 06.10.06, 16:24 Cóś ten wątek słabo sie posuwa :] Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Espresso i papieroski 07.10.06, 10:35 lejdik napisała: > <Drapie sie>... Nie lepiej po prostu się umyć? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Espresso i papieroski 07.10.06, 10:34 alinka64 napisała: > Cóś ten wątek słabo sie posuwa :] Lubisz szybkie posuwanie? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: czas relaksu 06.10.06, 23:22 alinka64 napisała: > Pobaw sią z Helą bo sie nudzi ;)) www.moheroweberety.net/go/pl/open/tajemnice/on/tajemnica/id/10 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: czas relaksu 07.10.06, 10:37 Nie potrzebuję odreagowywać, nigdy mi mohery ani Rydzyk nie wyrządzili krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 08.10.06, 13:08 O, mam jakieś komunikaty o opóźnieniach... Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 08.10.06, 13:09 czy zrobił się jakiś zastój? Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 08.10.06, 13:10 ciekawe...no nie aż tak...co na czatach:>? Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 11.10.06, 09:32 O, jaki ładny numerek, taki okrąglutki. Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 11.10.06, 09:33 Numer 666 rezerwuję dla siebie:> to będzie spam stulecia;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Skrzydełko czy nóżka 11.10.06, 11:03 Jakiś dilaboliczny jesteś dziś Pokerku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 01:17 alinka64 napisała: > Jakiś dilaboliczny jesteś dziś Pokerku ;) Następna zakochana w misterze? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 10:53 Na miłosć nigdy nie jest za późno, miłość niejedno ma imię, miłosc dodaje nam sił ( -endorfina ;)), miłosć to coś dla czego warto żyć, miłośc to jest to co należy tylko do ciebie resztę zostawisz odchodząc w niebyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 11:39 alinka64 napisała: > miłosć to coś dla czego warto żyć, miłośc to jest to co > należy tylko do ciebie resztę zostawisz odchodząc w niebyt :) Nie rozumiem, dlaczego zatem miłość jest tak ważna? Piszesz, że dlatego, iż należy do nas niejako inaczej, sugerując nam, że gdy odejdziemy w niebyt, miłość zostanie w nas. A nienawiść, a pragnienie, a tęsknota? Dlaczego miłość mielibyśmy czuć, gdy nas nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Ruchy, ruchy! 12.10.06, 01:19 Co tak słabo tu piszecie, co? Ten wątek ma trzeszczeć i pękać w szwach! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 miia ma w dupie 12.10.06, 01:21 Zaczęła ten wątek i go wcale nie pielęgnuje. Jakież to niekobiece. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: miia ma w dupie 12.10.06, 03:44 Słuszne spostrzeżenie. Nie wymagać kobiecości od betona. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: miia ma w dupie 12.10.06, 11:34 Prawdziwego betona poznajemy nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Wiersz o pieprzeniu o niczym 12.10.06, 11:01 "Piękno nagiego wiersza między rozpostartymi udami najbardziej stawia na nogi, to nie sole trzeźwiące trzymałaś poduszkę abym nie mógł zasnąć więc czytałem ci bajkę, było w niej pełno liter z twojego imienia zjadasz mnie tak nachalnie jakbyś naprawdę coś czuła mrugam powiekami, tak, rozumiem to tylko fazowe opowiadanko w którym budujesz napięcie kiedy brak paznokci a wszystkie sentencje to splot zaplanowanych zdarzeń, ale czy słoneczny w żadnym razie słońce spadło z hukiem zanim światło dosięgło purpurą pierwszych chmur" Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 11:02 Student oblewa kolokwium z logiki. Mówi do profesora: - To bez sensu, pan się na mnie uwziął!!! Sam pan coś z tego rozumie? Profesor: - Oczywiście, wszystko - inaczej nie byłbym profesorem. Student: - Skoro tak pan twierdzi, to zadam panu pytanie - jeśli pan na nie odpowie wpisze mi pan dwóję. Ale jeśli nie będzie pan znał odpowiedzi, wpisze mi pan "celujący". Profesor: - Dobrze, idę na taki układ. Student: A zatem: co jest legalne ale nielogiczne, nielegalne ale logiczne oraz ani logiczne ani legalne? Profesor zastanawiał się, zastanawiał i nie umiał odpowiedzieć na pytanie. Wpisał studentowi ocenę celującą i zaraz potem zadzwonił do swojego najlepszego studenta z tym samym pytaniem. Ten odpowiedział natychmiast: - Pan ma 63 lata i 35-letnią żonę, jest to legalne ale nielogiczne. Pana żona ma 23-letniego kochanka - jest to co prawda logiczne, ale nielegalne. Pan wpisuje kochankowi swojej żony do indeksu "celujący", mimo że nie powinien był zaliczyć przedmiotu - i to jest ani logiczne ani legalne... Teraz do samo pytanie do Ciebie: Co u Ciebie jest legalne ale nielogiczne, logiczne ale nielegalne i ani logiczne ani legalne...? Coś Ci przychodzi do głowy? Nic? To tu poniżej masz odpowiedź: Legalne jest to, że siedzimy tu i pracujemy - ale nielogiczne. Logiczne jest, że się przy tym wygłupiamy i zajmujemy dowcipami - ale nielegalne. Natomiast ani logiczne ani legalne jest, że nam za to płacą.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 11:30 vivalabeer napisał: > Natomiast ani logiczne ani legalne jest, że nam za to płacą.. > > :-)) To co logiczne nie musi być legalne. Każdy potrafi wymienić całą masę rzeczy, które są logiczne i nielegalne. Jak choćby: niepłacenie podatków, przekraczanie prędkości w wielu miejscach, zdradzanie małżonka itd. Coraz więcej rzeczy we współczesnym świecie jest zupełnie nielogiczne, a niepostępowanie wedle tej nie-logiki, jest całkowicie sprzeczne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 11:48 Ja to zacytowałem, Proces :D Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 17:24 To co jest legalne nie zawsze bywa logicze, np niegdys US prochibicja legalna i nielogiczna, a przemyt wódy nielegalny a logiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 17:36 alinka64 napisała: > To co jest legalne nie zawsze bywa logicze, np niegdys US prochibicja legalna > i nielogiczna, a przemyt wódy nielegalny a logiczny. Nie mam pewności, czy prohibicja była całkiem legalnym zakazem w USA. Bo chyba myślalaś o prohibicji, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 17:39 z pewnością była leganie uchwalona, by ktoś zbił nieleganie fortunę w krótkim czasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 11:03 Karol i Hela spędzają powtórny miodowy miesiąc, na uczczenie 40-tej rocznicy ślubu. Lecą sobie do Australii. Nagle głos pilota : - Drodzy pasażerowie, silniki odmówiły posłuszeństwa. Możemy lądować awaryjnie na wyspie przed nami, ale prawdopodobieństwo że ktoś nas odnajdzie jest równe zeru. Dziękujemy za wyrozumiałość. Marian drapie się w głowę i mówi do Heli: - Kochanie opłaciłaś rachunki za mieszkanie? - Tak najmilszy, uregulowałam tuz przed wyjazdem. - A za telefony ? - Też zapłaciłam najdroższy. Karol myśli, myśli, myśli... - A ZUS-y nasze popłaciłaś ? - O Boże, kochanie na śmierć zapomniałam! Och dowalą nam karę! Karol całuję ja tak jak nie całował od lat 30tu, śmieje się, wrzeszczy jak wariat: - Przeżyjemy! Znajdą nas! Te skur***** znajdą nas, nawet na końcu świata !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 11:10 Spamerek ;P wierszyk Twój Pokerku ? Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 11:50 Nie, nie mój, moje są imienne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 14:47 Powiedz jej, że Twój, zakocha się w Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 11:33 vivalabeer napisał: > - Przeżyjemy! Znajdą nas! Te skur***** znajdą nas, nawet na końcu świata !!!! Uśmiałem się, hahahaha. Daj może do dowcipów dnia... Nie, albo nie daj! Niech nasze głąby forumowe, co tu nie piszą, też zajrzą! A jak nie zaglądają, to niech nas pocałują w dupę. Dopisz sobie pokerze tych, co nie czytają i nie piszą w tym wątku do Twojej listy w sygnaturce. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 20:43 proces7 napisał: > A jak nie zaglądają, to niech nas pocałują w dupę. > >O! Proszę, jaki pieszczoch z Ciebie Procesie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 21:33 Hehe, wróciłam Procesie,skończyło się wakacyjne lenistwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 23:52 Ok, skoro do roboty to przebiorę się w coś zwiewnego. Do pracy zakładam zazwyczaj żakiet.:) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Skrzydełko czy nóżka 12.10.06, 23:54 Jesteś juz tu długo na tym Forum, a ja nie pamiętam, byś otworzyła jakikolwiek wątek, wando. Nic Cię nie nurtuje, nie niepokoi? Nie masz żadnych wątpliwości, pytań? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Skrzydełko czy nóżka 13.10.06, 00:16 Jest i to bardzo dużo,ale trochę dziwna ze mnie osoba.Z jednej strony te pytania i wątpliwości z drugiej strony nauczono mnie być osobą która musi sama sobie odpowiadać i radzić w życiu.I to może też być powodem, że zanim zadam pytanie, już "przedyskutyję" problem sama z sobą .A może nie potrafię tak "ładnie " jak Wy zagajać rozmowy? A może wbrew pozorom jestem niśmiała , sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Skrzydełko czy nóżka 13.10.06, 00:44 > może nie potrafię > tak "ładnie " jak Wy zagajać rozmowy? A może wbrew pozorom jestem niśmiała , > sam nie wiem. Po prostu spróbuj, wtedy sie przekonasz, wando. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 jebnij coś w tym wątku 12.10.06, 14:48 Skoro już jesteś zalogowany, to wpisz tu zawsze coś, zupełnie takie "byle co" może być, naprawdę;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: jebnij coś w tym wątku 12.10.06, 17:37 proszę bardzo: byle co byle co byle co byle co Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: jebnij coś w tym wątku 13.10.06, 12:00 Skoncentruj się alinko, proszę Cię. Choćby na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: jebnij coś w tym wątku 13.10.06, 11:59 tercybiades napisał: > naprawdę Co "naprawdę"? Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: jebnij coś w tym wątku 13.10.06, 13:08 proces napisał; >może być, naprawdę;) zalogowałem się i napisałem, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: jebnij coś w tym wątku 13.10.06, 13:18 tercybiades napisał: > zalogowałem się i napisałem, naprawdę. I tylko po to się logowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: 600 13.10.06, 16:31 No bardzo ładnie, Procesku, widzimy, że potrafisz pisać liczebniki słownie...i bez błędów. To naprawdę wielka sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 13.10.06, 17:39 vivalabeer napisał: > No bardzo ładnie, Procesku, widzimy, że potrafisz pisać liczebniki słownie...i > bez błędów. To naprawdę wielka sztuka. Dobrze, że to dostrzegliście, pokerku. Starałem się Was zadowolić. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 13.10.06, 17:40 vivalabeer napisał: > Cześć Magda:) Do madzijedynej też kiedyś zaczniesz pisać "Skarbie"? Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: 600 13.10.06, 17:44 Będę pisał do kogo zechcę i w sposób w jaki zechcę, albo nie będę pisał, gdy mi się nie będzie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 13.10.06, 18:17 Mylisz się, pokerze. Mimo że to poker, nie Ty rozdajesz karty, przykro mi. Ktoś zupełnie inny pociąga tu za sznurki. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 14.10.06, 12:22 magdajeden napisała: > co ja robie w tym kretyńskim wątku? Jesteś tu właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 14.10.06, 13:04 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > co ja robie w tym kretyńskim wątku? > > Jesteś tu właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. to co mozna powiedziec o tobie? :P > > Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 13.10.06, 19:12 vivalabeer napisał: > Będę pisał do kogo zechcę i w sposób w jaki zechcę, albo nie będę pisał, gdy mi > > się nie będzie chciało. jaka głębiaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 13.10.06, 19:11 proces7 napisał: > vivalabeer napisał: > > > Cześć Magda:) > > Do madzijedynej też kiedyś zaczniesz pisać "Skarbie"? zazdrosnik. chcialbys, zeby do ciebie pisał. co żalujesz chlopakowi. > > Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 13.10.06, 19:11 vivalabeer napisał: > Cześć Magda:) czesc vivopiwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 13.10.06, 17:38 magdajeden napisała: > natręctwo, jak nic. Też tak myślę, madziu. Ale nie lecz tego, to nie jest szkodliwe społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 13.10.06, 19:15 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > natręctwo, jak nic. > > Też tak myślę, madziu. Ale nie lecz tego, to nie jest szkodliwe społecznie. > > no moje nie, ale gorzej z twoim. nie mów do mnie madziu, procusiu Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: 600 14.10.06, 11:25 Ładnie się reklamujesz Madziujedyna nasza ;) Jak często podlewasz kaktusy? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 14.10.06, 12:25 alinka64 napisała: > Ładnie się reklamujesz Madziujedyna nasza ;) > Jak często podlewasz kaktusy? Czuję, że się zaprzyjaźnisz z madzią, alinko. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 14.10.06, 13:06 proces7 napisał: > alinka64 napisała: > > > Ładnie się reklamujesz Madziujedyna nasza ;) > > Jak często podlewasz kaktusy? > > Czuję, że się zaprzyjaźnisz z madzią, alinko. > pawiunia można puscić od tych waszych zdrobnionek. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 14.10.06, 13:05 alinka64 napisała: > Ładnie się reklamujesz Madziujedyna nasza ;) > Jak często podlewasz kaktusy? ja sobie chyba zrobię sygnaturkę z informacją dla wszystkich bystrzachów, ze to sa tylko i wyłącznie cytaty w moich sygnaturkach, bo juz sił nie mam na tłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 16.10.06, 22:04 magdajeden napisała: > ja sobie chyba zrobię sygnaturkę z informacją dla wszystkich bystrzachów, ze to > sa tylko i wyłącznie cytaty w moich sygnaturkach, bo juz sił nie mam na tłumacz > enia. Kulturalni ludzie podają autora cytowanego tekstu oraz link. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 18.10.06, 12:34 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > ja sobie chyba zrobię sygnaturkę z informacją dla wszystkich bystrzachów, > ze to > > sa tylko i wyłącznie cytaty w moich sygnaturkach, bo juz sił nie mam na t > łumacz > > enia. > > Kulturalni ludzie podają autora cytowanego tekstu oraz link. ten autor nie chciałby, zebym była kulturalna, upierdzie. > > mówił ci juz ktoś, ze jesteś cholernie upierdliwym dziadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 18.10.06, 13:03 magdajeden napisała: > ten autor nie chciałby, zebym była kulturalna, upierdzie. Przeczytaj jeszcze raz, co napisałaś i pomyśl, madziu, dobrze? > mówił ci juz ktoś, ze jesteś cholernie upierdliwym dziadkiem? Oczywiście, moje wnuczki i wnukowie często mi to mówią, kiedy wychodząc do baru, zabieram im kieszonkowe. Powiedział Ci kiedyś ktoś, że Cie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 18.10.06, 13:20 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > ten autor nie chciałby, zebym była kulturalna, upierdzie. > > Przeczytaj jeszcze raz, co napisałaś i pomyśl, madziu, dobrze? > > > mówił ci juz ktoś, ze jesteś cholernie upierdliwym dziadkiem? > > Oczywiście, moje wnuczki i wnukowie często mi to mówią, kiedy wychodząc do baru > , > zabieram im kieszonkowe. > Powiedział Ci kiedyś ktoś, że Cie kocha? > oczywiscie, sprzątaczka, jak jej powiedziałam, ze umieściłam ją w testamencie :P Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 18.10.06, 16:30 magdajeden napisała: > oczywiscie, sprzątaczka, jak jej powiedziałam, ze umieściłam ją w testamencie Tnij jak cytujesz. Gdzie masz wykupioną polisę, ja wszystkie niedawno zlikwidowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 14.10.06, 12:24 magdajeden napisała: > nie mów do mnie madziu, procusiu Znamy się już dość długo z tego forum, a ja zupełnie nie przypominam sobie, byś kiedyś powiedziała mi jakieś ciepłe słowo albo zaproponowała, że zrobisz mi loda, wiesz madziu? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 14.10.06, 13:06 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > nie mów do mnie madziu, procusiu > > Znamy się już dość długo z tego forum, a ja zupełnie nie przypominam sobie, byś > kiedyś powiedziała mi jakieś ciepłe słowo albo zaproponowała, że zrobisz mi > loda, wiesz madziu? > > no widzisz, proces, jakie ty masz jednak ciężkie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 16.10.06, 16:29 magdajeden napisała: > no widzisz, proces, jakie ty masz jednak ciężkie życie. Nie tracę nadziei, madziu kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 18.10.06, 12:34 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > no widzisz, proces, jakie ty masz jednak ciężkie życie. > > Nie tracę nadziei, madziu kochana. nadzieja matką głupich, ale ponoć przynajmniej kocha swoje dzieci > > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 18.10.06, 13:04 Banały, frazesy. Pozwól mi się Tobą napawać, magdo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 600 18.10.06, 13:22 proces7 napisał: > Banały, frazesy. Pozwól mi się Tobą napawać, magdo. uczę sie od ciebie najwyrazniej. chociaz moze nie powinnam tego nauką nazwac tylko racej zaraza, morowa. głupota przenosi sie z nadzwyczajną prędkoscią. stanowczo czaty bardzo szkodzą, oj bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 600 18.10.06, 16:32 magdajeden napisała: > uczę sie od ciebie najwyrazniej. To się nazywa wpływem istot o wyższej inteligencji na te o niższym poziomie. Ucz się zawsze od mądrzejszych, zuch dziewczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: 600 14.10.06, 15:24 Oj wywołałam burzę zzzzzzzzz iskarami ;P Oby z tego nie było potomstwa...,może być jadowite ;P Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 626/ pamiętam o tym, że poker rezerwował 666 16.10.06, 16:33 alinka64 napisała: > Oby z tego nie było potomstwa...,może być jadowite ;P Muł jest to mieszaniec międzygatunkowy klaczy konia domowego z ogierem osła. Najczęściej bezpłodny, tylko ok. 5% mulic jest płodnych. [żródło Wikipedia: pl.wikipedia.org/wiki/Mu%C5%82_%28ssak%29 ] Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: 626/ pamiętam o tym, że poker rezerwował 666 16.10.06, 21:29 szkoda ... takie ładniutkie zwierze i tak niewile kosztuje jego utrzymanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 626/ pamiętam o tym, że poker rezerwował 666 16.10.06, 21:58 Kto? Poker? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: 626/ pamiętam o tym, że poker rezerwował 666 16.10.06, 22:23 proces7 napisał: > Kto? Poker? Muł ;P Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 626/ pamiętam o tym, że poker rezerwował 666 16.10.06, 22:31 alinka64 napisała: > proces7 napisał: > > > Kto? Poker? > > Muł ;P Poker to muł? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 626/ pamiętam o tym, że poker rezerwował 666 16.10.06, 22:20 Myślę, że poker sobie pilnuje tego wpisu 666 [słownie: sześćset sześćdziesiąt sześć]? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: 626/ pamiętam o tym, że poker rezerwował 666 16.10.06, 22:29 Może dla Niego ten numer ma szczególne znaczenie? Jeszcze trochę, a pojawi nam się pod innym wcieleniem czatowym.;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 626/ pamiętam o tym, że poker rezerwował 666 16.10.06, 22:33 Poker mnie nigdy nie lubił, sam nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 626/ pamiętam o tym, że poker rezerwował 666 16.10.06, 22:20 Bo mu wejdzie jakaś madziajedyna i na złość zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Nie działa mi tlen... 16.10.06, 21:55 ... a zwykle o tej porze siedzę na czacie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 22:01 Więc raz dla odmiany, posiedzisz tutaj.Wiem, że przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka, ale nie obawiasz się, że popadniesz w rutynę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 22:08 Strasznie wolno się odświeża to Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 22:02 Chyba skoczę , zobaczyć czy uda mi się tam dostać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 22:10 Dlaczego Ty nigdy nie przychodzisz do Lokomotywy, wandziu? Nie lubisz nas? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 22:11 Lubię,, ale podobnie jak Tercybiadesa, czat mnie trochę onieśmiela. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 22:16 wanda_rybka napisała: > Lubię,, ale podobnie jak Tercybiadesa, czat mnie trochę onieśmiela. Pieprzenie, na "40-tkach" brylujesz i czujesz się jak rybka w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 22:27 Nie przesadzaj, są tam bardziej "zasłużeni" bywalcy.Ja bywam tam często,ale nie non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 22:32 wanda_rybka napisała: >Ja bywam tam często,ale nie > non stop. Prawie non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 22:38 proces7 napisał: > wanda_rybka napisała: > > >Ja bywam tam często,ale nie > > non stop. > > Prawie non stop. > > Procesie, zjawiam się również na Interii i to pod bardzo kobiecym, powabnym nickiem.;)P Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 23:05 Hmmm, nadal nie działa.Jakaś rebelia? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Nie działa mi tlen... 16.10.06, 23:19 wanda_rybka napisała: > Jakaś rebelia? Może raczej "awaria". Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: List do weszłam 17.10.06, 01:12 Droga wesz, odpowiadając na Twoje pytanie-wchodzę na kolana... Odpowiedz Link Zgłoś
weszlam Re: List do weszłam 17.10.06, 08:11 Na szczęście nie musisz się wdrapywać;) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 List do weszłam 17.10.06, 01:14 ale niezbyt często, bo podskakuję, a to psuje mój wizerunek prawie świętej... Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 List do weszłam 17.10.06, 01:16 bo wiesz, z reguły jest tak, że te święte to na kolanach... Odpowiedz Link Zgłoś
weszlam Re: List do weszłam 17.10.06, 08:13 Mają dziury od wiecznego klęczenia. I tym razem nie piszę tu o lodziku Odpowiedz Link Zgłoś
weszlam Re: List do weszłam 17.10.06, 08:13 Kurwikach w oczach skrzętnie skrywanych za woalem rzęs Odpowiedz Link Zgłoś