aniouek1 Re: na poduchach cicho....pusto...:((( 11.08.03, 09:00 tego mi potrzeba! nict1 napisał: > epidemia jakaś, wirus czy co? nie Niktoś - zmęczenie się tylko domaga przejścia z pionu do poziomu > Jakby się ktoś pojawił to zostawiam z czym przyszedłem :-) hehehe mnie tylko potrzeba podusi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: na poduchach cicho....pusto...:((( 12.08.03, 19:07 taaa... i w ten sposób na poduchach cicho..., pusto... bo się część poduchowiczów urlopuje, część pracuje..., a następna część się przygotowuje do urlopu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: na poduchach cicho....pusto...:((( 12.08.03, 21:01 jtka napisała: > poduchowiczów urlopuje, np. jak ja :))))))) >a następna część się przygotowuje do > urlopu:-) i np. jak ja :))))))))))) juz jestem przygotowana , zwarta i gotowa do dzialania :)))))) i czekam na gwizdek, ktory da znak odjazdu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: na poduchach cicho....pusto...:((( 19.08.03, 22:42 jak na szkolnych zakrętach w wakacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: na poduchach cicho....pusto...:((( 06.09.03, 20:05 Juz po wakacjach a zakrety dalej puste :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: na poduchach cicho....pusto...:((( 07.09.03, 21:05 <epidemia jakaś, wirus czy co? To slowa Nicta :( Ten watek powinien byc chyba zawsze na gorze. bo to naprawde smutne :( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Do Kreska:) 10.09.03, 19:52 I dlatego biegam po innych pokojach forumowych:)) A jak sam widzisz Kresku - dzis sie aktywnosc gdzie indziej przeniosla:))) Ale jeszcze nie mowimy dobranoc!:)) O nie!:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kreskator Re: Do Kreska:) 10.09.03, 19:55 no ja już chyba zaraz tak................cichooooooooooo z muzą w tle Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: U mnie Diana Krall.. 12.09.03, 21:20 samowar wystygl, cisza, smutek. wlasciwie mozna bylo pojsc spac w poludnie a wlasciwe od wczoraj :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko na poduchach cicho....pusto...ale juz niedlugo :)) 15.10.03, 16:19 O akie wiadomosci wspaniale poprosze codziennie ;-) juz niedlugo bedzie nas wiecej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: na poduchach cicho, pusto i smutno:( 21.10.03, 18:37 Od żalu nie uciekniesz, nie ujdziesz goryczy ... Od żalu nie uciekniesz, nie ujdziesz goryczy, I każda twa pociecha - to widmo przeszlości. Ach! czegóż się spodziewa i na cóż to liczy Każdy z nas, co na tyle patrzał nikczemności? I tylkoś jest zdziwiony, że jeszcze cię wzrusza To drzewo całe w kwiatach, różowy wschód słońca, I żyjesz aby twoja nieśmiertelna dusza Co dane jej przecierpieć, cierpiała do końca. Cóż z tego, że coś kochał - przemija jak dymy, Że po tych, co odchodzą, żal serce ci toczy. My z starym Sofoklesem spokojnie patrzymy Na ten widok, na który chciatbyś zamknąć oczy. Odpowiedz Link Zgłoś