mnietka.kokietka 02.10.06, 13:46 jakby kto jaki miał albo znał alboco to niech zapoda, bo się przyda. senks:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: wierszyk o mnieci 02.10.06, 15:03 ecie pecie plecie mniecien :} Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka matko, nie wyszcy na raz 03.10.06, 18:16 bosz ile tych wierszy, uspokójcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: matko, nie wyszcy na raz 03.10.06, 18:30 myślisz , że tak łatfo utfór stforzyć ? siedż cicho i czekaj aż forumy coś wymyślom Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: matko, nie wyszcy na raz 03.10.06, 19:56 mnieeeeetkaaaaaaa czasu trzeba, czasu :) przyjdzie wena, to damy znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: matko, nie wyszcy na raz 03.10.06, 20:04 przychodzi tu mnietka co to jest kokietka w polityce mnięsza od czasów Łokietka wpada na imprezy gdy dobra zagrycha a kiedy się nudzi na giertycha prycha Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: matko, nie wyszcy na raz 04.10.06, 10:43 na poetkę z gór zawsze można liczyć :-} Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wierszyk o mnieci 04.10.06, 14:04 Po necie szaleje Mnietka plociara i ostra kokietka Giertycha uwielbia pasjami do Ciacha wdycha nocami VIP z niej bezottkowego poletka Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: wierszyk o mnieci 04.10.06, 21:09 Raz pewna Mnietka-kokieta o wiersze prosiła lud z neta Ten rzekł jej:a w życiu! No chyba że ,kiciu Zapłacisz za wyraz 100 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
mis.pluszak Re: wierszyk o mnieci 04.10.06, 21:57 Tak durnej jak mietka persony, nie znaja matki, kochanki i żony. Głupia, głupsza, głupawa - wprawdzie to jej sprawa. Ale że czytam czasami jej bzdury, to napisalem z grubej rury. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wierszyk o mnieci 04.10.06, 22:00 mis.pluszak napisała: > Tak durnej jak mietka persony, nie znaja matki, kochanki i żony. > Głupia, głupsza, głupawa - wprawdzie to jej sprawa. > Ale że czytam czasami jej bzdury, to napisalem z grubej rury. spadaj misiek bo dostaniesz w oczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mis.pluszak Re: wierszyk o mnieci 04.10.06, 22:01 Temu misiu nic nie grozi;)A mnietka głupsza od buta, miektórzy tak mają.Ale uważa się za królową forum.Biedaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wierszyk o mnieci 04.10.06, 22:07 mis.pluszak napisała: > Temu misiu nic nie grozi;)A mnietka głupsza od buta, miektórzy tak mają.Ale > uważa się za królową forum.Biedaczka. a ty mis to jakich jeszcze ników uzywasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mis.pluszak Re: wierszyk o mnieci 04.10.06, 22:55 Nicków nie nadużywam, jeden mi wystarczy. A ciekawość to piewrwszy stopień do małżeństwa - z mietką;)Ale jak miecien pojedzie w delegejszyn, to bedziesz miał wolne. I dużo czasu, żeby napisać wiersza o wariatce. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: wierszyk o mnieci 05.10.06, 10:38 misiu..ale ty uważaj bo ci oczko odpadnie... a co do królowej.. my tu WSYSKIE KRÓLE SOM! Mniecien też! a ze yntelygencjom nie grzeszymy...znaczy sie..w cnocie przyszło nam żyć. I TEGO BĘDZIEMY SIĘ TRZYMAC! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: wierszyk o mnieci 05.10.06, 23:28 ooooooooooooooooh dzięęęęęęęęęęęęękujęęęęęę jakie pięęęęęęęękne:) No buziaki, buziaki ukochani:))))))))) Może o mnie napiszo w pudelku jako żem królowom forum:))))))))) (paczcie jak mnie ładnie miś mianował no:)) Ładnie baaaaaaaaardzo ładnie:) Ah dziękuję:) Rzucam wam płatki róż i piórka łabędzie i brokatu i jeszcze czopki może oraz jaki beret by tak królewsko tu było:) Dobrze jest mnieć takich fanów (i anty fanów - przecież to demokracja - nie bójmy się szarej sieci i misiów:)) Taki ładny ten miś , amerykancki i aż 3 wpisy ma, szkoda że mu tylko odwagi brak by pod swoim nickiem się wpisać, ale jako królowa mam moc przebaczenia, więc misiowi przebaczam, a co tam - mam gest, misie też miewają złe dni:))) cmok królewski cmok:)) Odpowiedz Link Zgłoś