drzejms-buond 12.10.06, 09:37 skad ja znam tego gościa..skad ja go znam???? hmmmmmmmm moja rodzina została oddelegowana wczoraj do jego programu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaginger Re: Maciej Pawlicki 12.10.06, 09:50 Facet związany ztelewizją i flimeme. Kiedyś był naczelnym Filmu,kiedyś dyrektorował jedynce albo dwójce i jakimś festiwalom. A jaki i gdzie ma program? Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Maciej Pawlicki 12.10.06, 09:53 I jeszcze to: Maciej Pawlicki - dyrektor TVP 1 za prezesury Walendziaka, były dyrektor programowy RTL 7 i wiceprezes TV Puls Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Maciej Pawlicki 12.10.06, 10:03 ale skad ja go znam??? a program wczoraj prowadził "POLACY" co się zowie... ja nie wiem czy to był dobry program? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Maciej Pawlicki 12.10.06, 10:54 Macieju Pawlicki...apeluję...no powiedz SKAD JA CIE ,KURDE, znam? Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Maciej Pawlicki 12.10.06, 12:57 Piliśta może gdzieś kiedyś ostro?? Tak ostro, że pomroczność jasna cię ogarnęła i nie wiesz kto zacz?? Ja tylko posuwam pomysły, nie żeby coś... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Maciej Pawlicki 12.10.06, 13:39 może z przedzkola? nie, zaraz ja nie chodziłem do przedszkola kurrrrrrde, no wściekne sie zaraz... może .. a nie..też nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond POLACY 13.10.06, 09:30 ale tak wogóle, to oglądał ktoś? mnie zdołował ten program... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: POLACY 13.10.06, 09:52 nie lukałam aczkolwiek nigdy nie uwierze w tzw sponatniczny odzew widowni ten kabel w uchu i drut przy gębie mi przeszkadza a jak było ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: POLACY 13.10.06, 10:51 ja myślę,że ten program to kolejna manipulacja,żeby ludzie ruszyli do wyborów. chęć udowodnienia,ze SZRY POLAK może coś zmienić idąc... taki wentyl, hajdpark czy cuś... jechali równo, przyznaję ale niektóre wypowiedzi sugerowały sterowanie, poza tym, gdyby to było na żywca, to byłoby ok. a tak powybierali co ciekawsze fragmenta i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś