Dodaj do ulubionych

spotkanie w Opolu- niedziela

12.10.06, 09:13
byłyby jakieś chętne żeby przylecieć do Opola na spotkanko pozlotowe dla tych
co były w Kazimierzu i zapoznawcze dla tych które nie mogły na nim być lub
jeszcze nie wiedziały o naszym istnieniu? :>
koniec sezonu za pasem... trzeba wykorzystać te ostatnie ciepłe dzionki :)
Obserwuj wątek
    • rumak68 Re: spotkanie w Opolu- niedziela 12.10.06, 10:57
      Hejka,niestety nie bylam na zlocie ,bo nie wiedzialam o Waszym istnieniu.Co do
      naleśnikow w Opolu,uwielbiam nalesniki,chetnie bym sie wybrala,ale tak sama z
      Wrocka?Moze jeszcze jakas kobitka tez ma ochote?Tyle tylko,ze musze w sobote
      wrocic do Wrocka,w niedziele pracuje:(.Pozdr. dla wszystkich.
      • suzi650 Re: spotkanie w Opolu- niedziela 12.10.06, 13:25
        no wlasnie, moze jednak w sobote, bo w niedziele juz musze wybyc z Wrocka...
        • m0jo Re: spotkanie w Opolu- niedziela 12.10.06, 13:28
          ..nooo kobitki...aaa aftem mozna? :/ gdyby mi sie udalo..
          • goha66 Re: spotkanie w Opolu- SOBOTA :) 12.10.06, 13:44
            ze mną jak z dzieckiem - może być sobota (samochodem, motocyklem, furmanką,
            ciapągiem lub piechty ... jak komu pasi):D
            proponuję jakoś tak w "ciepłych godzinach" się spotkać ... może w samo południe?
            • suzi650 SOBOTA 12:00 :) 12.10.06, 13:47
              jestem za, ale nie obiecuje ze bede na 100% - powody osobiste :(
    • iza-dyderska Re: spotkanie w Opolu- niedziela 12.10.06, 13:44
      hej! ja mam 200 km do was i też bardziej pasowałoby mi w sobote. moze jutro
      wreszcie coś wymyślimy? nie chciałabym przyjechać na marne tyle kilosów,
      zwłaszcza, ze to byłaby moja pierwsza daleka trasa. pozdrawiam
    • aneka20 Re: spotkanie w Opolu- niedziela 12.10.06, 19:41
      Witam z chęcia bym się przejechał na spotkanie z wami i na te pyszne naleśniki
      ale nie dam rady ;-( mam teraz toche problemów(osobistych)
      I Obawiam
      się ,że w tym sezonie nie wsiądę już na moto
      pozdrowienia miłego spotkania
    • domino3311 Re: spotkanie w Opolu- niedziela 12.10.06, 19:55
      cześć.
      Niestety w sobotę nie mogę bo mam znajomych u sebie. Niedziela byłaby idealna.
      Moze następnym razem. A szkoda bo wreszcie bm poznała gaduły forumowe(((-;

Domino
    • rumak68 Re: spotkanie w Opolu- niedziela 12.10.06, 20:46
      hej, mi tez bardziej pasi sobota...tylko gdzie dokladnie mamy sie spotkac w to
      samo południe?..,hehe,jak w westernie:)
      • desmocezetici Re: spotkanie w Opolu- niedziela 13.10.06, 09:48
        bardzo chcetnie jednak powstrzymuje mnie znany klopot...brak prawka
        • goha66 Re: DZIEWCZYNY ... 13.10.06, 10:25
          słuchajta mnie baby kochane - przełóżmy to spotkanie.
          Przyznam, że pomysł wyjazdu do Opola zrodził mi się pod czaszka gdy zobaczyłam
          opis Suzi, że wraca na weekend do Wrocławia (nie wszystkie wiedzą, ale Ania
          trochę zmienia miejsce pobytu i bardzo chciałam sie z nia pożegnać
          osobiście) ... porozmawiałyśmy jednak i okazuje się, ze bedzie częstym gościem
          weekendowym, więc długiego rozstania nie będzie :).
          nie oznacza to, że nie mam ochoty spotkać się i poznać pozostałych dziewczyn
          (bardzo jestem Was ciekawa ...to takie kobiece :)) MAM, przeogromną ochotę ...
          i własnie dlatego (żeby było nas wiecej, dużo więcej) proponuję spotkanie
          przełożyć na "trochę później"... bo wiecie co tak naprawdę mi się marzy? coby
          tak zrobić jakąś weekendową soboto-niedzielę w styczniu lub lutym, napić się
          grzanego piwa, ulepić motocykl ze śniegu i gadać, gadać, gadać ... o byłym i
          nowym sezonie) ... jak pomysł zaakceptujecie i byłyby chętne to możemy zacząć
          szukać jakiegoś miejsca na to spotkanie (gdzieś możliwie w środku kraju) :)
          P.S.
          jeszcze raz przepraszam za zamieszanie :)
          • iza-dyderska Re: DZIEWCZYNY ... 13.10.06, 10:33
            ja w sumie jestem za. do tego czasu pewnie zmienie 2oo na lepsze i już bez
            strachu pojadę się z wami spotkać. moze jeszcze ktoś z okolic poznania się
            wybbierze, było by miło trochę bezpieczniej. jakby co to dajcie znać, ja jestem
            chętna, zwłaszcza na to grzane piwo :) i pogaduszki do rana :)
            • goha66 Re: :) 13.10.06, 13:52
              ło dżizas Izetta :D ... chyba nie zamierzasz serio przyjechać w styczniu lub
              lutym na jednośladzie na to spotkanie (nie zawyżaj poziomu i zniż się do jazdy
              furaczem) ... z hardcoru będzie lepienie motocykla ze śniegu i moze mała
              (bezkrwawa) wojna na snieżki w której wszyscy wygrywają :)
              • iza-dyderska Re: :) 13.10.06, 14:18
                wiesz o ile dobrze pamiętam to w tym roku w lutym przez kilka dni było około 20
                stopni w cieniu, więc czemu nie. oczywiście przy zamieci i zawieji, a nawet
                przy 8 stopniach nikt mnie nie namówi na taką wyprawę. wtedy wolę pociąg, albo
                moje 4oo, które czasami sa bradzo pomocne. oczywiście wyprawa będzie się
                wiązała z wyszukaniem noclego, ale to dopiero pomyslimy jak znajdziemy czas na
                to spotkanie :)
                a piwka to proponuje po wojnie na snieżki w ramach rozgrzania zmarzniętych
                niektórych części ciała :)
          • arsinoe73 Re: DZIEWCZYNY ... 13.10.06, 21:46
            Nooo :D Parszywa ze mnie egoistka , ale nie ukrywam , ze cieszy mnie to
            podejscie do sprawy!! Ten weekend spędzam w pracy, więc tzw. kiszka.. a
            spotkanie wieksze marzy mi sie , tak jak większości z Was , więc przezywałam
            męki zazdrości ( czego nie omieszkałam wypluć Gośce :D ), że znów mnie ominie.
            A wobec takiego postawienia tematu poczułam sie nieco lepiej :D ( wiem , że to
            niegodne, egoistyczne i niskie - wybaczcie :D :D ale nie jest mi przykro ).
            Proszę rozwijac temat !!
            Ps. Goha!!! Arsinoe to NIE jest trudny wyraz !! ale mów mi Ewa :D :D :D
          • boska77 Re: DZIEWCZYNY ... 15.10.06, 13:34
            zapraszamy do Łodzi, calkiem w srodku kraju chyba jestemy :) podejmujemy sie z
            Agnieszka (jaga07) zorganizowania wszystkiego, co wy na to?
    • rumak68 Re: spotkanie w Opolu- niedziela 14.10.06, 13:11
      Extra, jestem za takim spotkaniem po nowym roku...,nio i oczywiscie lepieniu
      motorku i wojnie na kulki:)))!pozdr. dla wszystkich D.:)
    • motograss Re: spotkanie w Opolu- niedziela 15.10.06, 18:21
      środek kraju koniecznie, to się nazywa "wyrównywanie szans" ;)
      • boska77 spotkanie w Opolu- niedziela 15.10.06, 19:00
        powtorze - moze do Lodzi zawitacie?
        • domino3311 Re: spotkanie w Opolu- niedziela 15.10.06, 21:13
          mi pasuje, jak najbardziej.
          Pozdr.

Domi
          • izetta Re: spotkanie w Opolu- niedziela 16.10.06, 07:47
            witam! ni ja mam blizej, ale niestety tylko 4oo mi pozostały bo 2oo sprzedaję,
            by kupić coś większego, ale bardzo chętnie przyjadę nawet pociagiem :) zresztą
            ma włodzi znajomych więc o nocleg już nie musiałabym sie martwić. iza
    • a_virago535 Re: spotkanie w Opolu- niedziela 16.10.06, 14:42
      Ja w następną niedzielę - 22 października do Opola chętnie - jak nie będzie
      padać (z Wrocka)
      • reggie85 Re: spotkanie w Opolu- niedziela 16.10.06, 19:03
        Iza a może zgadamy sie i pojedziemy razemcięcie kosztów i te sprawy,a my obie z
        Poznania;) Łódz? mi pasuje,moja gorsza połowa robiła wam manufakture
        Łodzianie,wreszcie by mógł sie nia pochwalic:)
        • izetta Re: spotkanie w Opolu- niedziela 17.10.06, 08:19
          hej! nie ma sprawy, chętnie pojadę z kimś a nie sama, poza tym jak dzisiaj sie
          okazało zima tuż tuż, musiałam autko skrobać. 4oo na taką pogodę jak znalazł...
          omówię tylko z "M" opieke nad miskiem (3latkiem) i mozemy do łodzi skoczyc. co
          z noclegiem? szukasz sama czy razem cos załatwiamy? pozdrawiam iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka