kapyl 24.09.06, 22:35 Panna jest żenująca. Kiecka dość niezła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapyl Re: Mucha u Kubusia 24.09.06, 23:07 Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 08:44 Wyjątkowo pusta osoba. To widać i słychać. Aktorka. Klasy ta panna nie ma wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 10:22 oj nie aktorka zadna - to fakt ale: panna jest nieglupia i przede wszystkim KONSEKWENTNA od lat mowi to co mysli i jest pod prad, mozna sie zgadzac lub nie z tym co mowi ale szacunek sie nalezy za szczerosc i bezkompromisowosc mi tam sie spodobala (troszke bym jej tylko ten smiech wykasowala) luzna laska co to leje na sztywniakow i tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 10:44 Wiesz co, dla mnie myślenie pod prąd wyrażane słowami "spiepszaj dziadu" tudzież żartami na temat czyjegoś wzrostu(to ktoś za niski, to za wysoki) jest jednak bardzo z prądem. A mądra to ona nie jest. Przynajmniej tak sądzę po tym, co prezentowała w cyklu swoich audycji w bisce. > luzna laska co to leje na sztywniakow Ja mam wrażenie, że jest to jednak wykoncypowana, wykalkulowana poza. Bo luzu, to za grosz nie widzę. Być może pisałabym inaczej, gdyby Mucha miała inne towarzystwo niż psycholog Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 10:53 napisalam ze jest nieglupia - to nie to samo co madra :)) akurat "spieprzaj dziadu" to haslo ktore ma w sobie wiele tresci - nie slowo spieprzaj - to kwintesencja tego co reprezentuje soba kaczynski - pogarda dla ludzi i dbanie tylko o wlasny, kaczy tylek. nosze na co dzien opaske z tym haslem. naigrywanie sie z lamperyjnego wzrostu panow K jest ok. Z politykow zawsze sie smiano: urban i jego uszy, jaruzelski ze swoim cmokaniem i okularami, michnik z jakaniem itp itd przy czymz auwaz ze mucha smieje sie tez z siebie: ze swojego tłuszczu, wlasnego nikczemnego wzrostu itd. dla mnie mucha jest wyluzowana i budzi moja sympatie za to pani psycholog Ola K nie ma nic do powiedzenia, jest pusciutenka jak wydmuszka ładnie sie tylko usmiecha ale to troche za malo jak dla mnie, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 11:01 A wiesz może, co powiedziała Ola na pytanie o 'występ" taty w Charkowie? > akurat "spieprzaj dziadu" to haslo ktore ma w sobie wiele tresci A dla mnie to jest takie modne słowo-wytrych. Może dlatego, że dla mnie wszyscy są dziadami...;) > napisalam ze jest nieglupia - to nie to samo co madra :)) No dobra, taka do końca głupia, to ona nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 11:11 dla mnie najlpeszym żartem programu było Owadowe JESTEM AKTORKĄ !!!! az kaszlnęłam chrupkiem a tak poza tym , to sokor Owad roboty teraz nie ma to chociaz te pare tysiaków za wystep u Kuby tez sie przyda, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 11:24 Może być "aktorką", ale jej występ w Gdyni był żenujący. Nie zatrudniono ją po to, by oceniała filmy (bo od tego są krytycy, a nie panienka z otłuszczonymi plecami w rozchełstanej kiecce), a po to, by poprowadziła imprezę, chałturka taka. Nie potrafiła się z tego wywiązać, z umowy zawartej z zatrudniającym ją, wyleciała i teraz będzie się żalić wszystkim dookoła, że światek filmowy jest zakłamany. Jest, oczywście- ale panna Mucha jest akurat w tym światku jedną tylko nogą i nie ma prawa słowem skomentować produkcji filmowych, w których nie grała. Jest "aktorką" jednego serialu, niczego wstrząsającego w polskim kinie nie osiągnęła i z takim zachowaniem nie osiągnie, jak sądzę, więc powinna posadzić dupsko, a mordę wsadzić w kubeł i czekać, aż ją ktoś zatrudni. A teraz to wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby nikt jej do filmu nie zaangazował- po czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 11:59 no jak to nikt, przeciez slyszałeś ze jeden Wielki Reżyser ,ktorego "ja bardzo cenię" sie zaoferował ? zapewne Wielki Rezyser wytapetował se tym wyznaniem mieszkanie i wpisał je do swoejgo Si WI ! ciekawe czy Łepkowską Owad ceni ? Odpowiedz Link Zgłoś
norah Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 14:40 e.. ale dobre było jak Kuba na jej słowa: Jestem aktorką! zapytal: A dyplom masz? A ona: No nie! Kuba: Też mi aktorka, bez dyplomu! - nieźle po niej pojechał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 18:09 a mnie się nawet podobała - sympatyczna i bezpretensjonalna (choc 50% rżenia rzeczywiście do wykasowania) ekscesy w Gdyni mnie raczej rozbawiły,autoironia i dystans do samego siebie powinny cechowac każdego człowieka,nawet reżysera filmów jeśli jakiś "tfurca"czuje sie urażony bzdurami jakie plecie jakaś panna to albo z nim jest coś nie w porządku,albo to co mówi panna o jego dziele to jednak nie bzdury (dotknęła czułego miejsca) Mucha podobała mi sie bardziej niż Kwaśniewska,która też jest miła,ale sprawia wrażenie,że pod kopułką jednak coś nie teges Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 21:14 Swoją drogą ciekawe, co to się roi w tej łepetynie. Czy ta artystka ze spalonego teatru jest aż tak głupia, czy aż tak pyszna, czy jedno i drugie? Kontrowersyjna... Dobre sobie. Kontrowersyjny to może być KTOŚ, a nie przerośnięta nastolatka, której udało zaczepić się w gniocie. W którym, nawiasem mówiąc, nawet ten dzieciak Mateuszek lepiej gra. Aktorka! To trzeba mieć tupet... Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Mucha u Kubusia 25.09.06, 21:22 Aha, i jeszcze jedno. Kontrowersyjne, to może byłoby, gdyby panna nikt (wiem, ze to nie ona grała tę rolę), wygłaszała przy każdej okazji, w jakim to beznadziejnym gra serialu, jak głupia jest Łepkowska, że ją zatrudnia, jak głupi są widzowie, że toto oglądają itp. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Mucha u Kubusia 28.09.06, 12:28 LUDZIE-WILKI :-[ wyczailiście moment,ze mięu nie ma na forum i juści...nawijać na Owada.. ooo nie...doinforowuje sie puiblikę nową..że na tym forum Muchi sie nie rusa... boc ona moja cała jest..moja!!! :-P) no a jak program bo nie widziałem? powtórki siakies będą czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mucha u Kubusia 28.09.06, 13:01 pewnikiem siakies bedom lukaj szcegolnei na 2 momęty " momęt 1 - Owadowi wypadła foremka z biustu ( czyli takie cos co w luznej sukni trzyma cyc na miejscu zeby ze nie zawinął wokół pasa ) momęt 2 - Owadowi wypada nadajnik, co go Owad miał przymocowan do wewnetzrenej strony uda ( jak te wszysktie laski Dzejmsa Bąda majom taki gustowny pistolecik, wiesz gdzie ?) , wiec Owad rozkłąda sie na skórzanej sofie w rozkroku przykrytym faldem sukni i se ten nadajnik na tej girze poprawia - po za tym Owad uzywa słowa DUPA !!! ( niewypikane) a Prezętówna prezętuje akcję nóg Szaron Stołn z nagiego instynktu - i to w zasadzie jedyne momęty warte uwagi, nieby w miezy czasie cos gadają ale trudno to oddzielić od akompaniamętu zza ściany Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Mucha u Kubusia 28.09.06, 13:06 łaaaaał, to głębokie musiało być... łłłłłał Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Mucha u Kubusia 28.09.06, 13:19 Oj tam, zaraz wilki. Ujadające kundelki, co najwyżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Mucha u Kubusia 28.09.06, 14:40 A niech Ci będzie. A pies Ci mordę lizał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Mucha u Kubusia 28.09.06, 15:22 pieees, pieseeeczek?? a jaka rasa? Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Mucha u Kubusia 28.09.06, 19:55 A co pana interesuje nagle? Bo jeśli nie czysta czydzieści czy, to łyżew nic pana nie powie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Mucha u Kubusia 29.09.06, 10:34 mnie zawsze interesowała najbardziej ROZENCWAJGOWA wględem tego tartaku ale skoro ma też psa-mogę wziąć i psa... Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: Mucha u Kubusia 29.09.06, 19:17 Rozencwajgowa? Ale w sensie: sie żnie? W Puszczy Białowieszczańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Mucha u Kubusia 02.10.06, 10:19 nie ważne dzie sie żnie ważne z kim? Odpowiedz Link Zgłoś