weszlam Re: List do weszłam 17.10.06, 08:15 A jak któraś nie ma uzębienia? Albo ma pomiędzy ząbkami przerwy?:| Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: List do weszłam 17.10.06, 14:56 Nie umiem się odnieść do weszłam i sprawy, bowiem piszą tylko ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer żart 17.10.06, 06:46 Pewnego dnia w rajskim ogrodzie, Ewa zwróciła się do Boga: - Mam problem. - O co chodzi Ewo? - Ja wiem że dzięki Tobie istnieję i mam ten przepiękny ogród, wszystkie zwierzęta, tego zabawnego węża, ale ja po prostu nie jestem szczęśliwa. - Dlaczego Ewo? - Jestem samotna i po prostu rzygać mi się chce jabłkami. - Aha Ewo, w takim wypadku stworzę ci mężczyznę. - Co to jest "mężczyzna"? - Mężczyzna będzie wadliwym stworzeniem, mającym wiele złych cech; niezdolny do słuchania i empatii, za to z przerośniętym ego. Agresywny i próżny, będzie kłamał, oszukiwał, tak czy inaczej będziesz miała z nim ciężkie życie. Ale... będzie większy, szybszy i silniejszy, dobry do walki i polowania. Będzie wyglądał głupio, kiedy się pobudzi, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go w taki sposób aby dostarczał Ci fizycznej satysfakcji. Trochę jak dziecko: będzie zabawiał się kopaniem piłki. Będzie nierozsądny i niezbyt sprytny, więc będzie również potrzebował twojej rady aby nie wyjść na głupka. - Brzmi wspaniale - powiedziała Ewa z ironicznym uśmiechem - ale w czym tkwi pułapka? - Hm... możesz go mieć pod pewnym warunkiem. - Jakim? - Będzie on dumny, arogancki, egocentryczny, więc musisz wmówić mu, że został stworzony pierwszy. Pamiętaj, to nasz sekret... Tak między nami kobietami... Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: żart 17.10.06, 10:46 To nie żart pokerku, tylko prawda pieczołowicie skrywana przez wieki, zawsze czułam, że tak musiało być i ktoś tu kłamie!! w końcu Ziemia jest kobietą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: żart 17.10.06, 14:55 alinka64 napisała: > w końcu Ziemia jest kobietą ;) Ale Ziemia to część TEGO Wszechświata. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Skrzydełko czy nóżka 17.10.06, 14:50 valmont79 napisał: > ja piję tylko herbatę. Tak wiemy i robisz siusiu na siedząco. Jak każdy kulturalny facecik, by nie oblać sedesu, wiemy, wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 No tak... 17.10.06, 18:29 A miia otwarła wątek i ma w dupie, chyba przestanę już ją faworyzować. Poszukam czegoś w moich teczkach o jej dzialalności na "MiŻ". Odpowiedz Link Zgłoś
inseg Re: test 18.10.06, 03:35 Sprawdzanie wpisywania wątku " test ".. Techniczna blokada albo wirus .. problem z logowaniem do ~o2~ brak połączenia na serwer . Komunikator łączy z portalem i javą jedynie . Blokada z serwerem gg i pocztą /komunikat o niepoprawnosci hasła .. ogólnie chyba się narobiło / Sprawdzam czy mi to też pożre ... bo watków nie publikuje/ ech squaw Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 co to jest spam? 18.10.06, 11:52 Czy tego watku dzisaj nikt nie ruszy ? popsuł się? nieśweży jest? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: co to jest spam? 18.10.06, 19:55 Pytam czy ktoś wie co to jest spam, skąd się wzięła ta nazwa? W końcu piszemy w wątku spamerskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 691 18.10.06, 13:07 Przypominam miłośnikom okrągłych i magicznych wpisów. Ja nie wierzę w szczęśliwe liczby. Szczęśliwe to są takie, które rosną, gdy mam długie pozycje, a spadają, w czasie, gdy mam krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 698 18.10.06, 16:36 Sześćset dziewięćdziesiąt osiem. Okrągłe i magiczne liczby zostawiam pozostałym. Takie jak: 699 i 700. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: 698 18.10.06, 16:47 Nie lubisz magicznych liczb? Eeeeee,Procesie, ja tam lubię, zwłaszcza te na koncie, no i pod warunkiem,że są wielo,wielo cyfrowe.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: 700 18.10.06, 16:48 No dobra, pomogłam Ci ustrzec się przed tą "jubileuszową" liczbą, no to do 799 i 800.;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 701 18.10.06, 17:52 wanda_rybka napisała: > No dobra, pomogłam Ci ustrzec się przed tą "jubileuszową" liczbą, no to do 799 > i 800.;) U mnie licznik pokazuje 700 (słownie: siedemset). Ale może mam schrzaniony, ok. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Zaczyna mi się podobać 18.10.06, 17:55 Tak, madziajedyna zaczyna mi sie podobać. Tylko nie wiem, na co mam większą ochotę, na nóżkę czy skrzydełko madzi? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 18.10.06, 20:54 liczysz, ze w ten sposób nastukam ci tu wpisów? moze wystarczy poprosić, jezeli masz aż taką potrzebę liczenia wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 02:38 Liczę na Ciebie, madziu i Ty wiesz o tym doskonale, Kochanie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:45 och, boszsz, dobra, napisze cos poki na pizze czekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:45 ale nie mów do mnie kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 00:39 magdajeden napisała: > ani madziu.... Dobrze, kochana madziu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:47 nic nie poradze, ze mi sie z takim mutantem z reklamy coli kojarzysz Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:47 to pewnie przez te twoje hustawki nastrojów, co? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:48 a dlaczego w tym wątku juz prawie nikt nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:48 czyzby znudził sie wam proces? proseik wasz ukochany? czatowy bucuś? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:49 no dobra, znudzilo mi sie. wolę poogladac telewizję Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:50 ale mam postulat, jeden, malutki Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:50 albo nie, pal licho, g.o mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 19.10.06, 19:51 a czy ktos mi powie kto to jest ta głupawa laska, która nie moze prawka zrobić? to jakas czatowa procesowa fanka? dziecko specjalnej troski? zła siostra alinki? Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 09:31 magdajeden napisała: > a czy ktos mi powie kto to jest ta głupawa laska, która nie moze prawka zrobić? > to jakas czatowa procesowa fanka? dziecko specjalnej troski? zła siostra alinki > ? Madziu po wyczerpującej odpowiedzi,możesz już wrócić do lepienia popielniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 09:49 Głupia cipka z tej Magdzi mysli, że jak ma prawko to jest lepsza.. phi Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 10:00 Pewnie za masło ma,tzn. za kopertę Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 12:46 nederlandka napisała: > Pewnie za masło ma,tzn. za kopertę pewnie, ze tak, masz jakies wątpliwosci, myslicielko? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 12:46 alinka64 napisała: > Głupia cipka z tej Magdzi mysli, że jak ma prawko to jest lepsza.. phi no widzisz alinko, wreszcie sie zorientowałas Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 14:56 alinka64 napisała: > Głupia cipka z tej Magdzi mysli, że jak ma prawko to jest lepsza.. phi W jesteście bardzo podobne do siebie, alinko pod wieloma względami. Jestem przekonany, że macie identyczne IQ z madziąjedeyną. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 14:58 proces7 napisał: > alinka64 napisała: > > > Głupia cipka z tej Magdzi mysli, że jak ma prawko to jest lepsza.. phi > > W jesteście bardzo podobne do siebie, alinko pod wieloma względami. Jestem > przekonany, że macie identyczne IQ z madziąjedeyną. > proces jestes hazardzistą? chcesz sie założyć? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 15:05 magdajeden napisała: > proces jestes hazardzistą? chcesz sie założyć? Jasne. Przyjmę zakład, że alinka ma _niemniejsze_ IQ od Ciebie. Oznacza to, że ma _co najmniej_ takie jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 15:07 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > > proces jestes hazardzistą? chcesz sie założyć? > > Jasne. Przyjmę zakład, że alinka ma _niemniejsze_ IQ od Ciebie. Oznacza to, że > ma _co najmniej_ takie jak Ty > > jaka stawka i jak to sprawdzić? :P tylko nie pierdziel o swoich wizjach i przeczuciach, bo jestem po obiedzie i nie chce mi sie śmiac (niezdrowy wysiłek po posiłku) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 15:18 To Twój problem, Ty musisz mi udowodnić, że masz wyższe IQ od alinki. Póki co, na Forum, wszystko wskazuje na to, że masz niższe bądź co najwyżej na takim samym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 15:26 proces7 napisał: > To Twój problem, Ty musisz mi udowodnić, że masz wyższe IQ od alinki. Póki co, > na Forum, wszystko wskazuje na to, że masz niższe bądź co najwyżej na takim > samym poziomie. tak to sobie wynik warcabów w klubie seniora obstawiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Zaczyna mi się podobać 21.10.06, 17:00 magdajeden napisała: > tak to sobie wynik warcabów w klubie seniora obstawiaj. Poker grywa w varcaby czasem. Ja nie. Wybacz, ale z donosicielkami i banującymi prukwami się nie zakładam, bo wiadomo, że one są niesłowne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 21.10.06, 17:43 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > tak to sobie wynik warcabów w klubie seniora obstawiaj. > > Poker grywa w varcaby czasem. Ja nie. Wybacz, ale z donosicielkami i banującymi > prukwami się nie zakładam, bo wiadomo, że one są niesłowne. > chicken. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 25.10.06, 17:21 proces7 napisał: > Duck. oferma Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Zaczyna mi się podobać 20.10.06, 12:45 nederlandka napisała: > magdajeden napisała: > > > a czy ktos mi powie kto to jest ta głupawa laska, która nie moze prawka > zrobić? > > to jakas czatowa procesowa fanka? dziecko specjalnej troski? zła siostra > alinki > > ? > Madziu po wyczerpującej odpowiedzi,możesz już wrócić do lepienia popielniczek. ooo jaka wścibska paskuda, no no. a kim jestes, dzieweczko intelektem przewyższająca czatowe przyjaciółki? bo jakoś twoje istnienie umknęło mym pięknym oczętom. napisz jeszcze, ze byka walnęłam w sygnaturce - będę wtedy w pełni usatysfakcjonowana z diagnozy jaką postawiłam twojej osobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 nederlandka 20.10.06, 14:55 To od słowa _Neandertalczyk_ czy _Nederland_? Kto to w ogóle jest? Pytała czy może tu pisać? Jeśli tak, to kto dał jej zgodę, tej nederlandce? Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: nederlandka 20.10.06, 16:10 Wybacz Procesie brak ogłady i to ,że wtragnęłam tu bez pukania i zapytania czy można.Kajam się po stokroć, jednak nie obiecuję poprawy.Geneza nicku dowolna,chociaż patrząc na zdjęcie neandertalskiej kobiety,oraz w lustro,jestem w stanie dać wiarę ,że mamy jakieś wspólne korzenie.Podobieństwo aż bije po oczach. upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Neanderthaler-Woman.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nederlandka 21.10.06, 17:01 nederlandka napisała: > Wybacz Procesie brak ogłady i to ,że wtragnęłam tu bez pukania No to się przedstaw, pod jakim nickiem znamy się z czata. Jeśli się czegoś boisz, to nie pisz, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: nederlandka 22.10.06, 14:17 Nie znamy się z czata,raczej.Czy to jest wymóg aby tu pisać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nederlandka 24.10.06, 08:40 nederlandka napisała: > Nie znamy się z czata,raczej.Czy to jest wymóg aby tu pisać?;) Niestety tak, nederlandko. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nederlandka 25.10.06, 17:22 proces7 napisał: > nederlandka napisała: > > > Nie znamy się z czata,raczej.Czy to jest wymóg aby tu pisać?;) > > Niestety tak, nederlandko. pierdzielisz, proces, ja nie bywam na czacie :P:P a pisac tu bede neandertalka tez moze tu pisac, przynajmniej mozna sie posmiac czasami > Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nederlandka 25.10.06, 19:06 magdajeden napisała: > neandertalka tez moze tu pisac, przynajmniej mozna sie posmiac czasami Dlaczego śmiejesz się z nederlandki? Cóż ona Ci zrobiła, myślisz, że to jakaś idiotka? I nie Ty decydujesz o tym, kto tu może pisać. I proszę Cię, nie ubliżaj Współforumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nederlandka 25.10.06, 19:13 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > > neandertalka tez moze tu pisac, przynajmniej mozna sie posmiac czasami > > Dlaczego śmiejesz się z nederlandki? Cóż ona Ci zrobiła, myślisz, że to jakaś > idiotka? I nie Ty decydujesz o tym, kto tu może pisać. > I proszę Cię, nie ubliżaj Współforumowiczom. > > odpowiadam: 1. bo lubię 2. wykazała sie. 3. ty również 4. masz monopol? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nederlandka 25.10.06, 20:29 Madziujedyna, prawda jest taka, że rządzi tu Redaktor Naczelna Justysia, której jestem pupilkiem, więc w jej oczach jestem Jamesem Deanem tego Forum i możesz mi skoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nederlandka 26.10.06, 10:48 proces7 napisał: > Madziujedyna, prawda jest taka, że rządzi tu Redaktor Naczelna Justysia, której > jestem pupilkiem, więc w jej oczach jestem Jamesem Deanem tego Forum i możesz m > i > skoczyć. a mogę nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: nederlandka 25.10.06, 19:35 Procesie,czy Ty aby nie przeceniasz możliwości Magdy odnośnie tego myślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nederlandka 25.10.06, 20:31 Madziajedyna nie jest głupia, wiesz ile ona czyta? Zobacz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=50139350&a=50146591 Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: nederlandka 26.10.06, 07:59 Ależ nie twierdzę,że madziajedyna jest głupia.O nie!Ona nawet sporo wie,NAWET wie, jak się poprawnie pisze.Zdecydowanie sądzę ,że jest niedoceniana.Zobacz tu: fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,50232699,50295275.html Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: nederlandka 26.10.06, 08:16 Poza wzdychaniem na forum,na dowcipach się zna. fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,50232699,50367519.html Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: nederlandka 26.10.06, 08:25 I nawet palić przestała,bo wie ,że to szkodzi. fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111,49760691.html Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: nederlandka 26.10.06, 09:05 Plotrareczka ;P Ładnie tak Madzi naszej jedynej czetery literki oplowkowywać, jak śpi jeszece słodko dziewczę ??? hum ...bezbronna jak niemowle. Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: nederlandka 26.10.06, 09:28 Obudzi się i zabłyśnie.Wszak bronić się umie zaciekle i z wdziękiem. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Robimy wiochę madzijedynej? 26.10.06, 10:38 Może zrobimy madzijedynej obciach i wrzucimy w sygnaturki linki i wypowiemy się na jakiś temat na forum gdzie madzia pisze, merytorycznie oczywiście, a sygnaturka przecież może być niezwiązana z tematem (takie przecież są): szarm.art.superhost.pl/blogowisko/?p=231 (madzia bananiara) proces.superhost.pl/blog/index.php/b/2006/02/17/p134 (madzia konfidentka) Ja nie wiem za bardzo, gdzie madzia pisuje, ale do sygnaturki, choćby jednorazowo, linki mozna dać, będzie obciach dla madzi. Wkurzy się;) Za sygnaturkę nas z żadnego forum nie zbanują. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Robimy wiochę madzijedynej? 26.10.06, 10:55 proces no to baw sie dobrze. tylko zastanow sie komu zrbisz wiekszą wioche sobie czy mnie? jak sie ludzie dowiedzą ze kumplujesz sie z meduzą nederlandką będzie obciach jak sto ch.w Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Robimy wiochę madzijedynej? 26.10.06, 11:30 magdajeden napisała: > jak sie ludzie dowiedzą ze kumplujesz sie z meduzą nederlandką będzie obciach > jak sto ch.w Przecież ja wcale nederlandki nie znam. Nawet zabroniłem jej tu pisać, to Ty ją broniłaś. Nie pamiętasz już? Przestraszyłaś się co? Ale wiesz, ja jestem skorumpowany, jakby co to można ze mną negocjować... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Robimy wiochę madzijedynej? 26.10.06, 12:46 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > jak sie ludzie dowiedzą ze kumplujesz sie z meduzą nederlandką będzie obc > iach > > jak sto ch.w > > Przecież ja wcale nederlandki nie znam. Nawet zabroniłem jej tu pisać, to Ty ją > broniłaś. Nie pamiętasz już? > Przestraszyłaś się co? Ale wiesz, ja jestem skorumpowany, jakby co to można ze > mną negocjować... > ja nie negocjuję. najwyżej korumpuję. ale tylko wtedy kiedy widzę jakąś korzyść dla siebie. w tym przypadku korzysci brak. Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: Robimy wiochę madzijedynej? 26.10.06, 12:13 Madzia krytykiem: fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,50626616,50632056.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Robimy wiochę madzijedynej? 26.10.06, 12:47 och, boszsz, cóż jeszcze wyszperasz Watsonie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nederlandka 26.10.06, 10:53 nederlandka napisała: > Obudzi się i zabłyśnie.Wszak bronić się umie zaciekle i z wdziękiem. czego nie mozna powiedziec o tobie, bidulko Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nederlandka 26.10.06, 10:52 alinko kochana, nie bron mnie, ja takie neandertalki zjadam na sniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nederlandka 26.10.06, 10:51 nederlandko, jestes głupsza niz sie podejrzewałam. pora na komentarz dotyczący ortografii w mojej sygnaturce - nie zawiedz mnie, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nederlandka 26.10.06, 10:50 proces7 napisał: > Madziajedyna nie jest głupia, wiesz ile ona czyta? Zobacz tu: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=50139350&a=50146591 proces i to wszystkie naraz!! wyobrażasz to sobie?? a dodatkowo jeszcze "chwilę dla ciebie"i "fakt" :P Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nederlandka 26.10.06, 10:49 nederlandka napisała: > Procesie,czy Ty aby nie przeceniasz możliwości Magdy odnośnie tego myślenia? nederlandko - ty już sie wykazałas "mysleniem", nie popisuj sie więcej. nic juz ci nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
nederlandka Re: nederlandka 26.10.06, 11:18 A nie mówiłam ,że broni się z wdziękiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: nederlandka 26.10.06, 11:30 nederlandka napisała: > A nie mówiłam ,że broni się z wdziękiem:) broni się??? nie rozśmieszaj mnie :D przed czym niby? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Bezsenność 19.10.06, 17:39 O siedemnastej ? Proces ja cie prosze Ty sprawdź ,czy nie spałeś wisząc głową w dół i co piłeś na śniadanie o siedemnastej, może było czerone, geste i słodkawe he he he :P Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Bezsenność 19.10.06, 19:54 alinka64 napisała: > O siedemnastej ? > Proces ja cie prosze Ty sprawdź ,czy nie spałeś wisząc głową w dół i co piłeś > na śniadanie o siedemnastej, może było czerone, geste i słodkawe he he he :P > bleeee obrzydliwa jestes, alinko. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Bezsenność 19.10.06, 20:43 Madziu tylko nie obrzydliwa , tylko nie obrzydliwa slodkiezycie.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Bezsenność 19.10.06, 19:55 no, to ile wam nastukałam wpisików? grzecznie dziekować proces lec statystyki sprawdzaj, moze doganiasz s@lon :P Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Bezsenność 19.10.06, 19:53 proces7 napisał: > Wyspany jestem. kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Bezsenność 19.10.06, 19:53 proces7 napisał: > Nie mogę spać. bo to depresja jest. wez procha. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Bezsenność 20.10.06, 00:41 magdajeden napisała: > bo to depresja jest. > wez procha. Pogadałabyś ze mną przez telefon madziu... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Bezsenność 20.10.06, 01:09 proces7 napisał: > magdajeden napisała: > > > bo to depresja jest. > > wez procha. > > Pogadałabyś ze mną przez telefon madziu... > źe tak zacytuję koleżanki czatowiczki : buahahahahaha <rotfl> <lol2> i inne śmieszne znaczki Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Bezsenność 20.10.06, 14:59 proces7 napisał: > Idiotka <faja>. raka dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Piątek!! 20.10.06, 08:01 Lubię piątki, szczególnie przed wolną sobotą:). Co dziś serwujecie, dziewczyny? - Magda, zapoda zapewne "dobre słowo" ;) - Alinka, może jakąś kawę z bloga - tylko zmiel, przed zalaniem, Alinko ;) - Proces, jest nieprzewidywalny <faja> - na innych, nie ma co liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Piątek!! 20.10.06, 08:20 Kawa proszę bradzo zaraz będzie o ile ....? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Piątek!! 20.10.06, 08:27 do kawki kieliszeczek Amaretto polecam, poprawia nastró i krążenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Piątek!! 20.10.06, 08:35 nastrój* - moja klawiatura domaga się wymiany ;] Zupełnie nie rozumie, że narzuciłam domowemu budżetowi plan oszczędnościowy, jest zupełnie, jak nowy nasz wicepremier mamtematyka swoje, on swoje zupełny brak zrozumienia. :( Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Piątek!! 20.10.06, 08:36 Alinko, ja tylko szatana :D P.S. Wiedziałem, że na Ciebie mogę liczyc ;). Koleżanka Proces, pewnie śpi jeszcze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Piątek!! 20.10.06, 08:48 On żyje innym życiem Pokerku, ale wciąż należymy do tego samego gatunku :> Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piątek!! 20.10.06, 15:08 alinka64 napisała: > do kawki kieliszeczek Amaretto polecam, poprawia nastró i krążenie ;) Seksiłaś z pokerem, alinko? Powiedz mi szczerze! Jak mi powiesz z kim seksiłaś na czacie, to zwiększę Ci frekwencję na blogu o 450%. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Piątek!! 20.10.06, 15:52 Ciekawe jak to zrobisz ?? wyslesz mi swoje nagie zdjecie do powieszenia na blogu, a moze zgodzisz sie na sesje? Robię niezłe fotki sam mówiłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Piątek!! 20.10.06, 15:55 Ciekawe jak to zrobisz ?? Wyślesz mi swoje nagie zdjecie do powieszenia na blogu? A moze zgodzisz sie na sesję? Robię niezłe fotki, sam mówiłeś :] Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Piątek!! 20.10.06, 15:57 alinka64 napisała: > Ciekawe jak to zrobisz ?? Wyślesz mi swoje nagie zdjecie do powieszenia na > blogu? A moze zgodzisz sie na sesję? Robię niezłe fotki, sam mówiłeś :] > No nie!! albo wcale nie przekreci, albo razy dwa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Piątek!! 20.10.06, 15:59 Jeszcze nie przyzwyczaiłam się do szkieł kontaktowych :( . Długo to może trwać? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piątek!! 21.10.06, 17:03 alinka64 napisała: > Jeszcze nie przyzwyczaiłam się do szkieł kontaktowych :( . Długo to może trwać? Z całą pewnością krócej niż nauka bystrości i spostrzegawczości, czyli na pewno mniej lat, niż masz. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Piątek!! 21.10.06, 17:35 hi hi hi ale było śmieszne i odkrywcze masz jakies doswiadczenia ze szkłami ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Piątek!! 20.10.06, 12:47 vivalabeer napisał: > Lubię piątki, szczególnie przed wolną sobotą:). > Co dziś serwujecie, dziewczyny? > - Magda, zapoda zapewne "dobre słowo" ;) vivopiwo słowo to ja jutro zapodam - będzie słowo na niedzielę od razu > - Alinka, może jakąś kawę z bloga - tylko zmiel, przed zalaniem, Alinko ;) > - Proces, jest nieprzewidywalny <faja> > - na innych, nie ma co liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piątek!! 20.10.06, 14:46 Co za niesłowny gość! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=49037894&wv.x=2&a=50453219 Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: 770! 24.10.06, 08:41 lejdik napisała: > Zaspaliście?:> No co Ty! Czekaliśmy właśnie na Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer 777 22.10.06, 14:15 To prawie jak 666, udało mi się skasować trzy siódemki?:> Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: 777 25.10.06, 14:58 Juz będę milutka i schowam pazurki :) Narazie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: Skrzydełko czy nóżka 23.10.06, 08:18 Cóż za zaniedbywany wątek... Odpowiedz Link Zgłoś