Dodaj do ulubionych

Męski śmierdzący pot to jest to!

IP: *.arcor-ip.net 19.03.03, 19:47
Nareszcie...
„Amerykańscy naukowcy udowodnili wreszcie,że męski pot działa na kobiety
odprężająco i prowadzi do dobrego nastroju.”
W takim razie powinienem zaraz do aromatu piwa buchającego ode mnie całą dobę
dołączyć jeszcze przepocone,śmierdzące ciuchy,oraz wypierdolić w kąt
dezodoranty i mydło,bo im bardziej będzie ode mnie jechało koniem,tym
bardziej będę dla kobiet atrakcyjny.
Foruuumki!Już przestałem się myć!
Kobiety chętne na numerek ze mną proszone są o odbieranie numerków
porządkowych z automatu,żeby uniknąć bałaganu,oraz cierpliwe czekanie na
swoją kolej w korytarzu.

Obserwuj wątek
    • poranny_wzwod_wwa Re: Męski śmierdzący pot to jest to! 19.03.03, 19:51
      To oni, ci amerykanscy naukowcy, musieli az udowadniac, badania robic??? Nie
      prosciej sie zapytac??
      • Gość: leziox Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.arcor-ip.net 19.03.03, 20:00
        Jak pies nie ma co robić to sobie jaja liże.
        Naukowcy mający za dużo kasy są gorsi od psów.
        • Gość: mario2 Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.zab.zigzag.pl 19.03.03, 20:02
          a w dodatku przy lizaniu jaj pekaja im kregoslupy :o)
    • sliczna_panienka Re: Męski śmierdzący pot to jest to! 19.03.03, 20:08
      fuj, fuj, fuj
      • Gość: leziox Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.arcor-ip.net 19.03.03, 20:15
        No dobra dobra,ale co z tą kolejką,są jakieś zgłoszenia pań?Chwilkie,muszę
        wyjrzeć do sekretariatu,co panna Madzia mi ma do pokaza...e..do zakominikowania
        naturalnie...ehm...
        • Gość: mario2 Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.zab.zigzag.pl 19.03.03, 20:18
          Moze na sam poczatek przestaniesz wierzyc sekretarkom? Przeciez to sa tak samo
          kobiety jak te inne!

Kolejka na pewno sie utworzy- o to sie nie musisz martwic.
          • Gość: leziox Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.arcor-ip.net 19.03.03, 21:00
            Znaczy sekretarki to też kobiety?O!
            Człowiek codziennie się czegoś nowego dowiaduje,ale takie coś,nono...
            Nie wiem jednak czy to tylko nie jakaś kaczka i to nie dziennikarska tylko z
            podwórka Maryjki...
            • Gość: mario2 Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.zab.zigzag.pl 19.03.03, 21:03
              tego to ja Ci nie zagwarantuje! Sam musialbys sprawdzic :o)
              A kaczuszki puszczane tu i tam, przez tego i owego maja te tendencje,
              ze fruna lotem koszacym. Koszacym wszystko, nawet zdrowy rozsadek u niektorych!
              • Gość: leziox Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.arcor-ip.net 19.03.03, 21:06
                Czyżby trzeba było pożyczyć od Amerykanów parę takich tyci tyci najmniejszych
                Stingerów i pierdolnąć kaczuszkom po piórkach u kuperkach,żeby już przestały
                latać,kosić i straszyć oraz się szarokaczyć?
                No właśnie,gęsi mogą to i kaczki też...
                • mario2 Re: Męski śmierdzący pot to jest to! 19.03.03, 21:10
                  Proca wydaje mi sie odpowiedniejsza. Huku nie robi, a kaczuszke moze z nieba
                  zciagnac migiem. Tylko co pozniej ze scierwem zrobic?
                  • Gość: leziox Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.arcor-ip.net 19.03.03, 23:17
                    Scierwo można dać na przerób dla narodowości co się na tym znają i które to
                    narodowości jedzą wszystko.
                    Co do pocenia się,to czekam cierpliwie nadal na oferty przedstawicielek płci
                    ehm...pięknej,tylko proszę o działanie szybsze,bo spocone ciało zaczyna mi się
                    przewietrzać i jakby trochę mniej cuchnie...
    • onlyania Re: Męski śmierdzący pot to jest to! 20.03.03, 11:30
      problem moze byc tu jedynie wtedy jak kobieta sie za bardzo "odprezy" a
      fala "dobrego nastoju" w zabojczej dawcenie skonczy sie oddziale gdzie
      szczegolne przypadki "dobrego nastroju" sie leczy.....
      • Gość: leziox Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.arcor-ip.net 21.03.03, 01:19
        Na zakończenie tego jakże popularnego wątku:
        Oświadczam wszem i wobec że właśnie się umyłem.
        Pachnę.YO!
        Nie napiszę jednak nic więcej,bo muszę przepchać wannę.Wzięła i się swołocz,od
        brudu zatkała,coś podobnego...
        • Gość: maryjo2 Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 06:17
          Wiesz, Leziox... Taki czysty i pachnący to jesteś całkiem całkiem do rzeczy :))
          Hmmm.....
          • 9876aaww Re: Męski śmierdzący pot to jest to! 21.03.03, 06:20
            alllllllle, kurcze, zapachniało!!!:) ...starym capem czy czymś?!..
            • Gość: leziox Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.arcor-ip.net 21.03.03, 16:19
              Nie capem tylko koniem,kto nie rozróżnia,niech idzie do piaskownicy babki
              stawiać,z jakiego też materiału,to mi obojętne.
              • Gość: maryjo2 Re: Męski śmierdzący pot to jest to! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 22:07
                Koniem mechanicznym pachniesz?
                Hmm...Leziox, ale z Ciebie gościu jest....
                :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka